canım eğer avatarında resim sensen, üzülmene değicek bişey olduğunu düşünmüyorum maşşallah. a.s
CANIM KAFANA takama aynı sorun bendede var ve bende kafama takardım ve sımdık barısıkım sezeryan ızım catlak ızım selulutlerım hepsınle barsııskım bıkını yerıne mayo gıy altına yada sort gıy ole yap ben ole yapıorum ve kıme ne kocam beyendıkten sonra benı bu halımle kımse bısey dıyemez dıyorum cıkıorum bende dogum yapalı 9 ay oldu benımde hala ızlerım var ama olsun kız onlarda bebeklerımızden hatıra bıze ben bazen bakıom dıkıslerımede sevıorum hahahah kızımdan hatıra dıye
dogum yapalı ne kadar oldu canım
bende de hafif göbek var vee ve kalcamda catlaklar mayokini aldım biraz gizliyoor ama eski halimi özlemiyor değilim bakalım ben tatilimi nasıl gecirecem dogum yapalı 14 gün oldu göbek halen var sende ne kadar oldu sezeryanla mı dogum yaptın rahat yüzebilecekmisin?
cok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim
10 gün sonra tatile gideceğiz, bir gaflette bulunup bikinimi bir deniyim dedim
eminim banu alkan'da bile daha iyi dururdu senağlama
ben bu halimle kesinlikle insan içine çıkmak istemiyorum,her tarafım çatlak,sarkmış,selülit olmuş...kendimden nefret ettim yaaa
bir kadın bir sene içinde bu kadar mı berbat bir hal alır yaaaaa....
bikiniden geçtim zaten ama eminim mayo da farklı olmayacak senağlama
çok canım sıkılıyor,vücudumdan nefret ediyorum...
sende hep suda kal ben öyle yapcam
bende sezeryanla dogum yaptım sence 2 aylıkken rahatca yüzülebilir mi bir enfeksiyon olur mu onu merak ediyorum
Megilaracım hislerime tercüman olmuşsun.. Boyum 1.68 kilom 55 civarındaydı evlendiğimde..Fiziğim oldukça düzgündü..Kendime hep normal doğuma hazırladım..Nasıl olsa kilolarımı kolay veririm diye düşünüyordum ama sezeryan oldum ve iğrenç bir göbek var..Basenlerim, göbeğim, popom çatlak dolu..Selülitler dizlerime inmiş..Kilo 72 ve hala vermem gereken 17 kilo var..Bırak bikiniyi normal kıyafetlerime bile sığamıyorum ve sığabilmem için en az 10 kilo vermem gerek..Ama nasıl vereceğim konusunda hiçbir fikrim yok..Biraz aç kalsam sütüm azalıyor..Panik oluyorum kesilecek diye..Spor yapsam emziren annelerin enerjiye ihtiyacı var bebekleriyle uyusunlar sütleri çok olur diyorlar..Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.. Hamileyken 5 kişilik yemenin cezası bunlar..Benden sonra doğum yapan arkadaşım bile dönmüş eski kilosuna..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?