Ne olur akıl verin, yardım edin...

Bircok türk kizlarimizin yasadigi bir olayi yasiyorsun güzelim.

Yagmurdan kacarken doluya tutuldun.....evliligi baba evden bir kurtulus bir kacis olarak gördün, karsindaki erkegin olumsuz taraflarina hic dikkat bile etmedin, biran evvel kurtulmak evden uzaklasmak icin körü körüne baliklama bir atlayis.....

Baba evinde gördügün yasadigin olaylar rezillikler piskolojini bozmus resmen....yazik inanki cok üzüldüm.....
Zaten hep cocuklara oluyor olan, böyle evliliklerini tüm igrenclige ragmen sürdüren anne babalarin cocuklari cekiyor ceremesini....

Ben hayataki herseyin bir imtihan oldugna inaniyorum güzelim, en zor imtihanda kendi öz be öz ailenle imtihan olmaktir.....hep derim Allah (C.C.) kimseyi ailesi ile sinamasin diye, 40 yillik yabanci olsa def edersin hayatindan olur biter, ama kendi ailen annen baban kardesin oldugu vakit bunu yapamiyorsun iste, atsan atamazsin satsan satamasin...ne yapicaksin?

Kabulleneceksin......evet bu adam benim babam bu kadinda benim annem....düsledigim hayalimdeki anne baba degiller, bana ihtiyacim oldugu o sicak aile ortamini vermediler, cok acilar yasattilar ama yinede onlar annem ve babam.....10 tane koca bulabilirim, 100 tane arkadasim olabilir, ama dünyada sadece 1 tane annem ve babam var diyeceksin.

Sana siddet uygulayan nisanlindanda biran evvel ayrilmani öneririm, simdiden böyleyse evlendikten sonra dahada kötü olacak....

Bence baba evine dön güzelim, orda cok acilar yasamis olabilirsin, dayak yemis olabiilrsin fakat ne olursa olsun babanin attigi bir tokatla elin adaminin attigi tokat bir degildir...

Hakkinda hayirlisi olsun....umarim hersey gönlünce olur.

Aynen öyle ipler geriliyo koptu kopacak duruma geliyo.Canim inanirim psikolojinin verdigi yük insanin ruhunu alt üst ettigi kadar yüzünede bedenede yansir..Canim yasadigin sehirde derneklere yada kurslara katilsan rutin olarak en azindan cünkü evde hep yanliz olmanda ister istemez bikmadan ayni seyleri düsünmene sevk eder yani odaklaniyor insan ister istemez hem yeni insanlar arkadasliklar edinirsin..Gercekler tabiki degismez ama havan degisir düsünmene firsat olmaz yada az düsünmüs olursun ayrica psikoloji destek sana ilacdan cok senin doktora ifade edip icini döküp rahatlamani saglar kimsem yok yanlizim düsüncen bi nebzede olsa dediklerim ile ümit isigini yakmis olursun

sevgili yorgun sana hicmi hicmi suc bulmuyorum o kadar masumsunki:Saruboceq:yazik yaa böyle seyler okudukca deli oluyorum nasil vereckler bunun hesabini bir genc kiz yetistirmek kolaymi bir evlat yaa...anlasamadilarsa keske bosansalardi sizin sahit oldugunuz seyler falan yani ne deyim ufffffffffff....annenizin aldatmasi babanizi siz gercekten cok gucluymussunuz massallah size.....nisanlilikta dayak ne demek ya ben olsam agzindan burnundan fitil fitil getirterek odetirdim ama siz psikolojim cok bozuk diyorsunuz olsun yani kiskirtiyormusunuz diye söyledim ama sizin nisanliniz cok anlayisli olmak zorunda isinize yaramayacagini dusunuyorsaniz karar sizin sizin cok olgun bir kocaya ihtiyaciniz var sizi anlayabilecek zaten yasadiginiz travmalar ortada kolay seyler degil bunlar birde nisanlilik evlilik normal aile ortamlarinda bile zor sizin bu durumunuz cok normal inanin bana nisanliniz sizi neden dovuyor neden kotu davraniyor gerkce ney ki iliskiniz ne durumda bilemem yani kari koca hayatiniz varmi cocuk falan hamilelik aman böyle birsey yoksa gozunu korkut yalim yalim yalvarsin beter olsun pisl........elin kizina bu yapilabilirmiymis sen ortaliktamisin dag basindamisin yaa sinirlerim bozuldu ne olacak karsisinda guclu bir kadin olsaydi arkasinda babasi olan birsey yapabilirmiydi seni zayif gordu sindirmeye calisiyor beraber terapilere gidin duzelme sansi ver olursa olur olmazsa yallaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…