Ne kar, ne fırtına. İşte sımsıcak Sakarya

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
49
Diğer
uzun zamandır görmemiştik birbirimiz..ogün mü bugün mü toplansak diye düşünürkene topiciğizin güsel ablası haydeç ablamızın seslenmesiyle tam kadro toplanı verdik.olumunekankayizsmile
bayağı özlemişiz birbirimizi..dışarıdaki fırtına ve soğuğa inat sımsıcak toplandık yine..
işte resimler..(resim ekleme bitene kadar yorum yazmazsanız sevinirimmm

sol baştan panterim,haydeç ablam,gümüş boncuğum karşı taraf yeşil gözlüm ve yeğeni,cano,roşum ve beyz toprağım bende foto çekiyorummboshayallersmile

Son düzenleme:
canom roşum ve ben kısmetsiz kediiiiii

beyaz toprağım ve panteriimm

csnomu fotolarken şipşakladım:)

Son düzenleme:
işte kknın süper eltilerii roşum ve kısmetsiiz kediiiiiolumunekankayizsmile(maşallah değin nazar değmesin)

evet işte kadrooo sağ baştan yeşil gözlü ablam,panterim,canom,roşum,ben,beyaztoprak,gümüş bocuğum,haydeç ablam ..bizle olamayan myhopema da burdan selam ediyoruz.oğluşumuz büyüsün gene beraberizzolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
resımler ıcın saolasın pısıcık ck guzel bı gundu ckta guzel cıkmısızolumunekankayizsmile

maşallah allah bozmasin dostlugunuzu kiskandim vallahi

roşum kismetsiz kedim biravo kız soguk moguk demiyonuz vallahi

ne güzel fotolar hepiniz çok şekersiniz maşallah...

Son düzenleme:
aaa dayanıycam yazıcam..
kk acar acmaz guzellerı gormek super kım demış ne kar ne fırtrına dıye..
allahıma tum gun yagdım tepenıze..
kısmetsız kedım super gordum senı rosum ablam ay benım balımmm..ne kadar super gordum senı..
hanımalr hepınız harıkasınız dostlugunuz daım olsun herdaım..
bol karlı gunlerı bulusmalarınızla ısıtmanız dılegıyle..
karlı bı ıstanbuldan sevgıler..a.s.a.s.a.s

tşkler frezyam,bize yeterki gezmek olsun ,her türlü uydururuzolumunekankayizsmile
tşkler tatlışımopuyorumnanaktan
senmidin kıs o camdan gördümüz,kaydirigubbakcemile3
ama kısa sürdü yaf,bize çok kar lasım,ölsün mikroplar diciiz:mymeka:
sakaryanın güzelleri bayılıyorum size
süpersinz maşallah
bizde adanalı güzellere bayılıyoruuzopuyorumnanaktan

resımler ıcın saolasın pısıcık ck guzel bı gundu ckta guzel cıkmısızolumunekankayizsmile
ne demek efiniiimmbuyrunnnnnnnnn.gerçekten çokkeyifli bi gündüüüopuyorumnanaktan

sağolsın canım benim..valla buluşmaolsun bize..her daim hazırızguclubacismile
saolasın cancağızım.valla sende süpersin.leydideki buluşmada gördüm seniiiiiopuyorumnanaktan
sakaryanın güzelleri bayılıyorum size
süpersinz maşallah
teşekkür ederiz efenddimmŞeniz

Dostluklarınız daim olsun.Hepiniz çok şekersiniz.Karlı bir çamlıca dan fırtınalı sakarya ya selam

aranızda omak isterdim ...belki br gün....belliki hepiniz çok mutlu olmuşsunuz belli ...gülen gözleriniz hiç solmasın....

bütün güzel yorumlara teşekkürler
çok güzel bir KK Sakarya buluşması gerçekleşti yine
biz bunu heppp yapıyoruzolumunekankayizsmile

Kadınlar klübünün engeçimli eltileri ilan ettilermi sizleri bilmiyorum ama öylesiniz, Allah tadınızı geçiminizi hep korusun maaşallah kızlar ....her yıl daha da güzel çıkıyorsunuz karşımıza püflü bir noktası varmı bunun?bayanssulusmile:1ninca:

işte bunlar da benden...

küçük bir pekmez buluşmasıydı ama tam kadro oradayız :)))

Son düzenleme:
Kızlar maşallah süpersiniz...
kısmetsizkedimmm.roşumm özellikle iki eltiler tü tü maşallah nazar değmesin.. çok tatlısınız...
öpüyorum sizi .a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…