ne olacak halimiz :(

salinamunhasir

la tahzen !!!
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
582
2.460
63
konuya nerden başlayacağımı bilemiyorum
1 buçuk yıllık bir ilişkim var.. birini hayatıma almaya hiç niyetim yoktu aslında bi daha birine güvenebileceğimi hiç zannetmiyordumm. aynı okuldaydık olmaz dediğim halde 2 yıl boyunca beni sevdiğini söyledi. beni sevdiğine eminim rüya gibiydi başlarda bi dediğimi iki etmedi bütün şımarıklıklarımı çekti yerli yersiz kaprislerimi. yerli yersiz ayrıldım ondan bi anlık sinirle ama sonra pişman oldum yalvar yakar birleştik ve sanırım o da buna güvenerek bana kötü davranmaya başladı bana hep kendin yapıyosun çeneni tutamıyosun diyo tartışamıyoruz bile artık ağzımı açtığım an kes çeneni bana cevap verme diyo normalde o kadar mutluyuz ki ama tartışmaya başladığımız an başka bi insan çıkıyo karşıma. yazmıyım hatasını anlasın diyorum ama ben sinirliyken o gamsız gamsız hiç bişey yapmayınca çıldırıyorum benim ondan vazgeçemeyeceğimden o kadar emin ki ne yapsa katlanacağımı düşünüyo napiyim akıl verin lütfen çok seviyorum eskiye ilk günlerimize dönmek istiyorum...

Sizi ; Nasıl olsa beni seviyor ben ne yapsam gidemez sövsemde saysamda..
Döner gelir ayrılamaz barışırız nasılsa olarak kurmuş kafasnda
O nedenle böyle rahat davranıyor..
Sizin yapacağınız onun aklını başına getirmek
Ondan vazgecebileceğinizi göstermek Gerekirse bir süre ayrı kalmak. bunu yapmak zordur
Ama bunu yapmaz iseniz böyle gider bu adam alışmış artık
Ve bana sanki birazda onu bu hale siz getirmişssiniz .. zamanında tahammül sınırlarını çok zorlamışşısınız
Şimdide siz düzelmiş o bu hale alışmış gibi geldi..
Tekrar söylüyorum eğer bunu yapmaz iseniz böyle acı cekersiniz.

Kimse vazgeçilmez değildir.
Ne diye bu kadar pohpohladınız ki?
Adımları siz atmayın artık.

Kendim ettim kendim buldum diye buna deniyor.
Kes çeneyi bana cevap verme diyen bir adamın yüzüne bakmazdım ben. Sizi azarlamasına neden izin veriyorsunuz.

evet öyle oldu dediğim gibi onun gamsızlığı ben kendimi parçalarken onun bu halde olması tutamıyorum kendimi ağzıma ne geldiyse sayıryorum

Canım insanlar gerçek yüzlerini sinirli olduğu zaman gösterirmiş, şimdiden böyleyse seni gelecek hayatında çok zorlarmış gibi geldi bana, keşke sende ilişki başlangıcında kapris vs. yapmasaydın, şimdi o sana bunu yapıyor, bence buraya yazdıklarını bir de ona söyle karşına al konuş.

bazı konularda haksızım farkındayım üzerine çok gittim söyledim seni ilk tanıdığım gibi değilsin eski haline dön zaten beni bu hale getiren sensin diyo yapmam gerek uzak kalmak biraz ama yapamıyorum .(

Ozaman ondan vazgecebilecegini goster ona..

Sen hatayi basta yapmissin , yalvar yakar geri donmussun adamin totosu kalkmis , ve buna guvenerek bu asla benden vazgecemez diyor ..

Tartistiginizda gerekirse 1 hafta arama sorma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…