- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi salinamunhasir
-
Yapamiyorum beceremiyorum diyorsun o zaman kabulleneceksn kapa ceneni diyince ceneni kapayip oturacaksin
Sizin aranızda olması gereken saygı kalkanı kalkmış canım. O olmadan huzur mutluluk hiçbirşey olmuyor. Kendimden biliyorum bu konuda ödün vermeyecektin..
Güzelim burdaki tavsiye hep ayni uzak dur arama sorma. Senin vazgecebilecegini hissetmeli. Dayanamiyorum diyorsan ya eger bunu yapmazsan temelli biter. Nacizane tavsiyem..
Onemli olanda o değil mi sinirlenincede başka kalıba girmemek... Bu konuda bende diğerlerine katiliyorum seni kaybetme korkusunu taşımalı hep o yüzden bir sure kendini geri çek ya da bunu kendine has başka bi yöntemle de yapabilirsin
-Çarkı döndürmüşsünüz artik degismez.
-Simdiden saygisizlikliklar baslamis. Evliyken bile agirken boyle kes mes muhabbetleri sevgiliyken neden cekilir anlayamiyorum.
Kes dedigi anda herseyi kesmelisiniz.
-Ayrilacagim/ bosanacagim demek en son haddir. O noktaya gelinene kadar asla soylememli. Soyleyincede arkasinda durmali.
-Onun vazgecilmez olmadiginj ona hissettirin.
neden bu kadar agrasif bi cevap verdiğinizi anlamadım. destek olmanızı istedim sadece
Afedersin inan agrasiflik olsun diye oyle yazmadim
Yapilan butun yrumlara becremiyrum olmuyor diyorsun o zaman kabulleneceksin anlamindaydi uzuldum simdi dogrusu
benim tek sorunum ben bu derece sinirliyken onun bu kadar sessiz kalması çıldırıyorummmard arda bi sürü mesaj atıyorum... ama anladım yapmam gerekeni hepinize teşekür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?