- Konu Sahibi kismetsiz kedi
Siz yinemi buluştunuz.:1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım asıl biz sana tşk ederiz,opuyorumnanaktanöncelikle tam kadro sakarya kadınlar kulübü dostlarıma beni kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederim...
pisicimve cano fotoğraflar çok güzel çıkmış..dostluğumuzu çok güzel yansıtmış ellerinize sağlık...
yorum yazan tüm dostlara çok teşekkürler sağolun....
kendi adıma ben bugün çok mutlu oldum..uzun zamandır çok sıkılmıştım ve dertleşmeye ihtiyacım vardı..kısada olsa, birbirimizi tanıdığımızdan ve de anladığımızdan ben çok rahatladım..teşekkürler canlar...Şeniz
inş.myhopem,oğluşun ii sağlıklı olsunda biz hep buluşuruz,öperim onu kokulu kokulu:ecrin_bebek:sakaryamın güzel hatunlarııı yine çok güzel bir buluşma olmuşş sizleri resimlerden de olsa görmek çok güzell gönül orda olmayı isterdi ama sebep oğluş olunca akan sular duruyorr havalar bir ısınsınn çıkartırız acığını dimiiiiiii:1hug:
tşkler tatlımopuyorumnanaktanÇok güzelsiniz hanımlar..Dostluğunuz daim olsun..
amiin:Saruboceq:güzel sözlerin için,çok tşk ederim ablacım,opuyorumnanaktankısmetsizkedim ve roşhum sizleri görmek ne güzel.
allah muhabbetinizi bozmasın.
güzel bir buluşma olmuş. dışardaki manzarayada bittim.
biz izmirde kara hasretiz.
hepiniz çok tatlısınız. allah nazarlardan esirgeye. opuyorumnanaktan
maşallah kızlar
hepinizin yüzünüzdeki güzel tebesüm hiç eksik olmasın
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuş hepiniz harikasınız kaydirigubbakcemile3
efeetzemuszemusSiz yinemi buluştunuz.:1shok:
maşallah hepinize.hele şu eltilere hayranım valla.ne güzel hep beraber katılıyorlar.bi şöyle arkadaş gibi eltim yok.keşke olsaydı var 2 tane ama ikiside resmidir biraz.sizin gibi olmayı çok isterdim
benden de bi kaç foto
haydeç ablamın tatlığına bakar mısınız yaa,
bayıldım bu fotoyaŞeniz
canımsın sağolasınnnnopuyorumnanaktanÇok güzelsiniz hanımlar..Dostluğunuz daim olsun..
amin allah razı olsun..teşekkürederiz.valla hava bizide kandırdı.dün bi yağar ggibi yaptı .amaşincisadece soğuğu varkaydirigubbakcemile3kısmetsizkedim ve roşhum sizleri görmek ne güzel.
allah muhabbetinizi bozmasın.
güzel bir buluşma olmuş. dışardaki manzarayada bittim.
biz izmirde kara hasretiz.
hepiniz çok tatlısınız. allah nazarlardan esirgeye. opuyorumnanaktan
sağolasın ablacım.inşallah bi dahaki buluşmada sende aramızda olursun.opuyorumnanaktanmaşallah kızlar
hepinizin yüzünüzdeki güzel tebesüm hiç eksik olmasın
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuş hepiniz harikasınız kaydirigubbakcemile3
evet evettalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisSiz yinemi buluştunuz.:1shok:
sağolasın canım.biz elti muhabbetini yaşamdık pek.genelde arkidiş kardiş gibiyizz.allah nazardan esirgeyeemaşallah hepinize.hele şu eltilere hayranım valla.ne güzel hep beraber katılıyorlar.bi şöyle arkadaş gibi eltim yok.keşke olsaydı var 2 tane ama ikiside resmidir biraz.sizin gibi olmayı çok isterdim
sağolasın canım.biz elti muhabbetini yaşamdık pek.genelde arkidiş kardiş gibiyizz.allah nazardan esirgeyee![]()
haydeç ablamın tatlığına bakar mısınız yaa,
bayıldım bu fotoyaŞeniz
ooo çok şekersiniz Sakaryalı hatunlar
özlemişim siziŞeniz
ooo çok şekersiniz Sakaryalı hatunlar
özlemişim siziŞeniz
Canım haydeçim benimŞenizkimler gelmiş kimler..nerelerdesin.bende seni özledim..hoşgeldin sefalar getirdinŞeniz
hoşgeldin ablam,çok tşk edriz,senin kadar şeker olamayız bikeremopuyorumnanaktan
istanbul guzellerıne nıye bayılmıysın bakem senalsanaalsanasmiletşkler frezyam,bize yeterki gezmek olsun ,her türlü uydururuzolumunekankayizsmile
tşkler tatlışımopuyorumnanaktan
senmidin kıs o camdan gördümüz,kaydirigubbakcemile3
ama kısa sürdü yaf,bize çok kar lasım,ölsün mikroplar diciiz:mymeka:
bizde adanalı güzellere bayılıyoruuzopuyorumnanaktan
teşekkur ederım kısmetsızım opuyorumnanaktanne demek efiniiimmbuyrunnnnnnnnn.gerçekten çokkeyifli bi gündüüüopuyorumnanaktan
sağolsın canım benim..valla buluşmaolsun bize..her daim hazırızguclubacismile
saolasın cancağızım.valla sende süpersin.leydideki buluşmada gördüm seniiiiiopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz efenddimmŞeniz
oo ablam özlemişiz seniiiiiiiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileooo çok şekersiniz Sakaryalı hatunlar
özlemişim siziŞeniz
canım benim güzel bakan güzel görürmüşşopuyorumnanaktan olumunekankayizsmileAy hepiniz ne kadar tatlısınız yaaa...
gözlerinizin içindeki gülümseme hiç gitmesin,
sıcacık dostluğunuz,samimiyetiniz,
ekrandan bana kadar yansıdı inanın...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiyle kalın...
teşekkürler canımsınnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilecok tatlisiniz gercekten rabbim dostlugunuzu daim etsin insallah
yüzünüzdeki gülücükler hic solmasin dostlugunuz kat kat artsin
sevgiyle güzelliklerle kalin arkadaslarolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan