- 25 Temmuz 2016
- 3
- 0
- 1
- 30
Canım meraba bebeğin hayırlıs olsun ovulasyon testini nasıl kullandın. Pik yaptıgı gün mü sadece ilişki oldu ?3. denemenin sonunda pozitif sonucu aldık , ovulasyon testi denemiştim , tavsiye ederim
Canım meraba bebeğin hayırlıs olsun ovulasyon testini nasıl kullandın. Pik yaptıgı gün mü sadece ilişki oldu ?
mrb cnm , gün aşırı en fazla 2 gün ara verip deniyorduk . 17.günümde koyulaşma oldu ilişkiden sonra sabah banyo yaptım
18. gün daha koyu oldugunu gördüm o gün de ilişki oldu ve sabaha kadar banyo yapmadım . sonrasında gün aşırı devam ettik yine ve o ay boyunca hep sabah banyo yaptım , ilşk. den sonra hemen banyo yapmak tutmasını engelliyor sanırım hamıle kaldıgım ay hep sabah banyo yaptım , darısı başınıza
Erkek bebegin olmasi icin ozel bisey mi var ? Hic bilmiyordum ya aciklar misin :)Cevap verdigin için saol arkadaşım bende ovulasyon testi ile tam yumurtlama günü tek ilişki denedim erkek bebek için seninde erkek olduğunu görünce içime umut doğdu ama senin sık ilişki olmuş yine erkek olmuş sanırım yumurta çatlarken erkek bebek spermleri tutmuş
Evet canım önce Allah'ın takdiri ama bizim grup var orda erkek bebek ile ilgili şeyler paylaşıyoruz grupta 2 hamilemiz aynı yöntemle erkek bebeğe hamile kaldı ben ve 3 arkadaşımız da hamile benim cinsiyeti öğrenmeme 3 hafta var yöntem sadece şu adetten sonra ovulasyon testi kullanıp yumurta çatladıgı günü bulup sadece o gün ilişkiye girmek ama onun öncesinde yumurta çatlayana kadar korunma ve eşine tuzlu yemekler etli yemekler ceviz fındık gibi şeyler belki okuyanlar evlat ayrımı yapıyoruz yada cocuğu olmayan insanlar var gibi yorumlar yapar ama oradaki annelerin hepsinin. 3. 4 kızı var insan farklı olsun istiyor başka sormak istediğin bi şeyler varsa sorabilirisnErkek bebegin olmasi icin ozel bisey mi var ? Hic bilmiyordum ya aciklar misin :)
cevabin icin cok tesekkur ediyorum canim. O zaman şöyle sorayim..Evet canım önce Allah'ın takdiri ama bizim grup var orda erkek bebek ile ilgili şeyler paylaşıyoruz grupta 2 hamilemiz aynı yöntemle erkek bebeğe hamile kaldı ben ve 3 arkadaşımız da hamile benim cinsiyeti öğrenmeme 3 hafta var yöntem sadece şu adetten sonra ovulasyon testi kullanıp yumurta çatladıgı günü bulup sadece o gün ilişkiye girmek ama onun öncesinde yumurta çatlayana kadar korunma ve eşine tuzlu yemekler etli yemekler ceviz fındık gibi şeyler belki okuyanlar evlat ayrımı yapıyoruz yada cocuğu olmayan insanlar var gibi yorumlar yapar ama oradaki annelerin hepsinin. 3. 4 kızı var insan farklı olsun istiyor başka sormak istediğin bi şeyler varsa sorabilirisn
Ne demek arkadaşım seve seve yardımcı olurum test en etkili yöntem olduğu için testi kullansan daha iyi olur onun dışında mesela yumurta çatlamadan bi kaç gün önce yogun kıvamlı akıntın olur çatladıgı zaman karın ağrısı bel ağrısı ve kask ağrısı olur ki ağrı çok olduğu için anlarsın akıntı ise su gibi gelir yani benim öyle oluyor yumurta akı denilen şey daha çatlamamış demektir ama çatlama yAkın demektir eğer imkanın varsa test al daha güvenilir olur çünkü bazıları yumurtası geç çatlıyor ama testte bunu anlarsın hemen Rabbim erkezin. Gönlüne göre versin ve bu yöntecevabin icin cok tesekkur ediyorum canim. O zaman şöyle sorayim..
