• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur akil verin :(

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
Anlatacagim olayi nolur dikkatli okuyun 2 hafda once esim gene hergun oldugu gibi alkol almisdi iyice sarhos olmus benim bayan arkadasimi arayip nasilsin meliha abla kadinda iyiyim oturuyorum sen napiyosun hayirdir demis bnm esimde semrayla tartisdik arabada oturdum iciyorum demis niye arabada oturuyosun gel burda oturalim deyince tabi esimin kafasi zaten guzel cikmis gitmis 2 sokak arkamizda oturuyo zaten neyse bu kadinin evinde gorumcemi yani kendi ablasini kotulemeye baslamis isde seni kullaniyolar bn senin safligina malligina asigim demis kadinda sacmalama bnle sen anca kardes olabilirz bn senin esinin elinden ekmek yedim diye yollamis esimde bensiz asla biyere qitmez heranini bnle gecirirdi hangi ara gitti arkadasimin evine bilmiyorum neyse sabah oldugunda kadin gorumcemi aramis kardesin icmis bnm kapima dayandi sana asigim fln gibi seyler soyledi dmis gorumcemde o sarhosken yapar ayikken asla ne senle nede bibaskasiyla isi olur demis bana gorumcem anlatmadi sakladi esimle aram bozulmasin diye heralde sonra kocami arayip gorumcem sen napmaya calisiyosun ne isin var elalemin kapisinda kadina boyle boyle demisin deyince cok sarhosdum nasil nicin gittigimi bile bilmiyorum bn karimi seviyorum bn ona asigim demedim senin malligina asigim kadin yanlis anlamis demis gorumcem bayagi bagarmis fln bnm hala olaylardan haberim yok 3 gun sonra gorumcem arkadasina anlatiyo olayi arkadasida bana geldi durum boyle boyle deyince cildirdi hmn esimi aradim ewe gel cabuk dedim aradim meliha denen kadini ferhat senin evine geldimi geldi dedi ama kendnin cagirdigini soylemedi sana ne dedi dedim isde sana asigim fln bnde evine git sacmalama dedim dedi esime dedim dogrumu dogru b
2. Kez neden senin evine gldi dedim kadina gorumcene neden bu olayi anlattigim icin kizmaya gelmis aileme neden yansittin bn ozamn sarhosdum nexen hatami kapatmadin demeye geldigini soyledi bn bunlari duymasam baska birinden esim hala bana anlatmicakdi gorumceme dedim bn onu affetmicem ayrilicam deyince evden gitti aqlamis aqlamis bn karimi seviyorum alkolden dolayi oldu o kadi kim bnm esimin yaninda guzellikse karim daha guzel 4 senelik evliligimizde ilkkez boyle bisey yasadim ayik kafayla birak kadini aramayi evinin onunden gecmez hicbir hatasini gormedim gecemiz gunduzumuz birdi ve cok severek evlendik kadn bana telefonda dedigi tek kelime esine alkolu birakdir bni ayik kafayla hic aramadi sarhoskn aradi herkes alkden yapmisdir frhat sana oyle bir hata yapmaz diyo kocamin bana dediqi tek sey ne okadin bni kotu niyetle cagirdi nede bn kotu niyetle gittim 2 kere gittim evine arkadaslari vardi kadini savunmuyorum dedi bn simdi napim bu konuyu kapatimi uzatimi 3 gundur yeminler ediyo bn sensiz olamam fln diyo bnm kizdigim sey gelip kendisinin anlatmamasi saklamasi bnm olayu baskasindan duymam 2. Kez dedim niye gittin peki evine senin duymandan korkdum aileme yansitma yapdik bi hata kapatsaydin bu konuyu demek icin gittim dedi napim simdi bennnn :((

Bir dakika tam anlayamadim. Simdi esiniz bu kadinin evine o gece alkollü olarak gitmis, o kismini anladim. Ama daha önce de mi gitmis? Neden gitmis, yine alkollüyken mi gitmis?
Yoksa ben mi yanlis anladim?

Diger bir sorum da su olacak, bu kadinin telefonunun numarasi neden esinizde var?

Esimin teli faturali oldugu icin ondan ariyodum arkadasimi basit zaten aklinda kalmis ewet her 2 gitmesindede alkolluydu cnm

Hic kimse bana Alkollüydüm ondan yaptim demesin.

insan Alkollüyken herseyi hatirliyor ve ne dediginide bile isteye soyluyor ..
ki esinde masallah akollu halde ne dedigini cok
iyi hatirlamis , boyle degil , boyle dedim demis ...

bilinc altinda vardiki o kadini aramis neden baskasini
Aramiyoda o kadini ariyo ???

