Gelinlik Modelleri ne olmalı?

game_over

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
204
168
323
merhaba kızlar gelinliğimi dün teslim aldım dantel ve tül kırık beyaz kolları v şeklinde dantel...
kafamı kaıştıran ise straplez mi alsaydım? yani gelinlik deyince illa straplez mi olmalı ilerde pişman olur muyum ki?

Her gelinlik straplez olucak diye birşey yok ben mesela sevmiyorum stralez ve taşıyamam çekiştiririm falan , gayet güzel olmuşsun :)

He heh, şaka yaptınız herhalde Ne demek her gelinlik straples mi olmalı, tabi ki öyle bir kaide yok. Gelinlikçiler reyondaki gelinlikler elde kalmasın diye sadece sırt ayarı yapmalarını gerektirecek straplese yöneliyorlar o kadar... Kolla yapabileceğimiz yüzlerce farklı model varken gelinliği straplesin tekdüzeliğine hapsetmek neden olsun ki? Hiç öyle düşünmeyin. V yaka da gayet güzel...

minenes senden bu yorumu almak çok sevindirdi beni.. tşklerr.. herkesde straplez görüncee öle düşünüyo insan..

bende gelinliğimi alırken straplezdi sonra aynen seninkine benzer kol yaptırmıştım kolda demeyelimde işte seninki gibi askımıdır nedir resinlerimdede harika duruyor bence çok zarif yani straplezi sevmiyorum ben bence bu şekilde inanılmaz asil duruyor üzerinede inci kolye tavsiye ederim mutluluklar :)

tşklerr yorumlara açığım varsa bi eksiği benm göremediğimm yazabilirsinizz

sıra incinin çok yoğun duracağını düşünerek kolları da olduğu için kolye ucu olarak inci aldım yani zincirli.. sıra inci de olur mu ki?

Straplez çok az bayana yakışıyor,ama yakışsa bile sanki yeni banyodan çıkmışda kavlu bağlamış gibi duruyor,hiç sevmiyorum o yüzden

Gelinliğinizi beğendim,zarif ve hoş

strapleze karşı olanlardan biri de benim. bu hali gayet hoş duruyor, benim gelinliğim de dantel askılı olacak şekilde dikiliyor...

bende bu da güzel.
hem genelde herkesinki straplez..
bu göze daha değişik gelir..
benimki de tek omuzdan askılıydı.

etek kısmına da dantel işlettim üzerine de inci ve beyaz parıldı.. gelinlikte gümüş renkten hiç hoşlanmıyorum yakasında da minik minik inciler olduu..

gelinlik illa straplez olucak diye bişey yok ben şahsen straplez gelinlikği sevmiyorum herkes straplez giyiyo daha iyi senin gelinliğin farklı olsun sana da yakışmış mutluluklar dilerim

peki bu gelinliğe nasıl saç gider ?? önerebileceğiniz yada asla böle bişi yapma diyebileceğiniz modeller var mı

..............
konuyu yanlış yere açmışım üzgünüm

Eklentiler

• $HGB0100-(2).jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $HGB0116-(2).jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $HGB0011.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
bence böyle çok güzel yani kollu falan ayrı bi hava katmış çünkü gelinlikte straplezi sevmiyorum kimseyede yakıştıramıyorum bazıları çok güzel taşıyo evet ama yinede beğenmiyorum gelin dediğin masum olmalı yani öyle her tarafı açık hiç hoş olmuyo bence straplezi asla seçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…