Bebek Beslenmesi Ne marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pamukprensler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
261
2
96
Hatay
merhaba arkadaşlar.hangi marka süt saklama poşeti kullanılmalı .net te ucuz ama bilmediğim markalar var tedirgin oldum.bi de sizin buzdolabınız nasıl benimki iki kapılı ama nofrost değil.buzlanma yapıyor, açıkçası korkuyorum uygun olup olmadığından.siz neler yapıyosunuz.lütfen bilgi verin....:içelim:

bende madela süt saklama poşeti almıştım ama hiç kullanmadım sanki niye aldıysam.çünkü sağdığım sütü en geç 2gün içinde tüketiyom yani buzdolabının altında saklıyom dondurmuyom.sonra süt saklama kabı aldım madela 10lu çok işimi gördü aylardır kullanıyom deforme olmadı.poşetler gibi kulan atta değil yıkıyabiliyosun.bu arada eğer dondurucuda uzun süre saklamıyosan neden poşet alıyosun ki kullanımı daha zor.madelanınki saklama kabları genelde diğer biberon başlıklarıylada uyumlu oluyo biberon olarakta kullanabiliyorum.

ben şu an evdeyim işe 2-3 ay daha başlamamayı düşünüyorum.oğlum az emmeye başladı hem süt üretiminin artması hemde ilerde kullanabilmek için sağıcam.en azından ek gıdaya başlayınca inek sütü yerine kullanırım diyorum çünkü 1 ay sonra 4. ayda ek gıdaya başlıycam.ama korkularım da var.....yani ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…