- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Doktora gitseniz blah blah cumleler yoneltmeyin ne demek guzel kardesim dahiliyeye gideceksiniz ki o sizi yonlendirsin uyku apnesinin degisik bir cesidini yasiyor olabilirsiniz ki agziniza aci su gelmesi midenizde sikinti oldugunu gosterir reflu mide fitigi vs vs dr gideceksinizki dogru teshis ve ilacla tedavi olabilesiniz gecmis olsun
Annemin hem reflu hem fitigi var bazen azinca benzer oluyor agzina geri gelme yanma vs kusunca rahatlar ardindanda surubunu icer kendine gelir
Yastiginizi yüksek tutun. Hatta yastiktan kafayı indirme ihtimaline karşı yataginizin altından yukseltin biraz ki mide asidi nefes borusuna kaçmasın. Reflü büyük ihtimal.
Eşim ölüyor sandım ben, yeni evlisin , birden kalktı yataktan, duvara dayandı nefes almaya yutkunmaya çalışıyor, ben oturdum yatapa öyle izledim, aklım çıktı.
Aynen yatmadan yeme, yersen de mekik çek eşim öyle yapıyor ve yastığını dik tutuyor, yada iki yastık üst üste koyuyor.
Sigara bence en büyük etkeni.
Allahım size de şifa versin. Geçmiş olsun.
Doktora gidince sonucu yazın bize de, Bnm eşin kabul etmiyor doktora gitmeyi, azıcık anlatırım ona da.
Kafaniz geriye gitmiş ya da boynunuz bükülmüş olabilir onun için yataktan yüksek tutun bence. Benim cocuklar oksururken hemen yataklarını alttan destekliyorum geceyi daha rahat geçiriyorlar. Geçmiş olsun. No stres diyeceğim ama olmuyor tabi. Gamsız olmak lazım.Kaldirim kadar yuksek yastikta yatiyorum
Bi gorsen nerdeyse oturur vaziyette
Burada biri psikiyatri der biri kbb biri gastrentoloji biri noroloji hatta hocaya git diyende cikar kasarsanYok zaten doktora gidicem
Kk da ki kizlara cok bilmislik yapmayin herhalde gitcem de yasayan var mi bunlati diye sordum
Burdakiler bilir beni uzuuuuuun zamandir burdayim
Tesekkurler cevabiniz icin :)
Yok ben gidicem korkarim boyle seyden
Kalple alakali sandim
O iki dk icinde aklimdan neler gecti
Boguluyorum sandim .
Haber veririm size de ..
Dahiliye ye gidin o sizi yonlendirirCok uzatmicam
Doktora gitseniz
Gibi cumleleri yoneltmeyin tabii ki gidicem ama hangi bolume ?
Gece uyuyorum
Bir anda ok gibi firladim
Balkona kostum
Nefes alamiyorum !
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye uzunca nefes almaya calistim
15~20 sn .
Yutkunamiyorum ,aklim yerinden cikti
Derin derin oksurdum
1~2 dk sonra kendime geldim
Sonra tam yutkundugum yerde yani bogazda igrenc bi asidik sey oldu
Yutkunuyorum asit yakiyo bogazimi
Dun öluyorum zannettim acikcasi
Nefes alamadan Kosturmak cok korkutucuydu
Bunu yasayan var mi ?
Boyle bi belirti icin hangi bolume gitmeliyim hastanede .
Korkudan uyuyamadim saatlerce
Tesekkurler
Yeğenimde aynı sorun vardı biz astım filan sanıyorduk. Her atakta acile koşuyorduk oksijen veriyorlardı geri yolluyorlardı. Meğer reflüsü varmış. O tedavi edildikten sonra bir daha hiç kriz yaşamadı şükür.
Sana da geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Yeğenimde aynı sorun vardı biz astım filan sanıyorduk. Her atakta acile koşuyorduk oksijen veriyorlardı geri yolluyorlardı. Meğer reflüsü varmış. O tedavi edildikten sonra bir daha hiç kriz yaşamadı şükür.
Sana da geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Bu arada tedavi yontemi neydi ne kadar surede iyilesti?
Psikolojik bir durum olabileceğini düşündürdü bana. İsim vererek kafa karıştırmak istemiyorum çünkü hem buradan tanı koymam doğru olmaz hem de bir şey söylesem Google'da falan araştırıp okuduğunuz belirtileri kafanıza takabilirsiniz bunu istemem.
Siz önce KBB ya da işte gastroenterolojiye bir görünün. Fiziksel bir sorun gözükmüyorsa psikolojik diye düşünülür ve psikiyatriye yönlendirilirsiniz zaten. Çok geçmiş olsun.
ilaç içmişti hatırladığım kadarıyla. Bir de asitli içecek filan tüketmemişti. Kısa sürede iyileşti şükür.
Tesekkurler kizlarFazlaca yazılmış ama benzerini yaşadığım için yazmak istedim. Benim ki reflüdendi sizinki de reflü olabilir düsünüyorum. Sanki boğazımda bir yumru varmış gibi yutkunmak nefes zorlaşıyordu. Şükür azaldı reflüm. Geçmiş olsun..
Yani acile gitmeliydin öncelikleCok uzatmicam
Doktora gitseniz
Gibi cumleleri yoneltmeyin tabii ki gidicem ama hangi bolume ?
Gece uyuyorum
Bir anda ok gibi firladim
Balkona kostum
Nefes alamiyorum !
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye uzunca nefes almaya calistim
15~20 sn .
Yutkunamiyorum ,aklim yerinden cikti
Derin derin oksurdum
1~2 dk sonra kendime geldim
Sonra tam yutkundugum yerde yani bogazda igrenc bi asidik sey oldu
Yutkunuyorum asit yakiyo bogazimi
Dun öluyorum zannettim acikcasi
Nefes alamadan Kosturmak cok korkutucuydu
Bunu yasayan var mi ?
Boyle bi belirti icin hangi bolume gitmeliyim hastanede .
Korkudan uyuyamadim saatlerce
Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?