• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Olduğunu anlayamadım lütfen akıl verin

hayat yeniden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
43
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar ,
benim yaklaşık 1 senedir bi soorunum var . çok afedersiniz ama büyük abdestimi yaptıktan sonra böyle katı akıntı gibi sanki hani adetin son gününde leke olur ya o renk şeyler geliyo bazen çok nadir böyle kurumuş kan gibi bişeyler geliyo ama genelde adet gün bitiminden 2 hafta sonra falan geliyo . doktora gitmeye de korkuyorum .bu şekilde olanınız varmı lütfen akıl verin.

canım korkacak bişey yok git doktora belkide hiç bişey yoktur boşyere kendine kuruntu yapıp dertlenıyosundur.en güzel cevabı doktor verır sana git ve rahatla derim kaydirigubbakcemile3

benimde aklıma hemoroid geldi bendede var ama dediğin gibi katı akıntı felan yok ama bazı hemoroidlilerde duymuşdum

merhaba arkadaşlar ,
benim yaklaşık 1 senedir bi soorunum var . çok afedersiniz ama büyük abdestimi yaptıktan sonra böyle katı akıntı gibi sanki hani adetin son gününde leke olur ya o renk şeyler geliyo bazen çok nadir böyle kurumuş kan gibi bişeyler geliyo ama genelde adet gün bitiminden 2 hafta sonra falan geliyo . doktora gitmeye de korkuyorum .bu şekilde olanınız varmı lütfen akıl verin.

Bende de hemoroid var canım. Ama hiç doktora gitmedim cesaret edemedim. Bayan doktora giderim eğer gidersem ama iyi bir doktor da bilmiyorum. Zaman zaman senin dediğin gibi abdestimi yaptıktan sonra kahverengi bir akıntı oluyor bazen de kanıyor sürekli şiş. Sanırım gaz problemi de yaşatıyor. Ama dediğim gibi doktora gitmeye cesaret edemiyorum.:1no2:

arkadaşlar ben hemeroitten fena halde çekmiş biri olarak size sıcak uygulamayı bide vazelini öneririm iyileştirmesede rahatlatıyo hatta sıcak suyla tahret almak saç kurutma makinesiyle sıcak uygulamak çok ii geliyo:) bu arada akıntı hakkında bişi diyemem öle bişeyle hiç karşılaşmadım ben:uhm:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı hemoroidde şişme oluyo galiba ama bende olmuyo .birde çevremden hep korkuttular bağırsaklarında mı bişey var acaba diye öyle olunca da arkadan bakıyolarmış onun için korkuyorum .

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı hemoroidde şişme oluyo galiba ama bende olmuyo .birde çevremden hep korkuttular bağırsaklarında mı bişey var acaba diye öyle olunca da arkadan bakıyolarmış onun için korkuyorum .

hayat yeniden kardeşim farketmeden konuyu dağıtmışız a.s
ama korkunun ecele faydası yok bence daha fazla geç olmadan dr a başvur ben ilk defa duyuyyorum böle bişiyi bağırsaklardan geliyo olması mantıklı geliyo eğer hemeroit değilse tabi ....
yeniden geçmiş olsun acil şifalar.

bnmm bnde bekarm bendede oluyor o bazen o kan toplanmasıymışş vücut adette atamadıgını biriktirip bi anda atıyor hatta bend edmki ben kızsam ve kızlıgım varken nasl olurda bukdr büyük bişi cıkar die ama olabiliyor yani kaygılanmaa

Bence de mutlaka genel cerrahiye görünmen lazım.doktor asistanı olarak tavsiyem.Bağırsak iltihabı olabilir.Annemde aynı şeyi yaşadı çünkü.Hemoroid vardı biz o kanama yapıyo diye düşündük ama içerde bağırsağa zarar vermişiltihap oluşmuş.Dışkı tetikleyince sümüksü koyu renkte bir sıvı geliyor değil mi?

Back