Butun gece ordami kalmis ? Daha once neden kadinin evine gitmis orayi hala cozemedimm.

İnsanlar bir sinir anında bir de sarhoşken gerçekleri gün yüzüne çıkarırlar.

Valla ne diyeceğimi bilemedim.
Eşinizin aklında hep o kadın vardı demek ki.
Kadın da bir garip.
Gel burda iç demek niyeti kötü demektir.
Ayrıca bu kadın evli değil mi?
Gecenin bir yarısı eşinizi çağırıyor.

Ben olsam affetmem.
Her sarhoş olduğunda kadın arayacaksa zor durum.
Bugün o kadın yarın başka bir kadın.

Bir de size de anlatmamış.
Masum olsa anlatırdı.

Ben olayın sadece bununla kalmadığını öncesinin olduğunu düşünüyorum.
Neden bir erkek arkadaşını aramamış da o kadını aramış?

Sizi üzmek istemezdim ama eşinizin o kadına aşık olduğunu düşünüyorum.
Alkollüyken olmayan bir şey uydurulmaz. Aksine ben varolan ama saklanan şeylerin alkolle dile getirildiğini çok gördim.
Bilmiyorum alkol kullanıyor musunuz ama alkol insana büyük bir rahatlık veriyor. Yapmaman gereken şeyleri yapabiliyor, söyleyemediğin şeyleri söyleyebiliyorsun. Üzgünüm ama eşinizin o kadına bir şeyler hissettiğini düşünüyorum ben dediğim gibi.

Alkol sadece insanın içindekileri ayyuka çıkarır, deli cesareti verir.

Boşanma sebebi olur mu bilmem belki de gerçekten oraya dertleşmeye gitti. Sonuçta yakın dostsunuz ise eşinizin de onu tanıması normaldir bana göre. Kadına senin mallığını seveyim ben mi demek istedi acaba ben öyle anladım en azından. Ayrıca art niyet olsa ne diye abla desin ki ? Ben biraz pozitif bakmaya çalıştım sonuçta evlilik var ortada. Karar size ait.

Kadındaki de ayrı bir anormallik ona değinmeden geçemeyeceğim. Arkadaşının kocası gece arıyor, sarhoşum vs diyor kadın da eşinin yanına git diyeceğine bana gel diyor. :20:

Son düzenleme:
Anladim canim. Ne diyecegimi bilemiyorum. Neden 2 kere alkollü oldugunda bu kadina gidiyor, o kismini anlayamadim. Kadin da anladigim kadariyla yalniz yasiyor. Alkollüyken evet insanlar büyük hatalar yapiyorlar ama simdiye kadar bunu düzeltmesi gerekirdi. Ne yapman konusunda büyük konusmak istemiyorum ama en azindan yapman gereken bir sey varsa o da, esinin alkol alimini yasaklamak. Ya da normal bir düzeye indirmesini saglamak. Tedavi olsun hatta kurtulamiyorsa. Alkolün aile hayatina verdigi zararlari kendisi fark edemiyor mu, sonradan ben esimi seviyorum diye aglamanin bir faydasi yok ki. Madem sizi seviyor o zaman bu durumu düzeltsin. Size kendini yeniden kanitlamayi ve güveninizi kazanmayi basarsin.

Cabalasin yani, biraz süründürün.

Kadinla da iletisiminizi kesin.

Son düzenleme:
Arkadaşınız biraz dedikoducu anlaşılan. Eşiniz sarhoş kafayla arkadaşlarını aramış, muhtemelen de kimseden yüz bulamamıştır. Kimi arasam diye düşünürken şu Meliha Abla aklına gelmiş olabilir. Sizle tartıştığını, arabada içtiğini söyleyince, arkadaşınız eşinizin haline üzüldüğünden, alkollü araba kullanmasını istemediğinden, tamamen iyi niyetle (ya da kavganın muhteviyatını öğrenmek için) evine çağırmış olabilir. Orada yaşanılan her neyse bunu da dillendirmese iyiymiş. Eşinizin abla diye hitap ettiği, ailece görüştüğü birine asılacağını sanmıyorum. Sarhoş muhabbeti yapmak istemiştir. Asıl mesele zaten alkol. Kaldıramıyor belli. Bu konuda bir şeyler yapmanız lazım.

