• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldugunu anlamadim bakin bi :(

Yedim yedim
Biri koyun peyniri getirmis hediye
.ok vardi yiyecek
Ne yiyon dimi
Once ekmegin kosesini kirdim icine peynir koydum
Sonra iki uc kurupasta yedim
Loppppp diye yattim :KK12:
Geberiyodum
O an acıdan çok öleceğim hissine kapılma ,ölüm korkusu daha çok oluyor.Eşim nefes alamama uyanmıştı,koşarak su getirdi ama o an bir şey yemenin imkanı yok.

valla bende o çözüm oldu, hatta doktorum da 3. enoskopinin sonunda bana 3-5 koli gaviscon yazmıştı iç de gece rahat uyu diye, arada kaçırmasam işe yarıyor cidden ama sen yine de bir doktora görün de belki daha kolay bir yolu yordamı vardır gavisconda berbat yaw :KK53:

Boza gibi eksimsi igrenc tad
Sekli semali de neye benziyosa :D

Bende dün gece aynı şekilde çok kötüydüm gerçi ilk değil 2 buçuk aydır 6 kez oldu sanırım. Öleceğim de önden sinyal veriyor gibi

Cok uzatmicam
Doktora gitseniz :ukala:
Gibi cumleleri yoneltmeyin tabii ki gidicem ama hangi bolume ?
Gece uyuyorum
Bir anda ok gibi firladim
Balkona kostum
Nefes alamiyorum !
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye uzunca nefes almaya calistim
15~20 sn .
Yutkunamiyorum ,aklim yerinden cikti
Derin derin oksurdum
1~2 dk sonra kendime geldim:KK17:
Sonra tam yutkundugum yerde yani bogazda igrenc bi asidik sey oldu
Yutkunuyorum asit yakiyo bogazimi
Dun öluyorum zannettim acikcasi
Nefes alamadan Kosturmak cok korkutucuydu :KK61:
Bunu yasayan var mi ?
Boyle bi belirti icin hangi bolume gitmeliyim hastanede .
Korkudan uyuyamadim saatlerce
Tesekkurler
Dahiliye

Hamilesinizde
Sizin sebebi ne ?
Doktor ne dedi ?
Burda işer Türkiye'deki gibi yürümüyor maalesef. Doktoruma söyledim hiçbirşey demedi test yaptılar herşey güzel önümüzdeki ay görüşmek üzere dedi. O kadar. Türkiye'ye gelir gelmez ilk iş hastane olacak. Ben nefes alamadığım an gözlerimden yaş akıyor kusacak gibi oluyorum kalbim en hızlı şekilde oluyor. Umarım doktor sana güzel şeyler söyler.

Bdv mi vurdu bizi acep ? :KK57:
Ha bide çoğuna saçma gelecek ama karabasan derlerya, oda olabilirmiki?
Ben inanirim öyle şeylere, ama o genelde yatakta uyurken oluyo, yerinden kalkamiyosun, çıglık atmak isteyip atamiyosun, ruyanda biri bisiy yapiyo ama tepki veremeyip oylece çırpınıp sesini kimselere duyuramiyosun filan..

Bana olur bazen, rüyada boğuşurken bile, bi dua edebilsem gidecek hadi bi edebilsem diye çırpınırım da bildiğin dua bile gelmiyo o an insanin aklına..
Cok fena ya.

Gerçi sen gayet yerinden kalkmışsın..
Ayrıca doktorluk bisi oldugunu dusunmuyorum, bazen gördüğümüz ruyayi bile hatırlayamayabiliyoruz çok korkunca.
Belki öyle bişidir

witch hunt witch hunt anlattıklarının aynısı eşim yaşıyor,

Hatta bekarken bir gece beraber kalacaktık, beni uyardı ' bak bazı geceler bana böyle böyle olur, sakın korkma' :KK17:

O gece olmadı ama, evlendikten sonra çoook oldu,
- gece yatmadan ağır yemekler yerse
- o gün gazı vs. çok olursa
- kafası yastıpından düşerse

Oluyor , aynı senin yaşadıkların.

Gece birden duvarın köşeye gidip Nefes almaya çalışıyor.

Yediklerini etkisi ve gazla mide asidi geliyor ağzına, ağzına acı su kaçmak diye tabir edilebilir.

