Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Ne kullanmalıyım?

GerekliGereksiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
5
0
34
Arkadaşlar cildim sivilceli, lekelerim de var uzun süre tedavi de oldum geçmiyor. En azından daha az görünmesi için pudra kullanmak istiyorum. imex krem kullanıp üzerine pudra da sürebilirim ama fondöten kullanmak istemiyorum. Pudra hakkında bir bilgim yok nasıl bişey almalıyım?

bence tetradox kullanmalısın 3 ay kadar kalıcı çözüm değil ama cok iyi geliyor kısa sürede etki ediyor bide hergün sabah akşam yüz temizleyicisiyle temizle yüzünü ondan sonra sür imex kremini :KK3:

Arkadaşlar cildim sivilceli, lekelerim de var uzun süre tedavi de oldum geçmiyor. En azından daha az görünmesi için pudra kullanmak istiyorum. imex krem kullanıp üzerine pudra da sürebilirim ama fondöten kullanmak istemiyorum. Pudra hakkında bir bilgim yok nasıl bişey almalıyım?

ben imxsi sürdüğüm zamn sarı leke oluyor kesinlikle dışarı çıkamıyorum sende de oluyor mu :KK43:( ve faydasını gördün mü benim daha 1 hafta oldu ama 10 gün kadar ara vermek zorundayım sürekli dışarı çıkacağım dediğim gibi onu sürüp dışarı çıkamıyorum zaten gece sürüyorum ama sabaha sarı sarı duruyor bu arada orıflımenin pudrasını kullanıyorum nadir olarak memnunm bb de öneririm

bende imex kullandım ama faydasını görüyor muyum inan bilmiyorum zaten oldukça yağlı bir ürün kapatıcılık desen sadece kızarıklığı alıyor pudra olarak cildim parlar yağlanır o yüzden the balm'ın sexy mama pudrasını kullanıyorum kapatıcılığı yok ama mükemmel bir pürüzsüzlük veriyor ne parlama ne yağlanma yapıyor yumuşacık cildimin olması da cabası eğer daha kaliteli bir pudra arıyorsan mac studio fix pudrasına bir bak derim

Bu kadar umutsuz mu durum , bence sivilceler için kullanacağın özel kremlerden al. Belirli bir dönem bende kullanmıştım. Bu tür pudra ve fondötenler yüzünü daha da kötü gösterebilir. ama illaki kullanıcam diyorsan yapısı kalın olan markalardan almalısın canım:KK30:

X