• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacak bu memelerin sonu..........

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Arkadaslar benim gogsum normalde 80 bedendi simdi 90 ustelikte sol taraftaki biraz daha buyuk simdi emziriyorum eskiye donucek mi bu gogusler yoksa boyle mi kalicak deforme olucak mi tecrubesi olan arkadaslar yada benim durumumdaki arkadaslar bir yorum yapamisiniz.........

benim eskiden 90dı şimdi doğumdan sonra biraz daha büyüdü bana sanki biraz sarktılar gibi geliyor :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

benımkıler 75ten 90a cıktılar ve oglum sureklı sol gosumu eme eme sol taraf 100oldu bırı buyuk bırı kucuk kaldı cok kotu gorunuyolar boyle olanlar duzelmez kalır dıyolar amannnnnnnnnnn oglum ıcın feda olsun

Küçük göğüslerin doğumdan sonra daha çok sarktığını duymuştum. Büyükler biraz daha şanslı galiba..

Ama sarkması kaçınılmaz galiba... Bakalım bizim sonumuz nasıl olacak...

benimde sol göğsüm diğerine göre daha büyük.inşallah böyle kalmaz yaaaaaa.birde galiba sarkıkmı ne.aman oğluşuma herşey değer diyip kendimi avutuyorum.

benimde 80 di 90 oldu walla benimde sağ göğsüm büyük bebeğim o memeyi daha çok sevio die geceleri falan onu veriyorum sanırım ondan daha çok emio die daha büyük inş düzelir walla kocaman oldular ya:(((

benim de sağ kocaman sinir oluyorum ne kadar emse de sol kadar küçülmüyor bir türlü benim de 75 ten 90 a çıktılar eskiden özenirdim ama büyük göğüs zormuş ya

Arkadaslar benim gogsum normalde 80 bedendi simdi 90 ustelikte sol taraftaki biraz daha buyuk simdi emziriyorum eskiye donucek mi bu gogusler yoksa boyle mi kalicak deforme olucak mi tecrubesi olan arkadaslar yada benim durumumdaki arkadaslar bir yorum yapamisiniz.........

Ben 75 B beden sütyen kullanıyordum :)) Yani nerdeyse tahta kıvamında göğüslerim vardı silikonlu sütyen alırdım hep ..Hamileliğimin ilk 5 ayında süper oldular..Hayatımda hiç büyük göğsüm olmadığından ilk defa kendimi gerçekten kadın gibi hissediyordum ama sonra birden dahada büyüyüp yaşlı teyzelerin göğüsleri gibi oldu..Benimde sol göğsüm büyük..Tekrar eski haline dönmesini pek istemiyorum ama emzirme dönemi bitince yeniden eski haline geldiklerini duydum..Ama sanırım şu an en kötüsü giydiğim kıyafette hangi göğsümün büyük olduğunun farkediliyor olması kaydirigubbakcemile3

benim hamile kalmadan önce de sağ daha küçüktü
şimdi çok büyüdükleri için aralarındaki fark daha da belirginleşti
eskiden 80 takıyordum şimdi 90
sarkmasın diye doğumdan beri gece gündüz emzirme sütyen takıyorum
inanılmaz sıkıldım
sıcaklardada çok zor devamlı pişik oluyor altları

eski incecik dantelli sütyenlerimi de çok özledim:(

benimde 75 di hep silikonlu sütyen takmak durumundaydım şimdi 85 oh ne güzel sonra tekrar küçüleceğini düşündükce üzülüyorum:):) keşke hep böyle kalsalar...

merhaba kızlar... benimde göğüslerim küçücük:)) 6,5 ay bebeğimi emzirdim... benim bebeğimde sağ göğsümü daha çok emiyordu.... sol göğüs daha küçüktü ona göre... ama süt bitince ikisde aynı oldular yine... yanlız acı ama gerçek olan şu ki; eskiden küçücükk olan göğüslerim, şimdi hem küçük, hem sönük hemde sarkık:(((( of ya offffff:)))

herkeste aynı durum var sanırım benımde 80 dı sımdı bırı 90 bırı 100 olmustur hep boylemı kalacak ya sag gogsum daha buyuk ve sarktı sankı goguslerım cok kotu duruyor duzelmeyecekmı acaba

valla kızlar ben onceden 80 takardım sımdı 85 takıyorum.sadece 1.5 ay emzırdım suan oglum 7 aylık ve maalesef eskısı gıbı degıller emzırmedıgım halde.eskıye oranla sankı bıraz sarktılar e bosaldılar gıbı.cok canım sıkılıyor.dıklestırıcı krem almayı dusunuyorum ama ne kadar ıse yara bılmıyorum.bence aman cocugum ıcın feda olsun demeyın.2-3 sene sonra cocuklar buyuycek ve bız bu goguslerle yasamaya devam edıcez.kendımızı salmayalım.ben kadınken bakımsız bır kadın gordugumde yada ben bakımsız oldugumda kotu hıssedıyorum bırde erkegın bakıs acısından dusunsenıze.

Back