- Konu Sahibi seyrantepe
kızlar o kadar mutsuzum ki; hiç bişey istediğim gibi gitmiyo şurada doğumuma 1,ay kadar kaldı ;ama ne sewinebiliyorum ne heyecanlanabiliyorum. ilgisiz eşimden kayınvalidemin düşüncesiz tavırlarından çok bunaldm. hemen hergün hep birlikte olalım istiyo yanlarında duralım istiyo. hep bi arada dursam neye yarıyo sadece üzülüyorum. kayınvalidemin düşüncesiz konusmalarından yoruldum artık olduğu gibi kabul edicem diyorum ama olmuyo sadece bana yapıyo zaten; bi torunları daha var allah annesine babasına bağışlasın onu dünya tatlısı 8aylık bi bebek ama gözleri ondan başka hiç bişey görmüyo; gelen misafirler bi torun daha geliyo diyolar artık yanınızda olunca buna çok daha düşersiniz daha çok sewersiniz diyo herkes ama hiç kimse oralı değil; kayınvalidemin ağzından bi kere torunum dediğini duymadım bende demiyorum tabiki doğmamış çocuğumun üstüne düşsün ama hiç aldırış etmiyo. insanlar daha düşkün doğumuma; hamileliğim boyunca allahtan öyle çok sıkıntı yaşamadım yaşamıyorum. ilk bi kaç hafta bulantım oldu yemek yiyemedim kalkamadım bir kere kapımı çalmadı çok üzüldüm. yanımda ailemde yok ki bakan biri olsun. eltim çok sorunlu geçirdi hamileliğini bi dediğini iki yapmadı bebeğe ona bişey olacak die çok korktu.tam 5 ay boyunca baktı gözü gibi. bebeğimizin eksiklerini alıyoruz artık yavaş yavaş ne alsam heves ediyorum görsünler istiyorum bebeğimin cicilerini kendi ailem göremiyo onlara gösteriyorum beğenmiyo; herşeye bi kulp takıyo. artık yoruldum hiç bişeyimi önemsemiyo. ne yapacağımı şaşırdım. daha doğmadan bebeğim sewmediklerini düşünüyorum; eltimde geçen demiş göreceksiniz benim oğlumu daha çok sewdiklerini her zaman belli edecekler diye. bende aldım karşıma söyledim eltime;çocuğumu kimsenin sewmesine ihtiyacım yok babasıyla ben seweyim yeter; kimseye yaranmak için yapmıyorum ben çocuğumu isteyen sewsin isteyen sewmesin dedim. ama artık dayanamıyorum.:çok üzgünüm: