kızLar bende sözeLciyim matematikLe olan ilişkm yüzünden (= başLarda halkla ilişkilere kafayı takmıştım ama en iyisi öğretmenlik bence en azından memur oLuruz yada psikoLoji ea iLe ortak aLan bildiğim kadarıyla hayırLısı
Artık katsayı diye bir olay kalmadı istediğin bölümü seçebilirsin.. :) Ayrıca yanlış bilmiyorsam şöyle bi durum da var: Sözelden derece yaparsan, ilk 1000,2000 filan gibi, hoş bu çok zor.. Ama eğer yaparsan istediğin bölümü seçebilirsin. Biraz dişimizi sıkmamız gerekiyo. Sözelcilerin çözdüğü 1 mat sorusu bile kaç kişinin önüne atıyo, bunu iyi düşün. Başarılar.
ya kusura bakma ama bir sözelcinin tıpı kazanabileceğini hiç sanmıyorum. sayısal öğrenciler bile tıpı kazanmak için nasıl çalışıyorlar. matematik-fizik-kimya-biyoloji yapmadan nasıl kazanacaksın? ki tıpın puanı çok yüksek. yani biraz mantıklı düşünmen gerek. ben sözelciyim tıpı okumak istiyorum demekle olmuyor. hayallerini yıkıyorum ama bu bir gerçek. bence sözelcilerin ilerde hem para hem işsiz kalmıyacağı bi kaç alan var. onlara yönel istersen.
zihinsel engelliler öğretmenliği
edebiyat öğretmenliği
bunları düşün bence.
işsiz kalmazsın.
gazeteclikmiş-halkla ilişkilermiş aman aman uzak durun. iş imkanı yok bu bölümlerde.[/QUOT
ilk yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ama halkla ilişkiler konusunda büyük bi yanılgı içindesin bence.evet gazeleticiliği hakkıyla yapabileceğin sadece bir kaç sehir var ama halkla ilişkiler alanında artık türkiyenin her yerinde çalışsabilirsiniz.belli bir ölçeğe ulaşan her kurumun halkla ilişkiler departmanı var.gazetelerin,hastanelerin,otellerin,özel şirketlerin,devlete ait kurumların,bunun yanında ajanslar gibi sayabileceğimiz bir sürü çalışma sahası vardır ve halkla ilişkiler direkt yönetimle muhatap olan bir departmandır.ürünün tanınması için nasıl reklama ihtiyacı varsa kurumların da tanınmak ve imaj olusturmak için halkla ilişkilere ihtiyacı vardır.rekabet ortamı her gecen an daha fazla artıyor ve zorlasıyor dolayısıyla halkla ilişkilere duyulan ihtiyaç artıyor.böyle bir meslek için nasıl iş imkanı yok diyebiliyorsunuz hayret doğrusu.
düz lise sözel mezunuyum türk dili ve edebiyatı öğrencisiyim tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?