- 13 Mart 2019
- 14.217
- 50.514
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Hayir tabikide cok daha erken biraz daha sabir vardir vakti zmani pskoljik olarak kendini rahatlatmak istersen git tabiki doktra ama bence cok kisa bir sure daha sabirli olmalisin Allah sanada hayrli bir evlat nasio etsin insssKonuyu okuyan hamile anneler
İnşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz ❤
Bebeğini özlemle bekleyen anne adayları
İnşallah biran önce hamile kalırsınız
Tecrübelerinizi dinlemeye ihtiyacım var
1 yıllık evliyim başlarda korunduk
5 aydır korunmuyoruz ama gebe kalamadım buda 6.ayımız..
Her ay içimde umutla başlıyorum ama regli olunca sanki hiç gebe kalamıcam gibi bir his geliyor
Hamile arkadaşlar sizler ne kadar sürede hamile kaldınız
Hamile kalmaya çalışanlar sizlerin ne kadar süre oldu ?
6.ayımıza girdik sizce uzun bi süre mi doktora gitmeli miyiz ?
Hayir tabikide cok daha erken biraz daha sabir vardir vakti zmani pskoljik olarak kendini rahatlatmak istersen git tabiki doktra ama bence cok kisa bir sure daha sabirli olmalisin Allah sanada hayrli bir evlat nasio etsin insss
Eger kendini bu pskoljye sokarsan yani bnden snra evlenenlerde hamle dgrdu benm olmadi iste etrf laf soz bi an once bnmde olsun flan emn ol bu bile etkiler hamile kalmani rahat birak kendini ve Allah vakti zmani geldiginde banada nasip edecek hayirli bir evlat de kendini once pskljik olarak rahatlat snrasinda eger saglik acisindan bir sorununz yoksa ki ins yoktr Allah sizede nasip eder ve guzel haberlerinide paylasrsn bzmleAmin inşallah çok teşekkür ederim
Şuan çevremde o kadar çok hamile var ki
Benden sonra evlenip doğuran var onlar adına çok mutlu oluyorum
İnşallah isteyen herkese nasip olsun
Bu kadar kafana takma stres te olmaması için bir etkenKonuyu okuyan hamile anneler
Her ay içimde umutla başlıyorum ama regli olunca sanki hiç gebe kalamıcam gibi bir his geliyor
Eger kendini bu pskoljye sokarsan yani bnden snra evlenenlerde hamle dgrdu benm olmadi iste etrf laf soz bi an once bnmde olsun flan emn ol bu bile etkiler hamile kalmani rahat birak kendini ve Allah vakti zmani geldiginde banada nasip edecek hayirli bir evlat de kendini once pskljik olarak rahatlat snrasinda eger saglik acisindan bir sorununz yoksa ki ins yoktr Allah sizede nasip eder ve guzel haberlerinide paylasrsn bzmle
Bu kadar kafana takma stres te olmaması için bir etken
6 ay kısa bir süre daha
Ben 4 senelik evliyim
4 sene sonunda tüp bebekle hamile kalabildim
Olmadı bir kadın dogumcuya muayene olun yumurtalariniza,kan değerlerinize baksın
Eşiniz de sperm tahlili versin
Bir problem çıkarsa erkenden öğrenmiş olursunuz hem,
Bir sıkıntı çıkmaz insAllah çıkmadığını gördüğünüzde de kafaniz rahatlar belki
Amiin sağolun insAllah darısı size ve isteyen herkese nasip olsunMaşallah Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Bi sene dolamsını beklesek mi muayene için yoksa gitmeli miyiz ?
10 aylık evliyim..
3 aydır istedik olmadı.
Bu 4. Ay
Amin Allah razı olsun sizde çok sağolunAmiin sağolun insAllah darısı size ve isteyen herkese nasip olsun
Çok kafaniza taktiginiz için şimdiden gidin bence bir sıkıntı çıkmazsa kafaniz rahatlar
Çıkarsa erkenden çaresine bakarsanız.
Ben 8,5 yıllık evliyim hâlâ ortada birşey yokKonuyu okuyan hamile anneler
Ben 8,5 yıllık evliyim hâlâ ortada birşey yok
Bizimki imkânsızCanım inşallah kısa sürede olur üzülme biz acele ediyoruz ama bizim için hayırlı olanı Rabbimiz bilir
Geçtiğimiz ay istedim, olmadı. Bu ayda tekrardan deneyeceğim, yine olmazsa psikolojik olarak başlıcam bende niye olmuyor tekrar demeyeAralık’ta kimyasal gebelik geçirdim onun etkisinden üstüne istemedim tam hazırım dedim bu sefer bünyem hazır değilim diyor sanırım. Hayıt tohumuna başladım faydası çok olduğunu okuyunca belki bende de bi fayda sağlar diye düşündüm
Bizimki imkânsız
Sperm sayımız 0
Tabi ki Rabbim büyük o dilerse herşey olurBu hayatta hiç.bişey imkansız değildir.
Allah ol dedimi olur
Kalitesini arttırmak için uyguladığınız bi şeyler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?