- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 53
- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
kızlar sizleri gönül dostum olarak gördüm sizlerle gönül bağım oluştu bildiğim kadarıyla iman kardeşliği çok önemli sizlerde beni öyle kabul edin haydeç bacım çok tşkler canım ahretliğim...sevgiler dostlarım
üzzülme canım.inşalah bi dahaki sefere..amakulaklarını çınlattık.bizde aramızda olmanı isterdikkolumunekankayizsmileSelam sakaryam,
Sadece resimlere bakmakla yetindim. Ufak bir sorun nedeniyle Ankaraya gittim. Onunla uğraşıyorum. Yine aranızda olamadım. Çok mutsuzum yaa bir türlü kısmet olmadı ya ne kadar talihsiz biriyim. O kadar heves ettim yine hüsran oldum. Ne güzel buluşmuşsunuz resimler sohbet..... çOk üzüldüm gelemedim
:çok üzgünüm::a015::sinifsinif:
ah ne güsel olurduuboshayallersmilemaşallah süpanallah kk güzellerine sakarya dostlugunuz daim olsun mutlulugunuz gözlerinizden okunuyor rabbim bozmasın keşke şehirler arası buluşmalarda düzenlesek birbirimizi tanıma fırsatları dogsa gönül haznemiz genişlese negüzel olurdu hepinizi yürekten selamlıyor ve öpüyorum
ablamsenin güselliğin o:kedi:ne güzel bir buluşma olmuş çok tatlısınız hepiniz roşum kısmetizim çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin öpüyorum canlarım
bekleriz canım her daimmalkisalkisalkisolumunekankayizsmileSelammmm sakaryam selam sakaryamın gÜzel sıcak İnsanları.yenİ Üyeyİm ve sakaryalıyım ankarada yaŞıyorum sıksık gelİyorum gÜzel memleketİme aİlem orada yaŞıyor kİmbİlİr bİrdahakİ buluŞmada denk gelİrde bende olurum aranızda bu arada nerede buluŞtunuz Çok gÜzel bİryer bİlmedİĞİm yerler var demekkİ benİmde ÖpÜyorum hepİnİzİ
ama ben gene haydeç ablama teşekkürediyorum.hepimizibiçırpıda toplayı verdii:1hug:
canım serseri çiçek bende seni tanımaktan sevinç duyarım bu gurbet ellerde memleketlimin sesini duymak yüzünü görmek çok iyi gelir bana kimbilir belkide burada görüşürüz nedersin
Tabi ki bitanem neden olmasın..Bak ne güzel tesadüf bu cumartesi toplanıyoruz ankara k.k olarak..seni de bekleriz ve hepimiz çok seviniriz gelirsen..Ne dersin..Buluşma haberleri aktiviteler bölümünde''ankaranın ağır topları yine buluşuyor'' başlığına girersen bilgi edinebilirsin..Öğretmenevinde topalnıyoruz..Öpüyorum seni kocaman..opuyorumnanaktan
canım benim gördüm onu çok heveslendim sadece tanışmak içinde olsa uğramayı isterim.eşim şehir dışında çalışıyor benim yarın akşam gelecek ben pazartesi günü menüsküs ameliyatı olacam durumuma göre sizlerle tanışmayı çok istiyorum bu olmazsa birdahakine inşallah a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?