- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
pko canım malesefSorun ney canim
Allah en yakin zamanda hayirlisiyla nasip etsin canim insallah.3,5 sene oldu hiç kalamadım inşallah kalırım banada dua edin
Nasıl oldu canım doğal mi tüp mu2.5 sene kalamadim.
2.tup bebek denememde oldu cok sukurNasıl oldu canım doğal mi tüp mu
uyguladığınız yöntem nedir.merba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi
uyguladığınız yöntemmerba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?