Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Hafifften sanci olunca yumurtluyorum agri siddetlenince catliyor ve o sanci cogaldigi zaman hemen iliskiye gireyim dimi? Yani agri nefes alamayacak boyuta geliyor bazen o zaman gireyim iliskiye dimi hafif sanci varken degil :) akinti evet her zaman akiskan kivamda olmasada sulu oldugu oluyor su gibi oluyor o catladigi zaman oluyot yani ? Yumurtladigim zaman degil oyle mi? Bide sert bir kahve derken sekerli turk kahvesi olur mu :) esim sekersiz icmezde ama olmazsa 1guncuk iciririm nolacak :) iliskiden once iciririm:) gurubunuz nerde canim geleyim ?
Dediklerin doğru canım agrı dayanılmaz olunca yumurta çatlıyor demek adım adım gebelik bölümüne gir orda erkek bebek isteyenler grubuna gir :)

Dediklerin doğru canım agrı dayanılmaz olunca yumurta çatlıyor demek adım adım gebelik bölümüne gir orda erkek bebek isteyenler grubuna gir :)
Tamam canim cok tesekkur ediyorum verdigin bilgiler icin Rabbim hayırlısıni versin insaAllah cumlemize :)

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :KK9:

Teşekkürler:KK16:
11 ay ugrasdım amma sukur bu gunume

Evlendikten sonra bebiş vermeye karar verdiğimiz 2. Deneme de oldu. Şuan oğlum var 2.5 yaşında ellerinizden öper. ☺

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

2 aydır korunmuyorduk.ilk ay ovulasyon zamanını yakalayamadık olmadı. 2.ay yumurta takibi yaptırdım ve hamileyim şu an. ovulasyon testleri de başarılı bu konuda.

Bebiş kararını verdik ve adetimden hemen sonra bir gün ilişki bir gün boş çalışmalara başladık. İki ay tutturamadik. Ehh banane olursa olur bu ne düzenli düzenli iliskiye mi gireceğim dedim 3. ay kocişin yanina 4-5 defa anca sokuldum:63: O ay sonunda adet olmadım. Ve yılbasına 3 kişi girecegimizi öğrendik:halay:Eşimle ne ara yaptik bu bebişi diye dalga bile geçtik. Kısacası Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip eder ins.

ovulasyon testiyle nasıl ayarlama yaptın yani kimisi diyor ki ikisi de aynı koyulukta iken 12 saat içinde ilişki diyor kimisi T C den koyu olduktan sonra ilişki kimisi silikleşince diyor anlamıyorum :(

ovulasyon testiyle nasıl ayarlama yaptın yani kimisi diyor ki ikisi de aynı koyulukta iken 12 saat içinde ilişki diyor kimisi T C den koyu olduktan sonra ilişki kimisi silikleşince diyor anlamıyorum :KK43:
ben iki çizigide koyuyken deneme yaptık iki gün boyunca çift çizgiydi benim o iki günüde değerlendirdik zaten çizgi koyulaştıktan sonra ertesi gün silikleşmişse çatlama olmuş demektir o günüde değerlendirmek lazım aslında ama ben sadece çift çizginin olduğu günleri değerlendirdim

evliliğimizin 3.ayı ve bu ay karar verdik, korunmadık. birkaç gün içinde adet görmem gerekiyor. İnş hasta olmam :KK49: eğer bu ay olmadıysa önümüzdeki ay ovulasyon testi uyguluycm :21:

Üç buçuk yıllik evlilik evlilik ve ikinci tüp bebek tedaviyle hamile kaldım elhamdullah

Back