- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir fikrim var
-
Benim kizlarimda da crp yuksek hep, akdeniz atesi var fmf. Eklem agrisi yapiyor, insallah kardiyoloji de birsey cikmaz. Devam ederse genetik baktirin bideİyi geceler herkese 4 yaşında ki kızım kaninda enfeksiyon çıktı crp oranı 11 dizi ağrıyor yürürken dizini bukemiyor bu akşam acil doktoru kardiyolojiye yonlendirdi. Pazartesi günü gitcez inşallah akut romatizmal ateş ten şüphelenilen. Arkadaşlar bu hastalık nedir başına gelen var mı tedavi süreci zorlumu kalıcı hasar bırakır mı daha kardiyoloji görmedi tabi.. araştırma hastanesi olduğu için her şeyi araştırmak istiyorlar
Evet sadece bı dizin de var işin kötü tarafı hemen kardiyoloji randevu bulmakta cok zorcrp 11 se çok yüksek bir değer değil. romatizmal ateste çok daha yüksek değerler olur genelde. eslik eden ateş olur ve eklem ağrısı genelde aynı eklemde kalmaz başka eklemlere gecer. muhtemelen romatizmal ateş degil ama nadir durumlar olabilir tedbiri elden bırakmamak lazım. pazartesi dr unuza gorunun.
Geç kaldığımız düşünmüyor inşallah yani. Dün başladı bu durum inşallah sıkıntı çıkmaz tanıyı kardiyoloji mi koyuyorben romatizma hastasıyım. öncelikle geçmiş olsun. gazide ki bir prof. demişti ki bize gelen hastalar 3 çeşit. 1. si başında geliyor hiçbir organ hasarı bırakmadan iyi olup gidiyor. 2. si ortasında geliyor organ hasarı oluyor ama ilaçlarla hayatını devam ettiriyor(ben).3. sü geç kalıyor.malasef onlar için yapacak birşey kalmıyor. inşaallah kalbi etkilememiştir. senin ki çoçuk olduğu için tez dr götürdüğünü düşünüyorum. korkma inşaallah iyi olacak. bol su tükettir. d vitaminini 40 dan aşağıya düşürme. birde üşütmesin.inşaallah iyi olur.ama doktoru ihmal etme. iyi bir çoçuk romotolojisinede götür.
kardiyoloji kalp tutulumu olup olmadığına bakıyor. tanıyı çoçuk romatolojisi koyar. iyi bir çoçuk romotolojisine götürün.geçmiş olsun.Geç kaldığımız düşünmüyor inşallah yani. Dün başladı bu durum inşallah sıkıntı çıkmaz tanıyı kardiyoloji mi koyuyor
Teşekkür ederim bugün ne ateş kaldı ne de halsizlik dizide çok iyi durumda düne nazaran yarin pek bişey kalmicak gibi görünüyor. Bilemiyorum akut romatizmal ateş olsa bu kadar kısa sürede toparlar miydi. Konu açtıktan sonra acile gittik ve EKG çekildi EKG si iyi çıktı. Perşembe günü kardiyoloji ye randevu aldik. Sizce bu kadar hızlı toparlama olurmuydukardiyoloji kalp tutulumu olup olmadığına bakıyor. tanıyı çoçuk romatolojisi koyar. iyi bir çoçuk romotolojisine götürün.geçmiş olsun.
Dizinde ki ağri ateş kanında enfeksiyon olduğu için suphelenildi. Başka da bı belirti yoktu bilemiyorum zaten enfeksiyon kapinca böyle belirtiler olması normal. Acilde ki Doktorlar çok.kucuklerdi tecrübesiz oldukları her hallerinden belliydi.crp nin yuksek olma sebebi sadece romatizma kaynaklı olmak zorunda degil, vucutta baska bir enfeksiyon olmus da olabilir, bence endiselenmeyin doktor sadece her turlu ihtimali atlamamak icin öyle demis olabilir, baska belirtileri de olurdu mutlaka eger romatizma sebepli olsaydı
gecmis olsunDizinde ki ağri ateş kanında enfeksiyon olduğu için suphelenildi. Başka da bı belirti yoktu bilemiyorum zaten enfeksiyon kapinca böyle belirtiler olması normal. Acilde ki Doktorlar çok.kucuklerdi tecrübesiz oldukları her hallerinden belliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?