• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Mayo Ne De Bikini Giymek İstemiyorum

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
10 gün sonra tatile gideceğiz, bir gaflette bulunup bikinimi bir deniyim dedim
eminim banu alkan'da bile daha iyi dururdu senağlama
ben bu halimle kesinlikle insan içine çıkmak istemiyorum,her tarafım çatlak,sarkmış,selülit olmuş...kendimden nefret ettim yaaa
bir kadın bir sene içinde bu kadar mı berbat bir hal alır yaaaaa....
bikiniden geçtim zaten ama eminim mayo da farklı olmayacak senağlama
çok canım sıkılıyor,vücudumdan nefret ediyorum...

Son düzenleme:
canım düzelir merak etme daha yeni doğum yaptın sayılır vücut 6 ayda anca toparlıyormuş kendini ben kilolarımı verdim ama belim hala kalın spor yaparak inceltmeye çalışıyorum sen spor yapıyor musun?

bebekten fırsat bulamıyorum ki
bazı günler yemek bile yapamıyorum...
zaten gelen giden hiç bitmedi,1haftadır yalnız kalabildik

tamam bu sene biraz çirkin görüneceğiz buna kendini hazırla fazla fotoğraf çektirme 1 tane çektir onu da sakla ki seneye kilolarını verip forma girdiğinde bakıp "vay be nasıl vermişim kiloları" demek için paeoyla falan kapatırsın vücudunu daha sonra da sporunu yapıp girersin forma..

çok şekersin canım
teşekkür ederim tavsiyelerin için,napalım bu sene çirkin gezelim

fazla takma canım hepimiz aynı durumlarda sayılırız bende 12 gün önce dogum yaptım 15 kg aldım 10 kılosunu verdım ama ona ragmen esım göbekli kalcan sezeryan yaptın bide falan deyıp duruyor sinirim bozuluyor hamileyken iyiydi şimdi cocuguna kavustu benım göbege taktı okadarda yok yani yinede psikolojımı saglam tutmaya calısıyorum eninde sonunda veririz kiloları umarım

canım eğer avatarında resim sensen, üzülmene değicek bişey olduğunu düşünmüyorum maşşallah. a.s

Arkadaşlar doğum yapali 5,5 ay oldu hala üzerimde 10 kg fazlam var...

Inadim inat vereceğim. Moralinizi bozmayin ben hep ağladim elime birşey geçmedi... Sadece çaba gerek o kadar ...

23 kğ fazlam vardi. Sadece tabağimi biraz azalttim.

Yeni yenide hareket yapmaya başladim..

Bu yaz bende bikini giyeceğim umrumda değil. çocuk doğurdum.. Kimseyi ilgilendirmez... Verdikten sonrada o kocalarimiz varya kiskançliğindan çatlayacak emin olun...

Kendinize biraz özen gösterin bebeğinize sarilin.... Gerisi boşş

CANIM KAFANA takama aynı sorun bendede var ve bende kafama takardım ve sımdık barısıkım sezeryan ızım catlak ızım selulutlerım hepsınle barsııskım bıkını yerıne mayo gıy altına yada sort gıy ole yap ben ole yapıorum ve kıme ne kocam beyendıkten sonra benı bu halımle kımse bısey dıyemez dıyorum cıkıorum bende dogum yapalı 9 ay oldu benımde hala ızlerım var ama olsun kız onlarda bebeklerımızden hatıra bıze ben bazen bakıom dıkıslerımede sevıorum hahahah kızımdan hatıra dıye

CANIM KAFANA takama aynı sorun bendede var ve bende kafama takardım ve sımdık barısıkım sezeryan ızım catlak ızım selulutlerım hepsınle barsııskım bıkını yerıne mayo gıy altına yada sort gıy ole yap ben ole yapıorum ve kıme ne kocam beyendıkten sonra benı bu halımle kımse bısey dıyemez dıyorum cıkıorum bende dogum yapalı 9 ay oldu benımde hala ızlerım var ama olsun kız onlarda bebeklerımızden hatıra bıze ben bazen bakıom dıkıslerımede sevıorum hahahah kızımdan hatıra dıye

ben de barışığım zannediyordum ama o bikiniyi giyince küstüm :roflol:

Çok şükür sapasağlam bebeğinlesin.. Bence hiç dert etme.. Birazcık azimle bunun üstesinden gelebilirsin.. Güvenli 1 duruşun olduktan sonra yürekleri hoplatmak hiçte zor değil.. Yeter ki sen dimdik güvenle bebeğinle in kumsala.. Bak senden rahatı yok o zaman..

canım hepımızde aynı sorun var nerdeyse.benımde gobegım selulıtlerım var.catlak olmadı ama sankı goguslerım sarktı gıbı ve hala 8 kılo fazlam var.benımde moralım cok bozuluyor.bu sene mayo alıcam bu gıdısle ama nasıl plaja ınıcem onu dusunuyorum.canını sıkma yalnız degılsın

dogum yapalı ne kadar oldu canım
bende de hafif göbek var vee ve kalcamda catlaklar mayokini aldım biraz gizliyoor ama eski halimi özlemiyor değilim bakalım ben tatilimi nasıl gecirecem dogum yapalı 14 gün oldu göbek halen var sende ne kadar oldu sezeryanla mı dogum yaptın rahat yüzebilecekmisin?

