Anlatacagim olayi nolur dikkatli okuyun 2 hafda once esim gene hergun oldugu gibi alkol almisdi iyice sarhos olmus benim bayan arkadasimi arayip nasilsin meliha abla kadinda iyiyim oturuyorum sen napiyosun hayirdir demis bnm esimde semrayla tartisdik arabada oturdum iciyorum demis niye arabada oturuyosun gel burda oturalim deyince tabi esimin kafasi zaten guzel cikmis gitmis 2 sokak arkamizda oturuyo zaten neyse bu kadinin evinde gorumcemi yani kendi ablasini kotulemeye baslamis isde seni kullaniyolar bn senin safligina malligina asigim demis kadinda sacmalama bnle sen anca kardes olabilirz bn senin esinin elinden ekmek yedim diye yollamis esimde bensiz asla biyere qitmez heranini bnle gecirirdi hangi ara gitti arkadasimin evine bilmiyorum neyse sabah oldugunda kadin gorumcemi aramis kardesin icmis bnm kapima dayandi sana asigim fln gibi seyler soyledi dmis gorumcemde o sarhosken yapar ayikken asla ne senle nede bibaskasiyla isi olur demis bana gorumcem anlatmadi sakladi esimle aram bozulmasin diye heralde sonra kocami arayip gorumcem sen napmaya calisiyosun ne isin var elalemin kapisinda kadina boyle boyle demisin deyince cok sarhosdum nasil nicin gittigimi bile bilmiyorum bn karimi seviyorum bn ona asigim demedim senin malligina asigim kadin yanlis anlamis demis gorumcem bayagi bagarmis fln bnm hala olaylardan haberim yok 3 gun sonra gorumcem arkadasina anlatiyo olayi arkadasida bana geldi durum boyle boyle deyince cildirdi hmn esimi aradim ewe gel cabuk dedim aradim meliha denen kadini ferhat senin evine geldimi geldi dedi ama kendnin cagirdigini soylemedi sana ne dedi dedim isde sana asigim fln bnde evine git sacmalama dedim dedi esime dedim dogrumu dogru b
2. Kez neden senin evine gldi dedim kadina gorumcene neden bu olayi anlattigim icin kizmaya gelmis aileme neden yansittin bn ozamn sarhosdum nexen hatami kapatmadin demeye geldigini soyledi bn bunlari duymasam baska birinden esim hala bana anlatmicakdi gorumceme dedim bn onu affetmicem ayrilicam deyince evden gitti aqlamis aqlamis bn karimi seviyorum alkolden dolayi oldu o kadi kim bnm esimin yaninda guzellikse karim daha guzel 4 senelik evliligimizde ilkkez boyle bisey yasadim ayik kafayla birak kadini aramayi evinin onunden gecmez hicbir hatasini gormedim gecemiz gunduzumuz birdi ve cok severek evlendik kadn bana telefonda dedigi tek kelime esine alkolu birakdir bni ayik kafayla hic aramadi sarhoskn aradi herkes alkden yapmisdir frhat sana oyle bir hata yapmaz diyo kocamin bana dediqi tek sey ne okadin bni kotu niyetle cagirdi nede bn kotu niyetle gittim 2 kere gittim evine arkadaslari vardi kadini savunmuyorum dedi bn simdi napim bu konuyu kapatimi uzatimi 3 gundur yeminler ediyo bn sensiz olamam fln diyo bnm kizdigim sey gelip kendisinin anlatmamasi saklamasi bnm olayu baskasindan duymam 2. Kez dedim niye gittin peki evine senin duymandan korkdum aileme yansitma yapdik bi hata kapatsaydin bu konuyu demek icin gittim dedi napim simdi bennnn(
Arkadaşınız biraz dedikoducu anlaşılan. Eşiniz sarhoş kafayla arkadaşlarını aramış, muhtemelen de kimseden yüz bulamamıştır. Kimi arasam diye düşünürken şu Meliha Abla aklına gelmiş olabilir. Sizle tartıştığını, arabada içtiğini söyleyince, arkadaşınız eşinizin haline üzüldüğünden, alkollü araba kullanmasını istemediğinden, tamamen iyi niyetle (ya da kavganın muhteviyatını öğrenmek için) evine çağırmış olabilir. Orada yaşanılan her neyse bunu da dillendirmese iyiymiş. Eşinizin abla diye hitap ettiği, ailece görüştüğü birine asılacağını sanmıyorum. Sarhoş muhabbeti yapmak istemiştir. Asıl mesele zaten alkol. Kaldıramıyor belli. Bu konuda bir şeyler yapmanız lazım.
Evet kimi arasam derkn onu aradim dedi kalbimi bozmak isdemiyorum esime peki melihayla gorusmeme devam edimi dedigimde heralde gorus ortada bnm korkcagim bisey yok dedi ama o kadina bisey hissetse erkek arkadasina ayarlamazdi diye düşünüyorum
Evet kimi arasam derkn onu aradim dedi kalbimi bozmak isdemiyorum esime peki melihayla gorusmeme devam edimi dedigimde heralde gorus ortada bnm korkcagim bisey yok dedi ama o kadina bisey hissetse erkek arkadasina ayarlamazdi diye düşünüyorum
Olaya tam olarak şahit olmadan kimsenin günahını almak istemem ama bu olayda eşinizden çok o kadını suçlu ve tehlikeli buldum. Bana gel burda iç ne demek ya çok çirkin, bence o kadınla samimiyeti azaltın, eşinize de alkolü bırakırsan barışırım deyip burnunu sürtün
Napim bu konuyu kapatimi napcami bilemedim 2 hafdadir esime guvenim azaldi surekli bu konuyu acip sorular soruyorum artik oda bunaldi hergun hergun ayni seyler iyice soguyacak bndn evden susdukca aklima geldikce icim icimi yiyo napim bn yaaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?