Ben yumurtlama donemini cok kolay hissediyorum sancim oluyor vs. Ama ne zaman catladigini anlamam icin test mi yapmam gerekiyor? Yoksa ovulasyon yani yumurtlarken o sancilarin geldigi gun iliskiye girip daha girmeyeyim mi? Rabbim bilir tabi ama bu kadar arkadas kaldiysa tesaduf degildir heralde rabbim cumlemize hem erkek hem kiz evladin hayirlisini sagliklisini nasip etsin.
Allah razi olsun :)Ne demek arkadaşım seve seve yardımcı olurum test en etkili yöntem olduğu için testi kullansan daha iyi olur onun dışında mesela yumurta çatlamadan bi kaç gün önce yogun kıvamlı akıntın olur çatladıgı zaman karın ağrısı bel ağrısı ve kask ağrısı olur ki ağrı çok olduğu için anlarsın akıntı ise su gibi gelir yani benim öyle oluyor yumurta akı denilen şey daha çatlamamış demektir ama çatlama yAkın demektir eğer imkanın varsa test al daha güvenilir olur çünkü bazıları yumurtası geç çatlıyor ama testte bunu anlarsın hemen Rabbim erkezin. Gönlüne göre versin ve bu yönte
Aynen öyle yumurta oluşmaya başlayınca hafif hafif önceden agrıların olur ama yumurta çatladıgı zaman ağrın çok fazla oluyor ve akıntına dikkat et su gibi geliyor eğer test kullanmicaksan böyle dene ve ilişkiden önce eşine sert bi kahve içir ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve sabah kadar kalkma :) ben pcolu olmama rağmen tek seferde hamile kaldım hadi bakalım hayırlısı istersen grubumuza gel ordaki arkadaşlarda yardımcı olur :)Allah razi olsun :)
Yani sanci bende de oluyor o sanci sirasinda yumurtam mi catliyorr? Ben yumurta olusuyor saniyordum. 1 veya 2 gun sonra agri birden kesilince de yumurta catliyo saniyodum ya bayagi yanlis biliyormusum bu isiyani senin dedigin gibi yumurta catladigi zaman agrim oluyor her zaman akintim olmayabiliyor ama agri mutlaka oluyor o zaman yumurtam catliyor demektir yanlış anlamadim dimi? Ve o agriyan gunde iliski yasarsam rabbimin izni ile erkek bebek oluyormus oyle dimi yanlis anlamadim :)
Hafifften sanci olunca yumurtluyorum agri siddetlenince catliyor ve o sanci cogaldigi zaman hemen iliskiye gireyim dimi? Yani agri nefes alamayacak boyuta geliyor bazen o zaman gireyim iliskiye dimi hafif sanci varken degil :) akinti evet her zaman akiskan kivamda olmasada sulu oldugu oluyor su gibi oluyor o catladigi zaman oluyot yani ? Yumurtladigim zaman degil oyle mi? Bide sert bir kahve derken sekerli turk kahvesi olur mu :) esim sekersiz icmezde ama olmazsa 1guncuk iciririm nolacak :) iliskiden once iciririm:) gurubunuz nerde canim geleyim ?Aynen öyle yumurta oluşmaya başlayınca hafif hafif önceden agrıların olur ama yumurta çatladıgı zaman ağrın çok fazla oluyor ve akıntına dikkat et su gibi geliyor eğer test kullanmicaksan böyle dene ve ilişkiden önce eşine sert bi kahve içir ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve sabah kadar kalkma :) ben pcolu olmama rağmen tek seferde hamile kaldım hadi bakalım hayırlısı istersen grubumuza gel ordaki arkadaşlarda yardımcı olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?