- 14 Nisan 2014
- 3.183
- 3.070
- 448
Merhaba arkadaşlar. Oğlumun bu gün görüş günüydü. Kilo almış. O kadar güzel olmuş ki anlatamam. O maddeyi içtiği için zayıflıktan ölecek gibiydi. Durumu gayet iyi. Ne hayatlar var burda dedi. Kimisinin ailesi yok ya da var da gelmiyorlar dedi. 15 yıl 18 yıl hapis yiyenler var. Çok kötü dedi. Paraları yok elişi yapıp para kazanıyorlar dedi. Kendi oğlumun derdini bıraktım bu sefer onlara üzüldüm. Para versem verirmisin dedim. Almazlar anne dedi. Oğlum tedaviyi kabul etmedi. Yapmıycam dedi. Israrlı davranınca bakarız dedi. Ablan onunla manisaya yerleşmeni istiyor dedim.( Ablası üni son sınıf) ablasıyla iyi anlaşır onu çok seviyor ve her şeyini anlatır. Olur dedi. O çevreye dönsün istemiyorum. Bnm bulunduğum şehirde mağazam var bu nedenle yerimden kımıldıyamıyorum. Hadi aldım mağazamı gittim onlarla başka şehire ya oğlum tekrar buraya dönerse diye teredütteyim. Yoksa bende giderim. Neyse konuştuk. Bana bu 27 sinde mahkemesi olduğunu ve çıkacağını söyledi. Karşı taraf şikayetini çekmese dahi çıkarım diyor.Konularımı biliyorsunuz. Aldatıldım ayrıldım. Oğlm madde kullanmaya başladı. Her şeyi denedim vazgeçirmek için.gece sokaklarda gezmekten, her gün nasıl kurtarırım diye planlar yapmaktan, ağlamaktan bittim artık.hazır süt içirmediğim evladım bonzai içiyor. Eve gelmemeye başladı. Gece sokaklarda geziyor. Evimi taşıdım, mağazamı homofşs olarak kullanıyorum. Ama o her gün eski semte gidiyor.
2 ay önce köpek çalmıştı. Gittik yalvardı, yakardık şikayetini geri çektiler. Kamu davası devam ediyor. Bir tanıdıktan duydum, parkda otururken orda bir adamın silahını görüyorlar. Kendi gibi madde kullanan arkadaşıyla plan yapıp levye arıyorlar ki adamın evine girip silahı çalıp satarak madde alsınlar. Bu benim oğlum mu yarabbim. Masada 2 TL için bni 10 kez arayıp ulaşamadığı için almayan oğlum mu. Halen dahi 20 TL versem 3 TL ye ihtiyacı varsa kalanını zorla versemde kapıyı çekip kaçan oğlum mu.
En son evvellsi gece sokaklarda saat sabaha kart şî 4 de arkadaşının motorunu çalıyor. Bekçiler o saate ne yapıyor diye sorguya alıyorlar. Hmn hakim karşısına çıktı, diğer davası olduğu için tutuklu yargılanacak. Mahkeme gününe kdr. İlk mahkeme 3 ya da 5 ayı bulurmuş.
Bn karakoldayken karşı taraf oradaydı. Adam geri çekmitcm şikayetim dedi. Bnde sinirden ölyrm ztn çekmeyin çıkmasın dedim. Oğlum bunu yan taraftan duymuş. Bnmle görüşmek istemedi.
Karşı tarafa geri çek desem çeker.... Ama oğlum çıkarsa bonzaiye devam eder. Ve bu yaptığının daha kötülerini de yapacak. İnsanlara zarar verip nasıl olsa afediolar, aracı bulup çözüyorum demesini istemiyorum. Sen yaptın çek cezanı. Çünkü bu alışkanlık haline gelecek... Eğer geri çekerlerse şikayeti hmn çıkar. Çekmese 3 ay 5 ay yatar yine şikayet devam ederse 2 yada 3 yıl hapis yer. 5 ay sonra şikayetini geri çekersede çıkabiliyor.
Ben burda ne yapmalıyım. İnanın o kahrolan anne evvellsi gün sokaklarda diye banyoda düşüp ağlayan anne, dün kelepçeli oğluna hiç ağlamadı. İlk defa rahat uyudum. Bna yol gösterin.
Şunuda belirteyim x arjadaşı oğlmn çıkması için karşı tarafı ikna etmeye çalışuyor.bende izin vermediğim için oğlumun kulağına gidecek ve ben kötü olucam. Babayı hiç sormayın, umurunda değil.
Görüşmeden sonra avukatı aradım bna tebligat gelmedi ben avukatı değilim dedi. Eski eşlwde konuşmadığımız için avukat tuttum tutmadım ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum. Bende müşteri avukatı aradım. Şikayet geri çekilmezse en az 3 yada 4 yıl alır dedi. Offff bilemiyorum. Çok zor. Bu yaptığı suçtan bir öncede arkadaşıyla köpek çalıyorlar. Şikayet geri çekildi ama kamu davası devam ediyor. Şimdide motor aldı... İnanın çaldı yazamıyorum. Ne utanç verici bir durum. Şimdi ne olacak ne yapmam gerekli bilemiyorum. Karşı taraf babayı aradım, zararınızı ödiyelim dedim. Kabul etmiyorum çeksin cezasını dedi. Kabul etmeme sebebi de ben bu kişinin ayrı olduğu eşiyle tartıştım.çünkü onun oğlunun benim oğluma madde verirken tam bir saat takibime yakaladım.benim kiracının amcası oluyor bu kişiler. Çağırtırdım, bakın oğlunuz bu gün bunu yaptı onu benim oğlumun yanında görmek istemiyorum dedim. Yoksa polise giderim dedim. Sizde annesiniz bende anneyim ikimizde bulunduğumuz durumdan memnun değiliz. Oğlunuzun gözünü korkutun, diyin ki polise gidecek gibi gibi biz birlik olalım ki korksunlar dedim. Kadın benim çocuğum yapmaz diyen annelerden olduğu için bana bağırdı... Ben halen sizi suçlamıyorum bana anne olarak yardımcı olun dememe rağmen delirdi. Bende hakaret edip telefonu suratına kapatmıştım. Şimdi bu sebeple şikayetlerini geri çekemiyorlar.