Ne oldu şimdi, haksız mıyım?

Aileler bayramdan sonra bir araya gelecek konuşulacak bu konu. Babamla konuşmadan bi adım atmadı. Sadece agustosta tarih belirlediler ama daha ailemden onay almayı bekliyorlar

Benim beklentim o değildi zaten. Her zaman arasın sorsun diye zorlamadım onu.tek beklentim bir iki güzel cümleydi

Aynı şey değil mi
Bir de olsa iki de olsa yüz de olsa insan içinden geldiği için güzel söz söyler.

Kendi haline bıraksa idiniz belki söyleyecekti.

Biri de bana ısrar etse, zorlasa, ters teper. Soğurum o kişiden. Söyleyeceğim varsa da söylemem.

Haklısınız belki de. Aklım öyle karışık ki. Dünden bu yana görüşmüyoruz, onun ailesine henüz söylemediğini düşünüyorum. Bende bişey söylemedim. Sizce beklemeli miyim?

Aileler bayramdan sonra bir araya gelecek konuşulacak bu konu. Babamla konuşmadan bi adım atmadı. Sadece agustosta tarih belirlediler ama daha ailemden onay almayı bekliyorlar

Önceden böyle değildi, senin tavırlarının beni bu hale getirdi diyor ondada ben sucluyum
Ben eski sevgilimle yüzük taktiktan sonra en ufak şeyde bana sert cikisirdi . Ben de karşımdaki kişinin bana sert çıkmasına çok sinir olurum tepki verirdim, sonra hatalı ben olurdum. Bir iki güzel söz duymak için sıkıntımı dile getirsem daha kırıcı laflar duyardım. Sonra açıkçası onunla evlilikten soğudum . Evlenmek için dört gözle beklediğim adama karşı korku oluştu sonra da ayrıldık. Bence iyi düşün derim. Evlenince daha da artacak yüksek ihtimalle bu durumlar.

Ya kıyamam size.. O da öfkesinden iyice sacmalamis. Uzak olmanin getirdigi sorunlar bunlar.. Özlem bir noktadan sonra insani hircinlastiran bir duygu. Tepkisiz kalin. O geri adim atana kadar da bir sey yapmayin.

Bende de yavaş yavaş korkular oluşuyor özellikle dünden beri. Önümüzdeki o kadar engele rağmen zerre şüphe duymuyordum hepsini aşarız diyordum ama öyle olmuyormuş...

Ya kıyamam size.. O da öfkesinden iyice sacmalamis. Uzak olmanin getirdigi sorunlar bunlar.. Özlem bir noktadan sonra insani hircinlastiran bir duygu. Tepkisiz kalin. O geri adim atana kadar da bir sey yapmayin.
Aslında aşırı sinirli biri değildir, tepkilerine o yüzden şaşırıyorum. O kadar şey yaşadık birgün bile ayrılmak istiyorum demedi. Ben şuan sessiz duruyorum, hala sinirliyse daha da çok kırmasından korkuyorum. Aileme anlatsam herşey daha kötü olur, kimseyle paylaşamamak çok kötü bişeymiş, iyi ki kk var

Anneler hep haklı çıkıyor. Sevmedi ve istemiyorsa bir bildiği vardır. Yaptığı şeyin lafını ediyor size daha şimdiden.. anlayışlı biri de değil belli ki. Yolunuza bakın.
Normalde öyle biri değildir. Benimde çok üzerine gitmişliğim var bu konularla ilgili ama son aylarda kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum, çocuk gibi davranışlarımı bıraktım. O kadar şey yaşamamıza rağmen daha birgün bile böyle bi söz etmedi ama ben daha 2 kelime etmeden hemen kestirip atması çok zoruma gitti

Bende de yavaş yavaş korkular oluşuyor özellikle dünden beri. Önümüzdeki o kadar engele rağmen zerre şüphe duymuyordum hepsini aşarız diyordum ama öyle olmuyormuş...
İnşallah bizim gibi olmaz sonunuz. Biz çok aşırı tartışır olmuştuk. Karşılıklı çok iyi iletişim kurduğum insanla iletişim kuramaz olduydum. Ters ters konusuyordu, beni aşağılar gibi konuşur olmustu. Ben de çok tahammül eden biri değilim tepki gosteriyordum. Eskiden çok iyi anlaşan biz kanlı bıçaklı olduyduk resmen. Şu anda bile o ya da ben hataliydim diyemiyorum .Karşılıklı tahammulsuzlesmistik birbirimize karşı . Öyle durumda da ne yazık ki insan evlilikten korkuyor , ayrılık kaçınılmaz oluyor . Biz de uzaktaydik malesef ki uzaktayken sorunlar çözülmüyor da , küçücük şey daha da büyüyor .

