• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldum şimdi ben

Panik atak tedavisi gordum hic de bagimli olmadim ilaca. Boyle dusunup zehir etmeyin hayati kendinize. Gidin tedavinizi olun. Bu hastalik ihmale gelmez. Ruhsal olarak cok cokersiniz. Destek almaniz sart.

evet 7yıldır panik atak ve anksiyete.. 7yıl içinde 3 kere atak geçirdim ama daha çok anksiyete var ben de aşırı endişe ve kaygı bundan dolayı da fiziki sorunlar (kalp çarpıntısı uyuşma aşırı heyecan iştah kaybı )gibi sorunlar yaşadım yani halen devam ediyor geçmiş değil aslına bakarsan düşüncem hep olumsuz olumlu düşünebilsem atlatıcam belki ama işte..bazen dünyadan kopuyorum bi anda mutsuzluk çöküyor napacağımı bilemiyorum işte böyle benim kisi demem o ki siz önce bi psikolokla görüşün ben hiç görüşemedim tabi ben ömrümde ilk defa depresyona yakalandım aşırı üzüntüden dolayı bana ne olduğunun farkına bile varamamıştım sadece üzülüyor ve ağlıyordum evden çıkmadım kimseyle görüşmedim telefonumu kırıp attığımı hatırlıyorum sonrası zaten panik atağa çevirdi belki depresyon tedavisi olsaydım geçirmezdim kimbilir..iş işten geçti gitti üzülüyorum bu duruma ilaç hep kullanıyorum bırakınca iyiyim de iştahım gidiyor zayıflıyorum zayıf olmayı da çok sevmem bu kez bunu kafaya takıyorum kafanı şişirdim sanırım açsam içim dolu neyse umarım şifa buluruz sen doktora görün ama erteleme psikolok iyidir
Hangi şehirdesiniz? İzmirdeyse size tavsiye edebilirim brndede panik atak anksiyete falan var ...

Hangi şehirdesiniz? İzmirdeyse size tavsiye edebilirim brndede panik atak anksiyete falan var ...
cnm malesef izmirde değilim diyarbakırda yaşıyorum keşke iyi bir doktor bulabilseydim ve imkanlarım el verseydi görüşebilseydim çok tşk ediyorum yine de

Back