Ne kar, ne fırtına. İşte sımsıcak Sakarya

Kadınlar klübünün engeçimli eltileri ilan ettilermi sizleri bilmiyorum ama öylesiniz, Allah tadınızı geçiminizi hep korusun maaşallah kızlar ....her yıl daha da güzel çıkıyorsunuz karşımıza püflü bir noktası varmı bunun?bayanssulusmile:1ninca:
allah razı olsun cnm,aamiin:Saruboceq:
tşkler tatlışımopuyorumnanaktanpüflü noktamız severiz biz birbirimizi bea:nazar::asigim:
Kızlar maşallah süpersiniz...
kısmetsizkedimmm.roşumm özellikle iki eltiler tü tü maşallah nazar değmesin.. çok tatlısınız...
öpüyorum sizi .a.s.

amiin çiçeğim:nazar:
sende çok tatlısın ,bizde seni öperiz sakaryadanopuyorumnanaktan

canlar slm size haydecim ALLAH NAZARDAN saklasın hepinizi
MAŞALLAH ÇITIRLAR hepinizi öpüyorum

ayyyyyyyyyyy tam pekmez tatdında bi buluşma olmuş güzel sakarya buluşması
hepiniz çok hoşsunuz olumunekankayizsmile
heydecim seni görmek güzellll kendine çiçi bak öptüm byy

hasta olmama halsiz olmama o soğuya rağmen sizlerle olmak çok güzeldi hanımlar fotolarda harika çıkmış emeğinize sağlık:1hug:

aranızda omak isterdim ...belki br gün....belliki hepiniz çok mutlu olmuşsunuz belli ...gülen gözleriniz hiç solmasın....
her zaman bekleriz canımcımmmm
Kadınlar klübünün engeçimli eltileri ilan ettilermi sizleri bilmiyorum ama öylesiniz, Allah tadınızı geçiminizi hep korusun maaşallah kızlar ....her yıl daha da güzel çıkıyorsunuz karşımıza püflü bir noktası varmı bunun?bayanssulusmile:1ninca:
utandırmayın yafuu:kedi:eltişimin dediğü gibi severik:asigim::nazar:
allah razı olsun cnm,aamiin:Saruboceq:
tşkler tatlışımopuyorumnanaktanpüflü noktamız severiz biz birbirimizi bea:nazar::asigim:

amiin çiçeğim:nazar:
sende çok tatlısın ,bizde seni öperiz sakaryadanopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile:nazar:
teşşkür ederükkkopuyorumnanaktan

Kızlar maşallah süpersiniz...
kısmetsizkedimmm.roşumm özellikle iki eltiler tü tü maşallah nazar değmesin.. çok tatlısınız...
öpüyorum sizi .a.s.
çiçeğimbizdesenikocaman kocaman öpüyorussssssŞeniz

maaşallah hanımlar hepiniz harika görünüyorsunuz .dostlugunuz daim olsun:)

Allah dostluğunuzu bozmasın canlar.. hepiniz süpersiniz :1hug:
sağolun kıslarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hasta olmama halsiz olmama o soğuya rağmen sizlerle olmak çok güzeldi hanımlar fotolarda harika çıkmış emeğinize sağlık:1hug:
sana da teşekkürederik.bizi yanlız bırakmadın hasta hastaaopuyorumnanaktan

bizde seni öperiz,tşkleropuyorumnanaktan
maaşallah hanımlar hepiniz harika görünüyorsunuz .dostlugunuz daim olsun:)
amin cnm,tşkleropuyorumnanaktan
tşkler ablacımopuyorumnanaktan
Allah dostluğunuzu bozmasın canlar.. hepiniz süpersiniz :1hug:
amin cnmcım,tşkleropuyorumnanaktan
evet güzeldi beyazcım iiki gelebildin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Dostluklarınız daim olsun.Hepiniz çok şekersiniz.Karlı bir çamlıca dan fırtınalı sakarya ya selam
ne güzel ,inş.bizde kar görürüz bu kış boshayallersmile
saolasın cnmopuyorumnanaktan
süpersiniz dostluğunuz daim olsun
amin,saolasın cnmopuyorumnanaktan
aranızda omak isterdim ...belki br gün....belliki hepiniz çok mutlu olmuşsunuz belli ...gülen gözleriniz hiç solmasın....

tşkler cnm,neden olmasın,her daim beklerizopuyorumnanaktan

öncelikle tam kadro sakarya kadınlar kulübü dostlarıma beni kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederim...

pisicimve cano fotoğraflar çok güzel çıkmış..dostluğumuzu çok güzel yansıtmış ellerinize sağlık...

yorum yazan tüm dostlara çok teşekkürler sağolun....

kendi adıma ben bugün çok mutlu oldum..uzun zamandır çok sıkılmıştım ve dertleşmeye ihtiyacım vardı..kısada olsa, birbirimizi tanıdığımızdan ve de anladığımızdan ben çok rahatladım..teşekkürler canlar...Şeniz

QUOTE=REYYAN;11118592]canlar slm size haydecim ALLAH NAZARDAN saklasın hepinizi
MAŞALLAH ÇITIRLAR hepinizi öpüyorum[/QUOTE]

slm adigem... AMİN canım ..keşke sende bizlere yakın olsaydın senide tanımayı çok isterdim..Şeniz

canım çok teşekkür ederim..sende kendine cici bak...Şeniz

sakaryamın güzel hatunlarııı yine çok güzel bir buluşma olmuşş sizleri resimlerden de olsa görmek çok güzell gönül orda olmayı isterdi ama sebep oğluş olunca akan sular duruyorr havalar bir ısınsınn çıkartırız acığını dimiiiiiii:1hug:

sakaryamın güzel hatunlarııı yine çok güzel bir buluşma olmuşş sizleri resimlerden de olsa görmek çok güzell gönül orda olmayı isterdi ama sebep oğluş olunca akan sular duruyorr havalar bir ısınsınn çıkartırız acığını dimiiiiiii:1hug:

güzel arkadaşım evet sevimli alperenimiz yüzünden buluşmalara gelemiyosun seni özlüyoruz bağrımıza taş basıyoruz ama topicimizi ihmel etme olarmı kulak çeken simili-tatlicadiarzu-

canım benim seni andık..senin yanımızda olmadığın çok belliydi... ama senin evladını düşündüm ve haber vermedim.ne olur kırılma.. havalar ısınsın ozaman inşallah hep beraber oluruz.Şeniz

Çok güzelsiniz hanımlar..Dostluğunuz daim olsun..

kısmetsizkedim ve roşhum sizleri görmek ne güzel.
allah muhabbetinizi bozmasın.
güzel bir buluşma olmuş. dışardaki manzarayada bittim.
biz izmirde kara hasretiz.
hepiniz çok tatlısınız. allah nazarlardan esirgeye. opuyorumnanaktan

maşallah kızlar:nazar:
hepinizin yüzünüzdeki güzel tebesüm hiç eksik olmasın
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuş hepiniz harikasınız kaydirigubbakcemile3

Back