Ne kar, ne fırtına. İşte sımsıcak Sakarya

Selam sakaryam,
Sadece resimlere bakmakla yetindim. Ufak bir sorun nedeniyle Ankaraya gittim. Onunla uğraşıyorum. Yine aranızda olamadım. Çok mutsuzum yaa bir türlü kısmet olmadı ya ne kadar talihsiz biriyim. O kadar heves ettim yine hüsran oldum. Ne güzel buluşmuşsunuz resimler sohbet..... çOk üzüldüm gelemedim

:çok üzgünüm::a015::sinifsinif:

maşallah süpanallah kk güzellerine sakarya dostlugunuz daim olsun mutlulugunuz gözlerinizden okunuyor rabbim bozmasın keşke şehirler arası buluşmalarda düzenlesek birbirimizi tanıma fırsatları dogsa gönül haznemiz genişlese negüzel olurdu hepinizi yürekten selamlıyor ve öpüyorum

ne güzel bir buluşma olmuş çok tatlısınız hepiniz roşum kısmetizim çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin öpüyorum canlarım

Selammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak ınsanları.yenı Üyeyım ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelıyorum gÜzel memleketıme aılem orada yaŞıyor kımbılır bırdahakı buluŞmada denk gelırde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bıryer bılmedıĞım yerler var demekkı benımde ÖpÜyorum hepınızı

üzzülme canım.inşalah bi dahaki sefere..amakulaklarını çınlattık.bizde aramızda olmanı isterdikkolumunekankayizsmile
ah ne güsel olurduuboshayallersmile
ne güzel bir buluşma olmuş çok tatlısınız hepiniz roşum kısmetizim çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin öpüyorum canlarım
ablamsenin güselliğin o:kedi:
bekleriz canım her daimmalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

Ankaradan sevgiler selamlar..Dostluğunuz çok güzel resimleriniz çok güzel dostlar..Ben de bir sakaryalı olarak kıvanç duyuyorum sevginizle dostluğunuzla..Bahara doğru olacak bir toplantınızda ben de olmak isterim aslında..Hadi baharın gelmesini diliyelim hep birlikte..yerimseniben

semrican Selammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak İnsanları.yenİ Üyeyİm ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelİyorum gÜzel memleketİme aİlem orada yaŞıyor kİmbİlİr bİrdahakİ buluŞmada denk gelİrde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bİryer bİlmedİĞİm yerler var demekkİ benİmde ÖpÜyorum hepİnİzİ
Dün 20:34
selam semircan..seni tanımaktan da sevinç duyarım..inşallah bir toplantıda ikimiz de olabiliriz neden olmasın değil mi..yerimseniben
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar selamlar sevgiler..Tombişim sen de gel hep birlikte bir sürpriz yaparız inşallah sakaryalılara.. opuyorumnanaktan

canım serseri çiçek bende seni tanımaktan sevinç duyarım bu gurbet ellerde memleketlimin sesini duymak yüzünü görmek çok iyi gelir bana kimbilir belkide burada görüşürüz nedersin

çok tatlısınız,çok cansınız,çok güzelsiniz daha ne diyeyim muhteşemsiniz.lütfen sık sık buluşunda gülen yüzlerinizi sürekli görelim

topiği ziyaret edip resimlermize bakıp güzel duygularını aktaran tüm arkadaşlara tşk ederim bizlerle olmak isteyenlerinde bir dahaki buluşmada aramızda olmasını dilerim:1hug:

Sakaryam,
Sadece resimlere bakmakla yetindim. Ufak bir sorun nedeniyle Ankaraya gittim. Onunla uğraşıyorum. Yine aranızda olamadım. Çok mutsuzum yaa bir türlü kısmet olmadı ya ne kadar talihsiz biriyim. O kadar heves ettim yine hüsran oldum. Ne güzel buluşmuşsunuz resimler sohbet..... çOk üzüldüm gelemedim diye yaaa
Yok ya bana kısmet olmayacak sizlerle yüz yüze görüşmek tanışmak sohbet etmek arkadaş olmak talihsiz biriyim yaaaaaaaaaa
:sinifsinif:

canım serseri çiçek bende seni tanımaktan sevinç duyarım bu gurbet ellerde memleketlimin sesini duymak yüzünü görmek çok iyi gelir bana kimbilir belkide burada görüşürüz nedersin

Tabi ki bitanem neden olmasın..Bak ne güzel tesadüf bu cumartesi toplanıyoruz ankara k.k olarak..seni de bekleriz ve hepimiz çok seviniriz gelirsen..Ne dersin..Buluşma haberleri aktiviteler bölümünde''ankaranın ağır topları yine buluşuyor'' başlığına girersen bilgi edinebilirsin..Öğretmenevinde topalnıyoruz..Öpüyorum seni kocaman..opuyorumnanaktan

canım benim gördüm onu çok heveslendim sadece tanışmak içinde olsa uğramayı isterim.eşim şehir dışında çalışıyor benim yarın akşam gelecek ben pazartesi günü menüsküs ameliyatı olacam durumuma göre sizlerle tanışmayı çok istiyorum bu olmazsa birdahakine inşallah a.s.

Geçmiş olsun bitanem hayırlısıyla atlatırsın diliyorum..Ama müsait olabilirsen bekleriz yine de seni..hem ameliyat öncesi moral olur tanışırız..Hem ben de gelir hastanede refakatçin olurum olmas mı..yerimseniben
Bu arada Günaydın tüm k.k lılara..Anlara, İstanbul, sakarya, İzmir ve tüm türkiye kadınlar kulübü üyeleri..Günaydınlar öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…