ne olacak halimiz :(

Sizin aranızda olması gereken saygı kalkanı kalkmış canım. O olmadan huzur mutluluk hiçbirşey olmuyor. Kendimden biliyorum bu konuda ödün vermeyecektin..

Güzelim burdaki tavsiye hep ayni uzak dur arama sorma. Senin vazgecebilecegini hissetmeli. Dayanamiyorum diyorsan ya eger bunu yapmazsan temelli biter. Nacizane tavsiyem..

Sizin aranızda olması gereken saygı kalkanı kalkmış canım. O olmadan huzur mutluluk hiçbirşey olmuyor. Kendimden biliyorum bu konuda ödün vermeyecektin..

yaptığım hatanın farkındayım. ama şöyle bi durum var normalde o kadar mutluyum ki ama sinirlenince içinden başka bi insan çıkıyo bana kıyamayan adam gidiyo başka biri geliyo bu durumu nasıl tersine çevirebilirim

Onemli olanda o değil mi sinirlenincede başka kalıba girmemek... Bu konuda bende diğerlerine katiliyorum seni kaybetme korkusunu taşımalı hep o yüzden bir sure kendini geri çek ya da bunu kendine has başka bi yöntemle de yapabilirsin

bütün hayatımı etkiliyo inanın vizelerim başladı kitap bile açmadım napacağımı düşünmekten ama deneyeceğim farkındayım olacakların önüne geçmem gerek

Ahh bilmem mi çok yaşadım o durumu odaklanamadim bende sinavlarima falan. Ama sonra kendime geldim kim için ne için üzülüyorum? Kalktim sınavlara calistim adam gibi iyi de notlar aldım. Sende öyle yap şuan yapacağin en iyi şey sınavlara odaklanmak.

-Çarkı döndürmüşsünüz artik degismez.

-Simdiden saygisizlikliklar baslamis. Evliyken bile agirken boyle kes mes muhabbetleri sevgiliyken neden cekilir anlayamiyorum.
Kes dedigi anda herseyi kesmelisiniz.

-Ayrilacagim/ bosanacagim demek en son haddir. O noktaya gelinene kadar asla soylememli. Soyleyincede arkasinda durmali.

-Onun vazgecilmez olmadiginj ona hissettirin.

benim tek sorunum ben bu derece sinirliyken onun bu kadar sessiz kalması çıldırıyorummm ard arda bi sürü mesaj atıyorum... ama anladım yapmam gerekeni hepinize teşekür ederim

Afedersin inan agrasiflik olsun diye oyle yazmadim
Yapilan butun yrumlara becremiyrum olmuyor diyorsun o zaman kabulleneceksin anlamindaydi uzuldum simdi dogrusu

ben kabullenmek değil onun değişmesini istiyorum çünkü biliyorum böyle biri değil onu bu hale getiren benim.. yerli yersiz kaprislerim ve triplerim bıktırdı. yeri geldi ani sinirle ayrıldım sonra gene yapmayalım böyle olmasın dedim... sizden istediğim napabilirim kararlı duramıyorum oda buna güvenip böyle davranıyo

Guzelim sana da kac kez daha soylenmeli anlamadim cidden. Arama msj yazma git ders calis cocuk degilsin ne bu haller? Hepimiz asik olduk tartistik vs vs.. ustuste msj yazan birine bende cvp vermem nasilsa yazacak derim umursamam dusunsens biraz empati yap. Tonla sey yazilmis hala uzak duramiyorum vs vs diyorsun bir hafta uzak durmazsan hayat boyu uzak kalacaksin anla artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…