- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
çok teşekkür ederiz canımmopuyorumnanaktandostluğunuz daim olsun fıstıklarr...
canımsın.inşallah bi dahaki sefere yanımızda olursun.kulaklarını çınlatık zaten.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileSakaryam,
Sadece resimlere bakmakla yetindim. Ufak bir sorun nedeniyle Ankaraya gittim. Onunla uğraşıyorum. Yine aranızda olamadım. Çok mutsuzum yaa bir türlü kısmet olmadı ya ne kadar talihsiz biriyim. O kadar heves ettim yine hüsran oldum. Ne güzel buluşmuşsunuz resimler sohbet..... çOk üzüldüm gelemedim diye yaaa
Yok ya bana kısmet olmayacak sizlerle yüz yüze görüşmek tanışmak sohbet etmek arkadaş olmak talihsiz biriyim yaaaaaaaaaa
:sinifsinif:
biz her daim buralardayız.hazı vede nazırız.siz yeterki geldik deyin.çok sevinirizzolumunekankayizsmilealkisalkisalkisAnkaradan sevgiler selamlar..Dostluğunuz çok güzel resimleriniz çok güzel dostlar..Ben de bir sakaryalı olarak kıvanç duyuyorum sevginizle dostluğunuzla..Bahara doğru olacak bir toplantınızda ben de olmak isterim aslında..Hadi baharın gelmesini diliyelim hep birlikte..yerimseniben
semrican Selammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak İnsanları.yenİ Üyeyİm ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelİyorum gÜzel memleketİme aİlem orada yaŞıyor kİmbİlİr bİrdahakİ buluŞmada denk gelİrde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bİryer bİlmedİĞİm yerler var demekkİ benİmde ÖpÜyorum hepİnİzİ
Dün 20:34
selam semircan..seni tanımaktan da sevinç duyarım..inşallah bir toplantıda ikimiz de olabiliriz neden olmasın değil mi..yerimseniben
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar selamlar sevgiler..Tombişim sen de gel hep birlikte bir sürpriz yaparız inşallah sakaryalılara.. opuyorumnanaktan
sağolasın canım.çok teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanya şu dünyada dostuk sevgi ve barıştan daha güzel bişey var mı yaa. allah bozmasın valla bende kıskandım azcık:kedi:
amin canımhepiniz harikasınız yaaa
süper bi gün geçiröişiniz resimlerden belli:asigim:
aman nazarlar değmesinn
kıskandım doğrusuuu:umursamaz:
ablacım sağolasınnnn ..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktanay utandırıyosunuz bizi:kedi:Maşallah hepinize hanımlarne güzel bir buluşma olmuş öyle hepiniz harika gözüküyorsunuz..
Dostluğunuz hep daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
Kıskandım desem yalan olmaz hanımlar hele eltiler varya bir maşallah ta onlara
evet alkisalkisalkisolumunekankayizsmilesüpersınızzz
Geçmiş olsun bitanem hayırlısıyla atlatırsın diliyorum..Ama müsait olabilirsen bekleriz yine de seni..hem ameliyat öncesi moral olur tanışırız..Hem ben de gelir hastanede refakatçin olurum olmas mı..yerimseniben
Bu arada Günaydın tüm k.k lılara..Anlara, İstanbul, sakarya, İzmir ve tüm türkiye kadınlar kulübü üyeleri..Günaydınlar öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk::1hug:
çok saolasın cnm,güzel sözlerine mest oldum bendeopuyorumnanaktanAy hepiniz ne kadar tatlısınız yaaa...
gözlerinizin içindeki gülümseme hiç gitmesin,
sıcacık dostluğunuz,samimiyetiniz,
ekrandan bana kadar yansıdı inanın...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiyle kalın...
