Ne oldum şimdi ben

Ya bilmiyorum ama herşeye yabancıymışım gibi hiçbirşeyi algılayamıyorum ama sürekli olan bir durum değil kafamı dağıtınca iyiyim kemdimi düşüncelerimi çok sorguluyorum velki ondan ama çok kötü bir durum çocuklarımı bile algılayamıyorum bazen yabancı geliyorlar bana siz nasıl oluyorsunuz varmı bildiğiniz bir psikolojik durumunuz

Ben de 1 aydır yaşıyorum bu problemi.Benim hiçbir psikolojik sıkıntım yok,tek başına ortaya çıkan bir durum.Sebebini anlayamadım.Benimki de tıpkı rüya gibi.Yani rüyamı çok net yaşıyor gibiyim.Sizin dediğiniz gibi kafamı dağıtınca daha iyi hissediyorum.Ama bilinçaltının verdiği huzursuzluktan olsa gerek bazen aklıma gelince moralimi bozuyor ister istemez.

Ben kafa doluluğuna bağlıyorum bu durumu panık atakta tetikligor bence çünkü bu yabancılaşma yeni değil bende ama artık çok yoruldum ne olursa olsun kesinlikle gidicem psikiyatra ilaçsa ilaç önümüzdeki yıl oglum okula başlayacak onlara daha verimli bir anne olmak istiyorum artık çünkü bana ihtiyaçları var

Ne kadar güzel düşünüyorsunuz :) Rabbim şifa versin hepimize inşallah..Bilinçaltınıza sık sık olumlama yapın,bana iyi geliyor.Doktora gittikten sonra buraya yazar mısınız rica etsem?

Doğru.Panik atakdan oluyor:)Bende de oluyor bazen.

Merhaba.Aklıma bir şey geldi bu konuyla ilgili.Siz bu durumu yaşarken uykulu hissediyor musunuz?

Belki de uykumuzu tam alamıyoruzdur ya da aldığımız uyku bize dönemsel olarak yetmiyordur diye düşünüyorum.

Belki de uykumuzu tam alamıyoruzdur ya da aldığımız uyku bize dönemsel olarak yetmiyordur diye düşünüyorum.
Belkide bebegim 9 aylık gece iki kere kalkıyorum gün içerisinde de dinlenme imkanım olmuyor bide kayınvalidem ve eşim çok negatif insanlar etkiliyodur elbette

Muhtemelen o yüzdendir.Benim de geceleri sık sık uykum bölünüyor.Depresyon moduna girmemek için kendimi çok fazla uykuya vermek istemiyorum,sonra da böyle sersemletiyor demek ki :) Biz yine de doktora görünelim,tedbirimizi alalım.

Kesinlikle canım ben o sırada hiçbirşey düzelmicek jep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum sanada oluyor mu öyle

Aynen canım benim.O zaten daha da kötü yapıyor durumu.Karamsarlaşıyorum,korkuyorum.Ama bence geçici bir durum bu.Biz sadece kendimizi bırakmayalım.Çok zor ama sabredicez ve başarıcaz.

Aynen canım benim.O zaten daha da kötü yapıyor durumu.Karamsarlaşıyorum,korkuyorum.Ama bence geçici bir durum bu.Biz sadece kendimizi bırakmayalım.Çok zor ama sabredicez ve başarıcaz.
İnşallah ben şimdi kurtulmak için kendimi dışarıya atıyorum sana da tavsiye ederim

evet canım.Rüyadaymış gibi hissediyorum,hiçbir şeyin gerçekliği yokmuş gibi hissediyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…