Ne oldum şimdi ben

Gpolat50

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
55
9
16
34
Merhaba hanmlar 6 yıldır panik atak hastasıyım3 çocuk annesiyim 27 yaşındayımÇok da iyi gitmeyen bir evliliğim varFakat bu son bir aydır sanki kendimde değilim kafam yerinde değil ben yokum dünya yoksanki hiçbir şey bana çağrı olmayacakmış gibi hiçbir şey hissedemiyorum hiçbir şey adapte olamıyorum Her Şeyi Boş boş bakıyorumsanki bir rüyanın içerisindeyim hiçbir şey beni etkilemiyor kendime iyi olacağını inandıramıyorum Neden böyle oluyorum Ben de bilmiyorumNe olur bana bir yardım edin bilgisi olan varsa psikiyatri gitmek istiyorum ama Ailem izin vermiyor antidepresanlar bağımlılık yapar diye

Antidepresan bağımlılık yapıyor mu bilmiyorum ama böyle yaşamak da zor değil mi? Aileniz belki bu ruh halinizi bilmiyor ya da anlamıyor olabilir. Onlardan biriyle gitmeyi teklif edin, hem belki hafif bir şey verirler..

Merhaba, bence bi an once psikiyatrist veya psikologa gitmeniz iyi olur..

Antidepresan bağımlılık yapıyor mu bilmiyorum ama böyle yaşamak da zor değil mi? Aileniz belki bu ruh halinizi bilmiyor ya da anlamıyor olabilir. Onlardan biriyle gitmeyi teklif edin, hem belki hafif bir şey verirler..
Ailemin beni anladığınan eminim fakat kendi irademle atlatmamı istiyorlar atak gibi birşey yaşadığım herneyse unuttuğum zaman iyiyim birşeyim kalmıyor çok şükür ama o buhranın içine düşünce çıkamıyorum çok zor işte tam o anlar için ilaç iyi gelir die düşünüyorum iyi gelirmi onuda bilmiyorum tabi

öncelikle panik atak ilerlerse hayatınızda sıkıntılarla baş edemezsiniz ilaç kullanmak istemiyorsanız psikoloğa görünün derim terapi alın atak gelirse en azından terapide konuşulanlar gelir aklınıza sizi rahatlatır aksi halde ilaç almanız gerekir çok yoğun değilse terapiyle atlatabilirsiniz ya da ilaç alırsınız düşük dozda sonra azar azar doktor bıraktırır size ben başaramadım bari sizin ilerlemeden harekete geçin çok geçmiş olsun

Sizde panik ataksınız sanırım nasılsınız şimdi peki benim anlattığım gibi oluyor mu sizede

Sizde panik ataksınız sanırım nasılsınız şimdi peki benim anlattığım gibi oluyor mu sizede
evet 7yıldır panik atak ve anksiyete.. 7yıl içinde 3 kere atak geçirdim ama daha çok anksiyete var ben de aşırı endişe ve kaygı bundan dolayı da fiziki sorunlar (kalp çarpıntısı uyuşma aşırı heyecan iştah kaybı )gibi sorunlar yaşadım yani halen devam ediyor geçmiş değil aslına bakarsan düşüncem hep olumsuz olumlu düşünebilsem atlatıcam belki ama işte..bazen dünyadan kopuyorum bi anda mutsuzluk çöküyor napacağımı bilemiyorum işte böyle benim kisi demem o ki siz önce bi psikolokla görüşün ben hiç görüşemedim tabi ben ömrümde ilk defa depresyona yakalandım aşırı üzüntüden dolayı bana ne olduğunun farkına bile varamamıştım sadece üzülüyor ve ağlıyordum evden çıkmadım kimseyle görüşmedim telefonumu kırıp attığımı hatırlıyorum sonrası zaten panik atağa çevirdi belki depresyon tedavisi olsaydım geçirmezdim kimbilir..iş işten geçti gitti üzülüyorum bu duruma ilaç hep kullanıyorum bırakınca iyiyim de iştahım gidiyor zayıflıyorum zayıf olmayı da çok sevmem bu kez bunu kafaya takıyorum kafanı şişirdim sanırım açsam içim dolu neyse umarım şifa buluruz sen doktora görün ama erteleme psikolok iyidir

Yooo eger farkındaysan anlatınca rahatlıyosundur seve seve dinlerim çünkü bende aynı durumdayım bazen çevremi bile algılayamıyorum sanki herşeyim bitmiş tükenmişim gibi ağlaynca rahatlıyorum biraz ve anlatınca

tşk ederim aynen ben de öyle anlatınca ve karşımdaki beni anlayınca iyi hissediyorum tükenmişlik sendromu hep oluyo bırakmıyo peşimi malesef rabbim şifa versin hepimize

Amin canım gittin mi peki pskiyatrste iyi gelir belki
evet cnm düzenli gittiğim bir psikiyatrım var ilaçlarımı da alıyorum benim şimdilik gelecek kaygısı var endişelerim var geleceğe dair bi olumlu düşünebilsem inş geçicek daha iyiyim ama eskiye oranla

evet cnm düzenli gittiğim bir psikiyatrım var ilaçlarımı da alıyorum benim şimdilik gelecek kaygısı var endişelerim var geleceğe dair bi olumlu düşünebilsem inş geçicek daha iyiyim ama eskiye oranla
İyi olacaksın ben bir kere atlattım şimdi tekrarladı ama bilmiyorum panık ataktanmı böylryim yoksa derpresyon mu anlamıyorum ayırt edemiyorum

senin de geçicek unutma hep böyle kalacak değiliz inş raabim şifa vericek
İnşallah kesinlikle inanaıyorum buna iyi ki bu siteye girdim ilk rahatsızlığımıda bu site sayesinde atlatmıştım çünkü psikolojide yanlız olmadığını bilmek inanılmaz bir zemin hazırlıyo iyi olmak için

kesinlikle katılıyorum yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana çünkü bu durumu yaşamayana anlatınca durup suratına bakıyorlar bizi bizim gibiler anlar anca..

kesinlikle katılıyorum yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana çünkü bu durumu yaşamayana anlatınca durup suratına bakıyorlar bizi bizim gibiler anlar anca..
Aynen canm mesela ben seninle konuştuktan somra daha iyi hissetmeye başladım yanlız olmadığımı bilyorum çünkü kızan bile oluyor eşim atak sırasında çok fırça attığı oluyordu yanlızdım yani

her zaman için cnm ne sorsan cvplarım anlarım durumunu insanın sevdiklerinin yanında olmaması ayrıca üzüyor insanı bilirim

Kesinlikle peki birley sorcam sendede bu yabancılaşma oluyor mu sanki ruyada gibi ve yüksek dercede çaresiz ve tükenmiş gibi

Kesinlikle peki birley sorcam sendede bu yabancılaşma oluyor mu sanki ruyada gibi ve yüksek dercede çaresiz ve tükenmiş gibi
yabancılaşma olmuyo cnm ben de daha çok ortada neden yokken bi anda modum düşüyor enerjim azalıyor mutsuz hissediyorum tükenmişlik oluyor evet..

Merhaba :) Bahsettiğiniz sorunu ben de yaşıyorum.Kendimi biraz tuhaf hissediyorum.Rüyadaymışım gibi.Bugün nasılsınız?Nasıl hissediyorsunuz genel olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…