Anlatacagim olayi nolur dikkatli okuyun 2 hafda once esim gene hergun oldugu gibi alkol almisdi iyice sarhos olmus benim bayan arkadasimi arayip nasilsin meliha abla kadinda iyiyim oturuyorum sen napiyosun hayirdir demis bnm esimde semrayla tartisdik arabada oturdum iciyorum demis niye arabada oturuyosun gel burda oturalim deyince tabi esimin kafasi zaten guzel cikmis gitmis 2 sokak arkamizda oturuyo zaten neyse bu kadinin evinde gorumcemi yani kendi ablasini kotulemeye baslamis isde seni kullaniyolar bn senin safligina malligina asigim demis kadinda sacmalama bnle sen anca kardes olabilirz bn senin esinin elinden ekmek yedim diye yollamis esimde bensiz asla biyere qitmez heranini bnle gecirirdi hangi ara gitti arkadasimin evine bilmiyorum neyse sabah oldugunda kadin gorumcemi aramis kardesin icmis bnm kapima dayandi sana asigim fln gibi seyler soyledi dmis gorumcemde o sarhosken yapar ayikken asla ne senle nede bibaskasiyla isi olur demis bana gorumcem anlatmadi sakladi esimle aram bozulmasin diye heralde sonra kocami arayip gorumcem sen napmaya calisiyosun ne isin var elalemin kapisinda kadina boyle boyle demisin deyince cok sarhosdum nasil nicin gittigimi bile bilmiyorum bn karimi seviyorum bn ona asigim demedim senin malligina asigim kadin yanlis anlamis demis gorumcem bayagi bagarmis fln bnm hala olaylardan haberim yok 3 gun sonra gorumcem arkadasina anlatiyo olayi arkadasida bana geldi durum boyle boyle deyince cildirdi hmn esimi aradim ewe gel cabuk dedim aradim meliha denen kadini ferhat senin evine geldimi geldi dedi ama kendnin cagirdigini soylemedi sana ne dedi dedim isde sana asigim fln bnde evine git sacmalama dedim dedi esime dedim dogrumu dogru b
2. Kez neden senin evine gldi dedim kadina gorumcene neden bu olayi anlattigim icin kizmaya gelmis aileme neden yansittin bn ozamn sarhosdum nexen hatami kapatmadin demeye geldigini soyledi bn bunlari duymasam baska birinden esim hala bana anlatmicakdi gorumceme dedim bn onu affetmicem ayrilicam deyince evden gitti aqlamis aqlamis bn karimi seviyorum alkolden dolayi oldu o kadi kim bnm esimin yaninda guzellikse karim daha guzel 4 senelik evliligimizde ilkkez boyle bisey yasadim ayik kafayla birak kadini aramayi evinin onunden gecmez hicbir hatasini gormedim gecemiz gunduzumuz birdi ve cok severek evlendik kadn bana telefonda dedigi tek kelime esine alkolu birakdir bni ayik kafayla hic aramadi sarhoskn aradi herkes alkden yapmisdir frhat sana oyle bir hata yapmaz diyo kocamin bana dediqi tek sey ne okadin bni kotu niyetle cagirdi nede bn kotu niyetle gittim 2 kere gittim evine arkadaslari vardi kadini savunmuyorum dedi bn simdi napim bu konuyu kapatimi uzatimi 3 gundur yeminler ediyo bn sensiz olamam fln diyo bnm kizdigim sey gelip kendisinin anlatmamasi saklamasi bnm olayu baskasindan duymam 2. Kez dedim niye gittin peki evine senin duymandan korkdum aileme yansitma yapdik bi hata kapatsaydin bu konuyu demek icin gittim dedi napim simdi bennnn :((

bana bu hıkaye hıc ınandırıcı gelmedı, ınsan sarhoşken duygularını bıraz fazla ve abartılı ıfade eder ama resmen elın kadınına mallıgına asıgım demıs, mallıgına hayranım dese anlıycam, bı de nıye kadını aramıskı aklına o mu gelmıs sarhoşken, bana cok saçma geldı, bı de elın kadını nıye sarhoş adamı evıne alıyo orası ayrı

Kadının eve çağırdığını (Arabada neden içiyorsun gel burda iç dediğini) eşiniz mi söyledi? Hayır oraya nasıl gittim hiç hatırlamıyorum diyen bir bu detayı da hatırlamaz bence. Alkol kullanmıyorum ama alkolün normalde yapamadığımız şeyleri (yapmadığımız değil) yaptırabilen bir şey olduğunu duymuştum. Ben ki çok geniş bir insanım bir kadının başka birinin eşini alkolllüyken eve davet etmesini hoş karşılamadım.

