Ne kar, ne fırtına. İşte sımsıcak Sakarya

hepiniz harikasınız yaaa
süper bi gün geçiröişiniz resimlerden belli:asigim:
aman nazarlar değmesinn:nazar:

kıskandım doğrusuuu:umursamaz:

dostluğunuz daim olsun fıstıklarr...
çok teşekkür ederiz canımmopuyorumnanaktan
Sakaryam,
Sadece resimlere bakmakla yetindim. Ufak bir sorun nedeniyle Ankaraya gittim. Onunla uğraşıyorum. Yine aranızda olamadım. Çok mutsuzum yaa bir türlü kısmet olmadı ya ne kadar talihsiz biriyim. O kadar heves ettim yine hüsran oldum. Ne güzel buluşmuşsunuz resimler sohbet..... çOk üzüldüm gelemedim diye yaaa :(
Yok ya bana kısmet olmayacak sizlerle yüz yüze görüşmek tanışmak sohbet etmek arkadaş olmak talihsiz biriyim yaaaaaaaaaa
:sinifsinif:
canımsın.inşallah bi dahaki sefere yanımızda olursun.kulaklarını çınlatık zaten.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Ankaradan sevgiler selamlar..Dostluğunuz çok güzel resimleriniz çok güzel dostlar..Ben de bir sakaryalı olarak kıvanç duyuyorum sevginizle dostluğunuzla..Bahara doğru olacak bir toplantınızda ben de olmak isterim aslında..Hadi baharın gelmesini diliyelim hep birlikte..yerimseniben

semrican Selammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak İnsanları.yenİ Üyeyİm ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelİyorum gÜzel memleketİme aİlem orada yaŞıyor kİmbİlİr bİrdahakİ buluŞmada denk gelİrde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bİryer bİlmedİĞİm yerler var demekkİ benİmde ÖpÜyorum hepİnİzİ
Dün 20:34
selam semircan..seni tanımaktan da sevinç duyarım..inşallah bir toplantıda ikimiz de olabiliriz neden olmasın değil mi..yerimseniben
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar selamlar sevgiler..Tombişim sen de gel hep birlikte bir sürpriz yaparız inşallah sakaryalılara.. opuyorumnanaktan
biz her daim buralardayız.hazı vede nazırız.siz yeterki geldik deyin.çok sevinirizzolumunekankayizsmilealkisalkisalkis
ya şu dünyada dostuk sevgi ve barıştan daha güzel bişey var mı yaa. allah bozmasın valla bende kıskandım azcık:kedi:
sağolasın canım.çok teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepiniz harikasınız yaaa
amin canım :nazar:.sağolasın bi tanemmolumunekankayizsmile
Maşallah hepinize hanımlar :nazar: ne güzel bir buluşma olmuş öyle hepiniz harika gözüküyorsunuz..
Dostluğunuz hep daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
Kıskandım desem yalan olmaz hanımlar hele eltiler varya bir maşallah ta onlara :nazar:
ablacım sağolasınnnn ..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktanay utandırıyosunuz bizi:kedi::nazar:
evet alkisalkisalkisolumunekankayizsmile:nazar:

Geçmiş olsun bitanem hayırlısıyla atlatırsın diliyorum..Ama müsait olabilirsen bekleriz yine de seni..hem ameliyat öncesi moral olur tanışırız..Hem ben de gelir hastanede refakatçin olurum olmas mı..yerimseniben
Bu arada Günaydın tüm k.k lılara..Anlara, İstanbul, sakarya, İzmir ve tüm türkiye kadınlar kulübü üyeleri..Günaydınlar öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk::1hug:

canımsın saol 1 gece kalacam hastanede canım kocacım başkasına izin vermiyor o kalacakmış evde ziyaretime gelirseniz sevinirim kapım sizin gibi güzel iyi niyetli dostlara sonuna kadar açık öpüyorum canım benim buyrunnnnnnnnn

kedicim ,haydeç,roşum,cano,
ve diğer kızlaarr hepinizde harikasınız kaydirigubbakcemile5

hele iki eltiyee tüü tüüüüü :nazar: a.s. :nazar: a.s. :nazar: :nazar: :nazar:

hiiiiçç kıskanmadıımm :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ay hepiniz ne kadar tatlısınız yaaa...
gözlerinizin içindeki gülümseme hiç gitmesin,
sıcacık dostluğunuz,samimiyetiniz,
ekrandan bana kadar yansıdı inanın...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiyle kalın...
çok saolasın cnm,güzel sözlerine mest oldum bendeopuyorumnanaktan
cok tatlisiniz gercekten rabbim dostlugunuzu daim etsin insallah
yüzünüzdeki gülücükler hic solmasin dostlugunuz kat kat artsin
sevgiyle güzelliklerle kalin arkadaslarolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzel temennilerin için çok tşkler cnmopuyorumnanaktan
istanbul guzellerıne nıye bayılmıysın bakem senalsanaalsanasmile
heh hemencik kıskandın dimee,
kısım adanalı arkadaşım sakaryalılara bayılıyom dedi,bende ona dedim ne var,
çok istiisen sizede bayıliim ahada bayıldım bakakannehir

kızlar sizleri gönül dostum olarak gördüm sizlerle gönül bağım oluştu bildiğim kadarıyla iman kardeşliği çok önemli sizlerde beni öyle kabul edin haydeç bacım çok tşkler canım ahretliğim...sevgiler dostlarım
allah razı olsun cnm,bizden de sevgileropuyorumnanaktan
Selam sakaryam,
Sadece resimlere bakmakla yetindim. Ufak bir sorun nedeniyle Ankaraya gittim. Onunla uğraşıyorum. Yine aranızda olamadım. Çok mutsuzum yaa bir türlü kısmet olmadı ya ne kadar talihsiz biriyim. O kadar heves ettim yine hüsran oldum. Ne güzel buluşmuşsunuz resimler sohbet..... çOk üzüldüm gelemedim :(