güzel temennilerin için çok tşkler cnmopuyorumnanaktancok tatlisiniz gercekten rabbim dostlugunuzu daim etsin insallah
yüzünüzdeki gülücükler hic solmasin dostlugunuz kat kat artsin
sevgiyle güzelliklerle kalin arkadaslarolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heh hemencik kıskandın dimee,istanbul guzellerıne nıye bayılmıysın bakem senalsanaalsanasmile
allah razı olsun cnm,bizden de sevgileropuyorumnanaktankızlar sizleri gönül dostum olarak gördüm sizlerle gönül bağım oluştu bildiğim kadarıyla iman kardeşliği çok önemli sizlerde beni öyle kabul edin haydeç bacım çok tşkler canım ahretliğim...sevgiler dostlarım
inş.sorununu en kısa zamanda çözersin cnm,Selam sakaryam,
Sadece resimlere bakmakla yetindim. Ufak bir sorun nedeniyle Ankaraya gittim. Onunla uğraşıyorum. Yine aranızda olamadım. Çok mutsuzum yaa bir türlü kısmet olmadı ya ne kadar talihsiz biriyim. O kadar heves ettim yine hüsran oldum. Ne güzel buluşmuşsunuz resimler sohbet..... çOk üzüldüm gelemedim
:çok üzgünüm::a015::sinifsinif:
kısmetse olur cnm,saolasınopuyorumnanaktanmaşallah süpanallah kk güzellerine sakarya dostlugunuz daim olsun mutlulugunuz gözlerinizden okunuyor rabbim bozmasın keşke şehirler arası buluşmalarda düzenlesek birbirimizi tanıma fırsatları dogsa gönül haznemiz genişlese negüzel olurdu hepinizi yürekten selamlıyor ve öpüyorum
amin ablacım bende seni çok öpiimopuyorumnanaktanne güzel bir buluşma olmuş çok tatlısınız hepiniz roşum kısmetizim çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin öpüyorum canlarım
inş. cnm çok isteriz zevkle ağırlarız senii,bulvarda AKM de buluştuk cnmopuyorumnanaktanSelammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak ınsanları.yenı Üyeyım ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelıyorum gÜzel memleketıme aılem orada yaŞıyor kımbılır bırdahakı buluŞmada denk gelırde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bıryer bılmedıĞım yerler var demekkı benımde ÖpÜyorum hepınızı
bekleriz tatlışım ,çokta memnu oluruz,opuyorumnanaktanAnkaradan sevgiler selamlar..Dostluğunuz çok güzel resimleriniz çok güzel dostlar..Ben de bir sakaryalı olarak kıvanç duyuyorum sevginizle dostluğunuzla..Bahara doğru olacak bir toplantınızda ben de olmak isterim aslında..Hadi baharın gelmesini diliyelim hep birlikte..yerimseniben
semrican Selammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak ınsanları.yenı Üyeyım ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelıyorum gÜzel memleketıme aılem orada yaŞıyor kımbılır bırdahakı buluŞmada denk gelırde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bıryer bılmedıĞım yerler var demekkı benımde ÖpÜyorum hepınızı
Dün 20:34
selam semircan..seni tanımaktan da sevinç duyarım..inşallah bir toplantıda ikimiz de olabiliriz neden olmasın değil mi..yerimseniben
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar selamlar sevgiler..Tombişim sen de gel hep birlikte bir sürpriz yaparız inşallah sakaryalılara.. opuyorumnanaktan
çok tşkler cnm,sizde buluşun bizde sizi görelim inş.opuyorumnanaktançok tatlısınız,çok cansınız,çok güzelsiniz daha ne diyeyim muhteşemsiniz.lütfen sık sık buluşunda gülen yüzlerinizi sürekli görelim
tşkler cnmcımopuyorumnanaktandostluğunuz daim olsun fıstıklarr...
amin cnm ,kıskanma amaaopuyorumnanaktanya şu dünyada dostuk sevgi ve barıştan daha güzel bişey var mı yaa. allah bozmasın valla bende kıskandım azcık:kedi:
amin kuzum,tşkler ,ama kıskanmak yok hee,güzel kıslara hiç yakışmiiboshayallersmileopuyorumnanaktanhepiniz harikasınız yaaa
süper bi gün geçiröişiniz resimlerden belli:asigim:
aman nazarlar değmesinn
kıskandım doğrusuuu:umursamaz:
bi maş.ta benden sana ankçım tşkleropuyorumnanaktanMaşallah hepinize hanımlarne güzel bir buluşma olmuş öyle hepiniz harika gözüküyorsunuz..
Dostluğunuz hep daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
Kıskandım desem yalan olmaz hanımlar hele eltiler varya bir maşallah ta onlara
tşkleropuyorumnanaktansüpersınızzz
tşkler cnmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
amin, inş.sende gelebilirsin bigün cnm hemşomopuyorumnanaktanyine bensiz.yine bensiz ...boshayallersmileboshayallersmile
dostlugunuz daim olsun...
kedicim ,haydeç,roşum,cano,
ve diğer kızlaarr hepinizde harikasınız kaydirigubbakcemile5
hele iki eltiyee tüü tüüüüüa.s. a.s.
hiiiiçç kıskanmadıımm :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım inşallah senin burda olduğun bizamnda buluşuruzzolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanyine bensiz.yine bensiz ...boshayallersmileboshayallersmile
dostlugunuz daim olsun...
ablam sağolasın..çok teşekkür ederizzz:kedi:kedicim ,haydeç,roşum,cano,
ve diğer kızlaarr hepinizde harikasınız kaydirigubbakcemile5
hele iki eltiyee tüü tüüüüüa.s. a.s.
hiiiiçç kıskanmadıımm :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ee kimin eltisiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3herkes fıstık ama şu roşum var yaaa fıstık içi :asigim:
:kediherkes fıstık ama şu roşum var yaaa fıstık içi :asigim:
ee kimin eltisiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oooy canlarım, oy gadasını aldıklarım opuyorumnanaktan
hepinizi yirim yirim opuyorumnanaktan
ben bu resimleri nasıl kaçırmışım sempatiksalakcinni
bu bahar bi gelsin de artık sakaryayla kocaeliyi de buluşturalım delikafadulden
aamiin,tşkler tatlışım Şenizmaşallah allah nazarlardan saklasınız, çok güzelsiniz ve harika bi buluşma olmuş
tşkleropuyorumnanaktançok güzel çıkmışsınız :)
bende senin önce gadasından aliim, sonada yiyim şikerimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanoooy canlarım, oy gadasını aldıklarım opuyorumnanaktan
hepinizi yirim yirim opuyorumnanaktan
ben bu resimleri nasıl kaçırmışım sempatiksalakcinni
bu bahar bi gelsin de artık sakaryayla kocaeliyi de buluşturalım delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?