çok kötü bi durum gerçekten öncelikle ayrılmayı düşünmeniz çok normal ama eşinizi seviyosanız ve daha önce böyle bişey yapmadıysa alkolü bırakması durumunda barışın ama eğer bırakmazsa asla barışmayın çünkü bu durum tekrar eder ve siz yine aynı şeyleri yaşarsınız

Arkadaşınız biraz dedikoducu anlaşılan. Eşiniz sarhoş kafayla arkadaşlarını aramış, muhtemelen de kimseden yüz bulamamıştır. Kimi arasam diye düşünürken şu Meliha Abla aklına gelmiş olabilir. Sizle tartıştığını, arabada içtiğini söyleyince, arkadaşınız eşinizin haline üzüldüğünden, alkollü araba kullanmasını istemediğinden, tamamen iyi niyetle (ya da kavganın muhteviyatını öğrenmek için) evine çağırmış olabilir. Orada yaşanılan her neyse bunu da dillendirmese iyiymiş. Eşinizin abla diye hitap ettiği, ailece görüştüğü birine asılacağını sanmıyorum. Sarhoş muhabbeti yapmak istemiştir. Asıl mesele zaten alkol. Kaldıramıyor belli. Bu konuda bir şeyler yapmanız lazım.

Evet kimi arasam derkn onu aradim dedi kalbimi bozmak isdemiyorum esime peki melihayla gorusmeme devam edimi dedigimde heralde gorus ortada bnm korkcagim bisey yok dedi ama o kadina bisey hissetse erkek arkadasina ayarlamazdi diye düşünüyorum

Olaya tam olarak şahit olmadan kimsenin günahını almak istemem ama bu olayda eşinizden çok o kadını suçlu ve tehlikeli buldum. Bana gel burda iç ne demek ya çok çirkin, bence o kadınla samimiyeti azaltın, eşinize de alkolü bırakırsan barışırım deyip burnunu sürtün

Evet kimi arasam derkn onu aradim dedi kalbimi bozmak isdemiyorum esime peki melihayla gorusmeme devam edimi dedigimde heralde gorus ortada bnm korkcagim bisey yok dedi ama o kadina bisey hissetse erkek arkadasina ayarlamazdi diye düşünüyorum

Bence iyi düşünmeye çalışıyorsunuz sadece. Bana pek öyle gelmedi.
Aşığım demiş direkt yani. Olmayan bir şeyi alkolün etkisiyle uyduracak değil ya.
Ama inşallah sizin dediğiniz gibidir, bilmiyorum.

Bu söylediğinizden hiç bir şey anlamadım. Meliha ile görüşeyim mi diye niye eşinize soruyorsunuz? Onun korkacağı ne olabilir ki zaten? Bir de evli ve başka bir insana aşık olan birinin aşık olduğu kişiyi yakın arkadaşı ile tanıştırmak istediğine bizzat şahit oldum. Hani onun da başını bağlarsam duygularıma engel olmam daha mı kolay olur diye mi düşündü ne bilemicem ama bizzat şahit oldum.

Napim bu konuyu kapatimi napcami bilemedim 2 hafdadir esime guvenim azaldi surekli bu konuyu acip sorular soruyorum artik oda bunaldi hergun hergun ayni seyler iyice soguyacak bndn evden susdukca aklima geldikce icim icimi yiyo napim bn yaaa offf :(

Olaya tam olarak şahit olmadan kimsenin günahını almak istemem ama bu olayda eşinizden çok o kadını suçlu ve tehlikeli buldum. Bana gel burda iç ne demek ya çok çirkin, bence o kadınla samimiyeti azaltın, eşinize de alkolü bırakırsan barışırım deyip burnunu sürtün

Kadının o yönde bir tehlikesi olsa kocasını o gece rahatlıkla baştan çıkarırdı bence. Adam sana aşığım bile demiş. Zaten zom. Hayır 3. kişileri suçlamak kolaydır da kocandan daha tehlikeli demek için de en azından bi baştan çıkarma olması gerekir diye düşünüyorum.
Daha önceki yorumlarımda belirttim geniş bir insan olmama rağmen kadının adamı eve çağırması çok itici geldi ama eşinden daha tehlikeli buldum diyecek kadar değil.

Napim bu konuyu kapatimi napcami bilemedim 2 hafdadir esime guvenim azaldi surekli bu konuyu acip sorular soruyorum artik oda bunaldi hergun hergun ayni seyler iyice soguyacak bndn evden susdukca aklima geldikce icim icimi yiyo napim bn yaaa offf :(

Ay kıyamaaaam bunalmış mı? Onu başka kadınların evine gitmeden düşünecekti. Az bile yapıyorsunuz. Onun 2 haftadır her gün size bunu telafi etmek için çabalaması gerekiyordu.

Back