:çok üzgünüm::a015::sinifsinif:
inş.sorununu en kısa zamanda çözersin cnm,
sağlık olsun inş.bi dahaki buluşmalarda birlikte oluruzopuyorumnanaktan
maşallah süpanallah kk güzellerine sakarya dostlugunuz daim olsun mutlulugunuz gözlerinizden okunuyor rabbim bozmasın keşke şehirler arası buluşmalarda düzenlesek birbirimizi tanıma fırsatları dogsa gönül haznemiz genişlese negüzel olurdu hepinizi yürekten selamlıyor ve öpüyorum
kısmetse olur cnm,saolasınopuyorumnanaktan
ne güzel bir buluşma olmuş çok tatlısınız hepiniz roşum kısmetizim çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin öpüyorum canlarım
amin ablacım bende seni çok öpiimopuyorumnanaktan
Selammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak ınsanları.yenı Üyeyım ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelıyorum gÜzel memleketıme aılem orada yaŞıyor kımbılır bırdahakı buluŞmada denk gelırde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bıryer bılmedıĞım yerler var demekkı benımde ÖpÜyorum hepınızı
inş. cnm çok isteriz zevkle ağırlarız senii,bulvarda AKM de buluştuk cnmopuyorumnanaktan
Ankaradan sevgiler selamlar..Dostluğunuz çok güzel resimleriniz çok güzel dostlar..Ben de bir sakaryalı olarak kıvanç duyuyorum sevginizle dostluğunuzla..Bahara doğru olacak bir toplantınızda ben de olmak isterim aslında..Hadi baharın gelmesini diliyelim hep birlikte..yerimseniben

semrican Selammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak ınsanları.yenı Üyeyım ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelıyorum gÜzel memleketıme aılem orada yaŞıyor kımbılır bırdahakı buluŞmada denk gelırde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bıryer bılmedıĞım yerler var demekkı benımde ÖpÜyorum hepınızı
Dün 20:34
selam semircan..seni tanımaktan da sevinç duyarım..inşallah bir toplantıda ikimiz de olabiliriz neden olmasın değil mi..yerimseniben
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar selamlar sevgiler..Tombişim sen de gel hep birlikte bir sürpriz yaparız inşallah sakaryalılara.. opuyorumnanaktan
bekleriz tatlışım ,çokta memnu oluruz,opuyorumnanaktan
çok tatlısınız,çok cansınız,çok güzelsiniz daha ne diyeyim muhteşemsiniz.lütfen sık sık buluşunda gülen yüzlerinizi sürekli görelim
çok tşkler cnm,sizde buluşun bizde sizi görelim inş.opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun fıstıklarr...
tşkler cnmcımopuyorumnanaktan
ya şu dünyada dostuk sevgi ve barıştan daha güzel bişey var mı yaa. allah bozmasın valla bende kıskandım azcık:kedi:
amin cnm ,kıskanma amaaopuyorumnanaktan
hepiniz harikasınız yaaa

amin kuzum,tşkler ,ama kıskanmak yok hee,güzel kıslara hiç yakışmiiboshayallersmileopuyorumnanaktan
Maşallah hepinize hanımlar :nazar: ne güzel bir buluşma olmuş öyle hepiniz harika gözüküyorsunuz..
Dostluğunuz hep daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
Kıskandım desem yalan olmaz hanımlar hele eltiler varya bir maşallah ta onlara :nazar:
bi maş.ta benden sana ankçım tşkleropuyorumnanaktan
tşkleropuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tşkler cnm
yine bensiz.yine bensiz ...boshayallersmileboshayallersmile
dostlugunuz daim olsun...
amin, inş.sende gelebilirsin bigün cnm hemşomopuyorumnanaktan

saolasın irnacıım,kıskanılcek bişi yok cnmyerimsenibenopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yine bensiz.yine bensiz ...boshayallersmileboshayallersmile
dostlugunuz daim olsun...
canım inşallah senin burda olduğun bizamnda buluşuruzzolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ablam sağolasın..çok teşekkür ederizzz:kedi:

oooy canlarım, oy gadasını aldıklarım opuyorumnanaktan
hepinizi yirim yirim opuyorumnanaktan

ben bu resimleri nasıl kaçırmışım sempatiksalakcinni

bu bahar bi gelsin de artık sakaryayla kocaeliyi de buluşturalım delikafadulden

çok harika olur güzelim amma şen şakrak bi bıluşma olur hee tüm kk da ne olur bilmem-tatlicadiarzu-

maşallah allah nazarlardan saklasınız, çok güzelsiniz ve harika bi buluşma olmuş
aamiin,tşkler tatlışım Şeniz
çok güzel çıkmışsınız :)
tşkleropuyorumnanaktan

bende senin önce gadasından aliim, sonada yiyim şikerimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
büyük buluşumamızda kısmetse olur inş.

Back