Ne olduğunu anlayan yok

psikoloğunuz bu duruma ne dedi bir adı var mı imiş bu yaşadığınızın

psikoloğunuz bu duruma ne dedi bir adı var mı imiş bu yaşadığınızın
Hiç daha önce psikolojik bir rahatsızlığım yoktu. O yüzden de anlayamadık . Dr. Hamilelik depresyonu geçirmişssin panik atak hepsi aynı anda olmuş sağlıklı düşenememişsin diyor.

Hiç daha önce psikolojik bir rahatsızlığım yoktu. O yüzden de anlayamadık . Dr. Hamilelik depresyonu geçirmişssin panik atak hepsi aynı anda olmuş sağlıklı düşenememişsin diyor.
Dr. Bu konuda çok rahat bakıyorlar . Olabilir öyle olması gerkiyormuş öyle karar vermişsin dünyada kaç milyon kadın yaptırıyor neler neler. Öyle değil ama . Aldırdığım dr. Hiç unutmayacağım ne yazıkkı benim o şekilde ki halimi gördüğü halde devam etti hapı verdi bana . Bunda bişey yok yine yaparsın şuan kararsızsan filan dedi. Allah herkeesin karşısına böyle zamanlarda iyi insanlar çıkarsın

Şimdi bunları burda anlatmakla kimden ne duymak istiyorsunuz. Burda zaten çoğu kişi bebek sahibi olmak istiyor, bin bir yol deniyor, Psikolojik ve maddi anlamda çökmüş insanlar. Şimdi siz madem çok normal bir ailesiniz eşiniz size demedimi sen bebek istiyordun oldu şimdi ne aldırması diye ? tutup kolunuzu bi psikiyatri’ye falan götürmedi mi. Ben böyle bişey yapsam, çocuk isteyip olunca da kürtaj diye tuttursam eşim benim normal düşenemediğimi hemen anlardı bi çözüm üretirdi. Yani bence herkes anlar. Ama eşiniz sizin durumunuzun farkına bile varamamış, normal hayatta da böyle gel gitleri olan biri misiniz

Ne güzel söylediniz . Hep bu konuda kırgınım eşime zaten bu durumu çözmeme yardımcı olmadı doğru düşündüğümü düşündü farkedemedin beni diyorum . Yok çok net bir insanımdr normalde . Hiç böyle bir durumda kalmadım hiç bir konuda. Kimseyi yormak değil amacım lütfen üzmek istemem kimseyi . Sadece niyet eden varsa vazgeçsin diye paylaştım .

İşte onlar tarafından sadece tepki alırsınız kimse anlamaz sizi burda, kendinizi daha çok yaralamayın lütfen. İnsanız makine değil her an herşey gelebilir başımıza. Bi anda kontrol edemeyiz zihnimizi. Ama bunu yakınımızdaki insanlar fark etmeli. Bende eşinize kızdım, o sıra bi fazla düşseydi üstünüze belki de bu düşünceler silinip geçecekti. Ya da bi uzmandan fikir alsaydı sizi götürmeyi deneseydi. Geçmiş olsun ne diyelim inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bi durum

Teşekkür ederim . Kimse yaşamasın böyle birşey

Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…