- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
allah razı olsun cnm,aamiin:Saruboceq:Kadınlar klübünün engeçimli eltileri ilan ettilermi sizleri bilmiyorum ama öylesiniz, Allah tadınızı geçiminizi hep korusun maaşallah kızlar ....her yıl daha da güzel çıkıyorsunuz karşımıza püflü bir noktası varmı bunun?bayanssulusmile:1ninca:
Kızlar maşallah süpersiniz...
kısmetsizkedimmm.roşumm özellikle iki eltiler tü tü maşallah nazar değmesin.. çok tatlısınız...
öpüyorum sizi .a.s.
her zaman bekleriz canımcımmmmaranızda omak isterdim ...belki br gün....belliki hepiniz çok mutlu olmuşsunuz belli ...gülen gözleriniz hiç solmasın....
utandırmayın yafuu:kedi:eltişimin dediğü gibi severik:asigim:Kadınlar klübünün engeçimli eltileri ilan ettilermi sizleri bilmiyorum ama öylesiniz, Allah tadınızı geçiminizi hep korusun maaşallah kızlar ....her yıl daha da güzel çıkıyorsunuz karşımıza püflü bir noktası varmı bunun?bayanssulusmile:1ninca:
olumunekankayizsmileallah razı olsun cnm,aamiin:Saruboceq:
tşkler tatlışımopuyorumnanaktanpüflü noktamız severiz biz birbirimizi bea:asigim:
amiin çiçeğim
sende çok tatlısın ,bizde seni öperiz sakaryadanopuyorumnanaktan
teşşkür ederükkkopuyorumnanaktanayyyyyyyyyyy tam pekmez tatdında bi buluşma olmuş güzel sakarya buluşması
hepiniz çok hoşsunuz olumunekankayizsmile
heydecim seni görmek güzellll kendine çiçi bak öptüm byy
çiçeğimbizdesenikocaman kocaman öpüyorussssssŞenizKızlar maşallah süpersiniz...
kısmetsizkedimmm.roşumm özellikle iki eltiler tü tü maşallah nazar değmesin.. çok tatlısınız...
öpüyorum sizi .a.s.
canlar slm size haydecim ALLAH NAZARDAN saklasın hepinizi
MAŞALLAH ÇITIRLAR hepinizi öpüyorum
maaşallah hanımlar hepiniz harika görünüyorsunuz .dostlugunuz daim olsun:)
sağolun kıslarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAllah dostluğunuzu bozmasın canlar.. hepiniz süpersiniz :1hug:
sana da teşekkürederik.bizi yanlız bırakmadın hasta hastaaopuyorumnanaktanhasta olmama halsiz olmama o soğuya rağmen sizlerle olmak çok güzeldi hanımlar fotolarda harika çıkmış emeğinize sağlık:1hug:
bizde seni öperiz,tşkleropuyorumnanaktancanlar slm size haydecim ALLAH NAZARDAN saklasın hepinizi
MAŞALLAH ÇITIRLAR hepinizi öpüyorum
amin cnm,tşkleropuyorumnanaktanmaaşallah hanımlar hepiniz harika görünüyorsunuz .dostlugunuz daim olsun:)
tşkler ablacımopuyorumnanaktanayyyyyyyyyyy tam pekmez tatdında bi buluşma olmuş güzel sakarya buluşması
amin cnmcım,tşkleropuyorumnanaktanAllah dostluğunuzu bozmasın canlar.. hepiniz süpersiniz :1hug:
evet güzeldi beyazcım iiki gelebildin opuyorumnanaktanhasta olmama halsiz olmama o soğuya rağmen sizlerle olmak çok güzeldi hanımlar fotolarda harika çıkmış emeğinize sağlık:1hug:
ne güzel ,inş.bizde kar görürüz bu kış boshayallersmileDostluklarınız daim olsun.Hepiniz çok şekersiniz.Karlı bir çamlıca dan fırtınalı sakarya ya selam
amin,saolasın cnmopuyorumnanaktansüpersiniz dostluğunuz daim olsun
aranızda omak isterdim ...belki br gün....belliki hepiniz çok mutlu olmuşsunuz belli ...gülen gözleriniz hiç solmasın....
ayyyyyyyyyyy tam pekmez tatdında bi buluşma olmuş güzel sakarya buluşması
sakaryamın güzel hatunlarııı yine çok güzel bir buluşma olmuşş sizleri resimlerden de olsa görmek çok güzell gönül orda olmayı isterdi ama sebep oğluş olunca akan sular duruyorr havalar bir ısınsınn çıkartırız acığını dimiiiiiii:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarııı yine çok güzel bir buluşma olmuşş sizleri resimlerden de olsa görmek çok güzell gönül orda olmayı isterdi ama sebep oğluş olunca akan sular duruyorr havalar bir ısınsınn çıkartırız acığını dimiiiiiii:1hug:
Yine çok güzel bir buluşma olmuş
Dostluğunuz daimi olsun. Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?