- Konu Sahibi hayatcokgarip
-
Nickin gibi hayat çok garip işte,belki özlemden saçmalıdınız belki de cidden aileni karşına almaya değmeyecek biri,ne evlilikler bitiyor,yanlış bi kararsa bırak ilerlemeden bitsin,hayırlısı olsunO kadar kötüyüm ki, durup dururken neden böyle oldu anlamıyorum! Biz nişanlımla ayrı memleketlerdeyiz. Dolayısıyla ne sık görüşme nede buluşma imkanımız yok. Son zamanlarda çok tartışma yaşadık, çoğu zaman benim uzattığım da oldu, onun en ufak şeye sinirlenmesinden dolayıda. Tam toparladık artık diyorum, her söylediğimi hala tartışma çıkarmak için yaptığımı sanıyor. Mesela şaka yapıyorum, şaka yaptığımı söylememe rağmen sen işte hep böylesin, her zaman tartışmak için neden arıyorsun falan diyor sonra tabi tartışma çıkıyor. Buda en son benim canıma tak etti ve gerçekten bana değer verdiğini ve beni sevdiğini hissetmedigimi söyledim ona. Tek beklentim güzel bi iki sözdü. Ailem zor ikna olmuştu bu nişana, hatta annem hala ikna olmuş değil onunla ilgili konuda açmıştım. Annemle iletişim halinde olmasını beklediğimi, bazen tek başına yorulduğumu söyledim. Bana o zaman sende benim annemle iletişimde ol dedi ki, zaten ben annesini severek arıyorum, kadınla ilgili en ufak bi sorunum yok. Bende onu karıştırma ne alaka deyince iyi o zaman sen ailenle mutlu mesut yaşa, gerçek yüzünü gösterdin işte, ailenle yaşayacak onları hergün arayacak birini bul o zaman dedi. Benim beklentim o değildiki. Ben gerçekten güzel bi iki söz bekledim. Direk böyle kestirip attı, sonrada sen Allah’a hesap vereceksin, senin için yapılanlara gram değmezsin dedi. Dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti anneme bişey diyemiyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum!?
Ben demiştim sana lafını Suan kaldıracak güçte değilim sanırımBu ergen için inanın üzülmeye değmez bir an önce ayrılın ve annenize müjdeyi verin. Anneler hisseder derler hep doğru arkadaş!
Bende onlardan korkuyorum zatenFragman diyoruz biz buna. Evlendiginde üzerine bilmedigin + huylar ekleniyor.
Elbette zorunda değilim ama böyle olacağını hiç tahmin etmedim, çok Zorluklarla mücadele ettik bizŞimdiden iletişim kopukluğu yaşıyorsunuz...
Evlenmek zorunda mısınız onunla?
AMin teşekkür ederim, özlem var ama bu kadar kırılmayı hakedecek bişey demedim ki.Nickin gibi hayat çok garip işte,belki özlemden saçmalıdınız belki de cidden aileni karşına almaya değmeyecek biri,ne evlilikler bitiyor,yanlış bi kararsa bırak ilerlemeden bitsin,hayırlısı olsun
Benim beklentim o değildi zaten. Her zaman arasın sorsun diye zorlamadım onu.tek beklentim bir iki güzel cümleydiAnnelerle iletişim halinde olmanızı beklemek bana saçma geliyor.
Ya da diğer aile bireyleriyle
Saygısızlık yapmasın yeter. O kadar.
Bu “illa da araları iyi olsun, sıcaklık olsun, muhabbet olsun” zorlamaları neden???
Elektrik işidir bunlar. Severse zaten arar sorar gitmek ister.
Sevmek de zorla olmaz.
Saygısızlık yapmaması yeterli. Beni de kısıtlamasın. Ailemi görmemi engellemesin.
Tamam bu kadar.
Önceden böyle değildi, senin tavırlarının beni bu hale getirdi diyor ondada ben sucluyumEvlenmeyin bu adamla
Saçma sapan hareketler
Önceki konularına baktım annen epey tepkili ona karşı,bu kadar tepkili ve yer yer tutarsız bi kadını niye ısrarla arattırmaya çalışıyorsunuz? Şahsen eşimin annesi böyle davransa bana çok rahat tepkimi koyardım artık sabrı taşmış,ve ehhh seninle mi uğraşcam yeter kıvamına gelmiş sankiAMin teşekkür ederim, özlem var ama bu kadar kırılmayı hakedecek bişey demedim ki.
Evet ama annemin o tepkisinden hiç bi şekilde haberi yok. Ailemin başta karşı çıktığını biliyor ama annemle olan hiç bir konusmamı yansıtmadım onaÖnceki konularına baktım annen epey tepkili ona karşı,bu kadar tepkili ve yer yer tutarsız bi kadını niye ısrarla arattırmaya çalışıyorsunuz? Şahsen eşimin annesi böyle davransa bana çok rahat tepkimi koyardım artık sabrı taşmış,ve ehhh seninle mi uğraşcam yeter kıvamına gelmiş sanki
Bu sene düğün istiyordu canım, biz düğün planı yaparken böyle yaptı? Aklım çok karışık...böyle bir şey başımdan geçti benim. canım bu çocuk seninle evlenmek istemiyor, yol yapıyor tabi vicdan azabı çekmemek daha kolay kopmak için de ihaleyi karşı tarafa yıkıyor.
sakın oyuna gelme, evlenmekten vazgeçtiyse bunu ilk sana söylemesi gerekiyor.
bu hikaye cok tanıdık
Bu sene düğün istiyordu canım, biz düğün planı yaparken böyle yaptı? Aklım çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?