cok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim

tatlım ben dogum yapalı 2,5 ay oldu,sezeryanla yaptım dogumu
yüzmede bir problem olcağını sanmıyorum
benim derdim suya girene kadar
girdikten sonra çatlak matlak görünmez zaten :roflol:

10 gün sonra tatile gideceğiz, bir gaflette bulunup bikinimi bir deniyim dedim
eminim banu alkan'da bile daha iyi dururdu senağlama
ben bu halimle kesinlikle insan içine çıkmak istemiyorum,her tarafım çatlak,sarkmış,selülit olmuş...kendimden nefret ettim yaaa
bir kadın bir sene içinde bu kadar mı berbat bir hal alır yaaaaa....
bikiniden geçtim zaten ama eminim mayo da farklı olmayacak senağlama
çok canım sıkılıyor,vücudumdan nefret ediyorum...

megilara ben şimdiden mayoya geçiş yaptm önü büzgülü bağlamalı yani modeli göbüşü örten çok güzel mayolar var hiç kendini üzme üstüne de bi şort ööle güneşleniorum bizim sitede şişkonun alası 3 çocuklu 45 yaşında kadınlar bile üçgen ipli bikini giyiyo kimse de bakmıo herkesin kendi tercihi ama ben de utanıorum:utangac:

sende hep suda kal ben öyle yapcam

bende sezeryanla dogum yaptım sence 2 aylıkken rahatca yüzülebilir mi bir enfeksiyon olur mu onu merak ediyorum

tatlım dikişler 40ın çıktından sonra tamamen kapanıyor zaten
enfeksiyon kapması için açık bir yer olması lazım
sen merak etme bişi olmaz
rahat rahat gir denizine

megılaracanım takma kafana verecek o kıloları
sen dunyanın en tatlı cocugunun en tatlı annesısın bu yeter

begegım olsunda bır omur denıze gırmeyım dıyenler var
gulde bıle dıken var ya bıraz zaman canım

Megilaracım hislerime tercüman olmuşsun.. Boyum 1.68 kilom 55 civarındaydı evlendiğimde..Fiziğim oldukça düzgündü..Kendime hep normal doğuma hazırladım..Nasıl olsa kilolarımı kolay veririm diye düşünüyordum ama sezeryan oldum ve iğrenç bir göbek var..Basenlerim, göbeğim, popom çatlak dolu..Selülitler dizlerime inmiş..Kilo 72 ve hala vermem gereken 17 kilo var..Bırak bikiniyi normal kıyafetlerime bile sığamıyorum ve sığabilmem için en az 10 kilo vermem gerek..Ama nasıl vereceğim konusunda hiçbir fikrim yok..Biraz aç kalsam sütüm azalıyor..Panik oluyorum kesilecek diye..Spor yapsam emziren annelerin enerjiye ihtiyacı var bebekleriyle uyusunlar sütleri çok olur diyorlar..Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.. Hamileyken 5 kişilik yemenin cezası bunlar..Benden sonra doğum yapan arkadaşım bile dönmüş eski kilosuna..:çok üzgünüm:

Megilaracım hislerime tercüman olmuşsun.. Boyum 1.68 kilom 55 civarındaydı evlendiğimde..Fiziğim oldukça düzgündü..Kendime hep normal doğuma hazırladım..Nasıl olsa kilolarımı kolay veririm diye düşünüyordum ama sezeryan oldum ve iğrenç bir göbek var..Basenlerim, göbeğim, popom çatlak dolu..Selülitler dizlerime inmiş..Kilo 72 ve hala vermem gereken 17 kilo var..Bırak bikiniyi normal kıyafetlerime bile sığamıyorum ve sığabilmem için en az 10 kilo vermem gerek..Ama nasıl vereceğim konusunda hiçbir fikrim yok..Biraz aç kalsam sütüm azalıyor..Panik oluyorum kesilecek diye..Spor yapsam emziren annelerin enerjiye ihtiyacı var bebekleriyle uyusunlar sütleri çok olur diyorlar..Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.. Hamileyken 5 kişilik yemenin cezası bunlar..Benden sonra doğum yapan arkadaşım bile dönmüş eski kilosuna..:çok üzgünüm:

evet tatlım ben de hamileyken resmen 5 kişilik tatlı yiyordum her gün :icecream:
toplamda 23 kilo aldım 60 kiloyla hamile kalmıştım 83 kiloyla doguma girdim
suan 70 kiloyum hala 10 kilo fazlam var ve sinir oluyorum zayıf insanlara
bakmak bile istemiyorum
şişman oldum kaldım yaaa

benımde catlaklarım varaama bıkınımı denedım gobegımın alt kısmında ve butun bacaklarımda catlak var denedım bıkınımı dusuk bel degılde bıraz yukarı cekınce butun ctlaklar kapandı uzerınede bıkınımın etegı vardı hıc kullanmamıstım onu denedım bacaklardakı catlaklarda baya kapandı assagdakıler gozukuyor bıraz ama napalım saglık olsun sıkma canını elbet donucaz eskı halımıze bu sene olmasa seneye benım kadar kılo alan yoktuer sanısam tam 30 kılo aldım hamılelıgım boyunca ama hepsı gıttı sadece 6 sı kaldı oda gıdıcek

Back