Moralini bozmak kötü yaklaşmak istemiyorum. Sadece bu duruma devam ederseniz sonu kötü olur onu diyorum. Eğer gerçekten seviyorsanız bu tarz problemleri yaşamamaya çalışın. Ama karsilikli olarak caba gerekiyor. Bı yerden sonra böyle kavgalar arttıkça artıyor ve ilişki tukeniyor.

Öyle haklısın ki. Uzaktayken en ufak şey büyüyor, kavga tartışma yanlış anlama derken bizde çok yıprattık birbirimizi. Ters ters genelde ben konuşurum o daha yumuşaktı ama son zamanlarda farkettim ki artık kırıldığımı söylesem bile çok umrunda olmuyor. Önceden ikimizde mutlu olacağımızdan emindik ama şimdi ikimizin de birsürü korkusu var, sanırım tartışmaların sonucu

Ne yazık ki arada mesafe olan ilişkilerde bu oluyor. Biz birbirimizi ozlerdik onun işi çıkar gelemezdi, o konudan bile tartisirdik. Ama yan yana iken hiç bir problemimiz olmazdı. Yüz yüze iken bir şeye kizsam bile onun gülüşünü görünce kiyamazdim uzatmazdim. O da bana karşı öyleydi. Ama mesajla öyle olmuyor ne yazık ki. Karşıdaki ne dediğini anlamiuorsun bile uzuyor da uzuyor. Telefonla konuşurken de aynı şekilde oluyor. Sesin niye öyle geliyordan bile tartışma cikiyordu biz de. Ne yazık ki mesafeler çok kötü etkiliyor.

Biz de eskiden çok mutlu olacağımızı düşünürken sonu ayrılık oldu. Son aylarda artık konuşacak konumuz bile kalmamıştı. Ayrılık gündeme gelip duruyordu. O da ayrılmak istediğini söyledi. Ben hala bı umut duzeltiriz belki diye dusunuyordum. Ama o istemeyince bitti. Sonumuz böyle olmasın umarım.

Biz telefonda da tartışmıyoruz sadece mesajlaşırken. Bende telefonda konuşmayı çok sevmediğim için uzun uzun yazıyorum bu sefer ondan ayrı tartışma çıkıyor. Yan yanayken hiçbir problem olmadı bugüne kadar. Umarım hayırlı olur sonu, senin hakkında da hayırlısı olsun canım

Ben bitirmezdim hala çünkü birbirimiz için ilktik. Yipransak da düzeltmeye calisirdim. Ama o artık istemediğini söyledi. Yiprandik belki de haklıydı. Hayırlısı böyleymiş. Ben de aynı senin gibi telefonda konuşarak değil de yazarak daha iyi ifade ederim bı yazayım derdim bundan bile tartışma çıkardı. O da yazarak kendini ifade edemez. Telefonda konuşarak ifade ederdi. Bu bile sorun olurdu. Yanyanayken çok iyiydik ama güllük gulistanlik. Çok mutluyduk felan.

İnşallah canım senin için de hayırlısı olsun. Fazla yipratmamaya bakın ilişkinizi. Yipraninca geri dönüşü olmuyor. Karşılıklı anlayış gosterin. Mutluluklar dilerim Allah gönlümüze göre versin.

Teşekkür ederim canım, umarım seninde karşına kıymetini bilen biri çıkar çok mutlu olursun. Buraya yazmak çok iyi geldi, hakkımızda hayırlısı olsun artık

Buna benzer biriyle nişanlıydım 2 yıl önce nişanı attım ilk baş üzüldüm ama meğerse hayatımın aşkıyla tanışacakmışım şimdi hem seviyorum seviliyorum
Mutluluklar canım. Bende herzaman söylerim, bi ilişkide mutlu değilsen o ilişkiyi bitirmek en iyisi diye. İlk defa ne yapacağımı bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…