• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Mayo Ne De Bikini Giymek İstemiyorum

hehehehehe hiç böyle dertlerim yok valla zaten ben denizzden çok korkarım kıyısından bile geçmem degil içine girmek .......:s :roflol: :roflol:

10 gün sonra tatile gideceğiz, bir gaflette bulunup bikinimi bir deniyim dedim
eminim banu alkan'da bile daha iyi dururdu senağlama
ben bu halimle kesinlikle insan içine çıkmak istemiyorum,her tarafım çatlak,sarkmış,selülit olmuş...kendimden nefret ettim yaaa
bir kadın bir sene içinde bu kadar mı berbat bir hal alır yaaaaa....
bikiniden geçtim zaten ama eminim mayo da farklı olmayacak senağlama
çok canım sıkılıyor,vücudumdan nefret ediyorum...

canim benim bende ayni durumdayim heryerimde catlaklar var dogumdan 8ay gecmesine ragmen daha incelmedi bikini giysem karnim görünüyo
bayo giysem bacak aralarimdaki catlaklar görünüyo napicam bilmiyorum ya

kızlar bunları bu kadar takmayın bebek sahibi olmak için bunlara razı olan insanlar var elbet incelirsiniz takmayın elbet mayo da bikinide giyersiniz bu sene güzel olmasanızda olur seneye fevkaledenin fevkinde kadınlar oluruz yapmayın üzmeyin kendinizi .....

evet tatlım ben de hamileyken resmen 5 kişilik tatlı yiyordum her gün :icecream:
toplamda 23 kilo aldım 60 kiloyla hamile kalmıştım 83 kiloyla doguma girdim
suan 70 kiloyum hala 10 kilo fazlam var ve sinir oluyorum zayıf insanlara
bakmak bile istemiyorum
şişman oldum kaldım yaaa

canim ben napim ben de 60la hamile kaldim ve tam 94kiloyla dogum yaptim suan 74üm yasim 23 kendimi igrenc hissediyorum 60da zayif sayilmaz ama o halime geri dönmeyi okadar cok istiyorumkii anlatamam bile.. ben hamileyken tatli falanda yemedim ama iste halim ortada keske yeseymisim.. insan kafayi yiyo yememek elde degilki... ama elbet gecicek hepsi biz yine eskiye dönecez bundan eminim hatta daha iyi olucaz eskiden

önemsenicek bi durum yok :)) seni bebeğinle gördükleri zaman zaten bunların sebebini anlayacaklardır :) hem herkes önce kendine baksın ,, özelliklede bayanlar ,, eninde sonunda herkes bunları yaşicak .. :)

canim, bende adanaliyim, hemseriyiz..
derdini coooooooook iyi anliyorum ayni sorun bende de var, birak bikiniyi tsört giyince bile göbegim sarkiyor, mesele kilo degil, cok catlagim var, göbegimde sanki hic kas yok sadece sunmus deri..

bakalim zamanla duzelecek mi hic sanmiyorum ya azicik sporla belki biraz duzelir :lepi:

Back