Ve Bnm eşim çok sigara içiyor, sen kullanıyor musın tetikliyor o da.

witch hunt witch hunt anlattıklarının aynısı eşim yaşıyor,

Hatta bekarken bir gece beraber kalacaktık, beni uyardı ' bak bazı geceler bana böyle böyle olur, sakın korkma' :KK17:

O gece olmadı ama, evlendikten sonra çoook oldu,
- gece yatmadan ağır yemekler yerse
- o gün gazı vs. çok olursa
- kafası yastıpından düşerse

Oluyor , aynı senin yaşadıkların.

Gece birden duvarın köşeye gidip Nefes almaya çalışıyor.

Yediklerini etkisi ve gazla mide asidi geliyor ağzına, ağzına acı su kaçmak diye tabir edilebilir.

Ve Bnm eşim çok sigara içiyor, sen kullanıyor musın tetikliyor o da.

Sigara kullaniyorum evet
Dun de yatmadan once yemistim :(
O da tetikledi sanirim.
Bana cok olmadi boyle bir sey
Seneler once bir kere oldu
Bir de dun gece .
Bir daha gece yatmadan yemicem
Esinize de cok gecmis olsun
C0k zor bi sey

Burda işer Türkiye'deki gibi yürümüyor maalesef. Doktoruma söyledim hiçbirşey demedi test yaptılar herşey güzel önümüzdeki ay görüşmek üzere dedi. O kadar. Türkiye'ye gelir gelmez ilk iş hastane olacak. Ben nefes alamadığım an gözlerimden yaş akıyor kusacak gibi oluyorum kalbim en hızlı şekilde oluyor. Umarım doktor sana güzel şeyler söyler.

Gecmis olsun size de .
Saglikli dogumlar bu arada

Cok uzatmicam
Doktora gitseniz :ukala:
Gibi cumleleri yoneltmeyin tabii ki gidicem ama hangi bolume ?
Gece uyuyorum
Bir anda ok gibi firladim
Balkona kostum
Nefes alamiyorum !
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye uzunca nefes almaya calistim
15~20 sn .
Yutkunamiyorum ,aklim yerinden cikti
Derin derin oksurdum
1~2 dk sonra kendime geldim:KK17:
Sonra tam yutkundugum yerde yani bogazda igrenc bi asidik sey oldu
Yutkunuyorum asit yakiyo bogazimi
Dun öluyorum zannettim acikcasi
Nefes alamadan Kosturmak cok korkutucuydu :KK61:
Bunu yasayan var mi ?
Boyle bi belirti icin hangi bolume gitmeliyim hastanede .
Korkudan uyuyamadim saatlerce
Tesekkurler
Doktora gitseniz blah blah cumleler yoneltmeyin ne demek guzel kardesim dahiliyeye gideceksiniz ki o sizi yonlendirsin uyku apnesinin degisik bir cesidini yasiyor olabilirsiniz ki agziniza aci su gelmesi midenizde sikinti oldugunu gosterir reflu mide fitigi vs vs dr gideceksinizki dogru teshis ve ilacla tedavi olabilesiniz gecmis olsun
Annemin hem reflu hem fitigi var bazen azinca benzer oluyor agzina geri gelme yanma vs kusunca rahatlar ardindanda surubunu icer kendine gelir

Yastiginizi yüksek tutun. Hatta yastiktan kafayı indirme ihtimaline karşı yataginizin altından yukseltin biraz ki mide asidi nefes borusuna kaçmasın. Reflü büyük ihtimal.

Sigara kullaniyorum evet
Dun de yatmadan once yemistim :KK43:
O da tetikledi sanirim.
Bana cok olmadi boyle bir sey
Seneler once bir kere oldu
Bir de dun gece .
Bir daha gece yatmadan yemicem
Esinize de cok gecmis olsun
C0k zor bi sey

Eşim ölüyor sandım ben, yeni evlisin , birden kalktı yataktan, duvara dayandı nefes almaya yutkunmaya çalışıyor, ben oturdum yatapa öyle izledim, aklım çıktı.

Aynen yatmadan yeme, yersen de mekik çek eşim öyle yapıyor ve yastığını dik tutuyor, yada iki yastık üst üste koyuyor.

Sigara bence en büyük etkeni.

Allahım size de şifa versin. Geçmiş olsun.

Doktora gidince sonucu yazın bize de, Bnm eşin kabul etmiyor doktora gitmeyi, azıcık anlatırım ona da.

Back