Ne oldum şimdi ben

Yok okuyorum henüz üniversite son sınıftayım :)
Anladm canm ben çocuklarımı yabancılıyorum bazen baktığımda istemiyormuşum gibi oluyorum sorumluluk duygusundan mıdır bılmiyorum bu ay gidecektim bende olmadı önümüzdeki aya kaldı nadıl dayanırım bilmiyorum

Bu tamamen beynimizin bir oyunu.Öyle hissettiğinizde kendinizi buna inandırmaya çalışın çünkü gerçek olan o.Bu savaşı biz kazanacağız unutmayın.Kendinize sık sık olumlu telkinler verin.Hepsi düzelecek inanın.

İnşallah zaten tepkilerim aynı değişen hiçbirşey yok eskisi gibi ilgileniyorm onlarla ama hissiyat olarak böyleyim

En kısa zamanda doktora gidin.Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum.Şifa sizde unutmayın. :)

Ben de rüyadaymış gibi hissediyorum 5 gündür.Reglden dolayı diye düşündüm ama geçmiyor

Her insan hayatında böyle bir dönem yaşıyormuş ama üstüne düşmeyince geçiyor diyorlar.

Her insan hayatında böyle bir dönem yaşıyormuş ama üstüne düşmeyince geçiyor diyorlar.
Bedenim sanki benım değlmiş gibi? Hareketlerimi otomatikman yapıyorum ama sanki ben ben değilim herşey rüya....Doktorunuzmu söyledi normal oldugunu?sizin geçtimi?

Yok canım ben de çok araştırdım böyle bir bilgiye ulaştım.Ayrıca,ben de anksiyete çıktı canım.Yani bendeki durum anksiyeteden kaynaklıymış.Siz de böyle bir durum var mıydı ?

Yok canım ben de çok araştırdım böyle bir bilgiye ulaştım.Ayrıca,ben de anksiyete çıktı canım.Yani bendeki durum anksiyeteden kaynaklıymış.Siz de böyle bir durum var mıydı ?
Gitmedim ki cnm reglden dolayı oldugunu düşünüyorum....çok kötü ama

Belki ondan da olabilir kuzum.Regl bu,öyle ilginç şeyler yaşatıyor ki.Sen yine de üstünde durmamaya çalış yoksa bir doktora git bakalım

Belki ondan da olabilir kuzum.Regl bu,öyle ilginç şeyler yaşatıyor ki.Sen yine de üstünde durmamaya çalış yoksa bir doktora git bakalım
Reglden sonra devam ederse gidicem mecbur senin geçtiyse ne mutlu cnm

Daha az hissediyor gibiyim canım ama unutma bu durumla çok muhattap olmaman gerekiyor

27 yaşında 3 çocuk .
Tükenmişlik sendromu olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…