Ne kar, ne fırtına. İşte sımsıcak Sakarya

maşallah hepinize.hele şu eltilere hayranım valla.ne güzel hep beraber katılıyorlar.bi şöyle arkadaş gibi eltim yok.keşke olsaydı var 2 tane ama ikiside resmidir biraz.sizin gibi olmayı çok isterdim

ablacım asıl biz sana tşk ederiz,opuyorumnanaktan
bizleri toparlayıp bi araya getirdiin için,bende çok mutlu oldum,kısa ve öz bi buluşma oldukaydirigubbakcemile5
inş.myhopem,oğluşun ii sağlıklı olsunda biz hep buluşuruz,öperim onu kokulu kokulu:ecrin_bebek:
Çok güzelsiniz hanımlar..Dostluğunuz daim olsun..
tşkler tatlımopuyorumnanaktan
amiin:Saruboceq:güzel sözlerin için,çok tşk ederim ablacım,opuyorumnanaktan
aslında bizde kara hasretiz boshayallersmile,
geçen yılda yağmadı,dün biraz atıştırdı,sevindik ama kısa sürdü,umutla bekliyorzboshayallersmile
maşallah kızlar
hepinizin yüzünüzdeki güzel tebesüm hiç eksik olmasın
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuş hepiniz harikasınız kaydirigubbakcemile3

keşke sende gelebilsydin,inş.bi dahaki sefere bekleriz,saolasınopuyorumnanaktan

Siz yinemi buluştunuz.:1shok:
efeetzemuszemus
maşallah hepinize.hele şu eltilere hayranım valla.ne güzel hep beraber katılıyorlar.bi şöyle arkadaş gibi eltim yok.keşke olsaydı var 2 tane ama ikiside resmidir biraz.sizin gibi olmayı çok isterdim

çok tşk ederiz,burda nazara gelcez diye korkmaa başladım,allah bozmasın,:Saruboceq:
eltiler anlaşamaz diye bi önyargı var ya,
ondan resmi duruyo olabilirler,oda yorucu bişedir heral,
halbuki arkadaş olmak bütün aile için çok güzel kaydirigubbakcemile5

Çok güzelsiniz hanımlar..Dostluğunuz daim olsun..
canımsın sağolasınnnnopuyorumnanaktan
amin allah razı olsun..teşekkürederiz.valla hava bizide kandırdı.dün bi yağar ggibi yaptı .amaşincisadece soğuğu varkaydirigubbakcemile3
maşallah kızlar
hepinizin yüzünüzdeki güzel tebesüm hiç eksik olmasın
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuş hepiniz harikasınız kaydirigubbakcemile3
sağolasın ablacım.inşallah bi dahaki buluşmada sende aramızda olursun.opuyorumnanaktan

Siz yinemi buluştunuz.:1shok:
evet evettalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağolasın canım.biz elti muhabbetini yaşamdık pek.genelde arkidiş kardiş gibiyizz.allah nazardan esirgeyee

Ay hepiniz ne kadar tatlısınız yaaa...
gözlerinizin içindeki gülümseme hiç gitmesin,
sıcacık dostluğunuz,samimiyetiniz,
ekrandan bana kadar yansıdı inanın...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiyle kalın...

cok tatlisiniz gercekten rabbim dostlugunuzu daim etsin insallah
yüzünüzdeki gülücükler hic solmasin dostlugunuz kat kat artsin
sevgiyle güzelliklerle kalin arkadaslarolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

istanbul guzellerıne nıye bayılmıysın bakem senalsanaalsanasmile
he da camdakı bendım dolanıydım oyle sıze bakdım dısardan pek sekerdınız sıcacık..opuyorumnanaktanevet oldurcem o mıkropları ben pek yakında:1ninca:
teşekkur ederım kısmetsızım opuyorumnanaktan

kızlar sizleri gönül dostum olarak gördüm sizlerle gönül bağım oluştu bildiğim kadarıyla iman kardeşliği çok önemli sizlerde beni öyle kabul edin haydeç bacım çok tşkler canım ahretliğim...sevgiler dostlarım

ooo çok şekersiniz Sakaryalı hatunlar
özlemişim siziŞeniz
oo ablam özlemişiz seniiiiiiiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Ay hepiniz ne kadar tatlısınız yaaa...
gözlerinizin içindeki gülümseme hiç gitmesin,
sıcacık dostluğunuz,samimiyetiniz,
ekrandan bana kadar yansıdı inanın...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiyle kalın...
canım benim güzel bakan güzel görürmüşşopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
cok tatlisiniz gercekten rabbim dostlugunuzu daim etsin insallah
yüzünüzdeki gülücükler hic solmasin dostlugunuz kat kat artsin
sevgiyle güzelliklerle kalin arkadaslarolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkürler canımsınnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…