amin sogan kurünü bende düşünüyorum ama ramazan geliyo .ve incir kürüde varmış oda cok iyiymiş .evet 9 aylık evlıyim başından beri istiyorum hayırlısı bakalım:)sende mi 9 aydr istiosnn. evt inşh rabbimden hayırlısını istiyorz.. senelerce isteyenler var.. daha olur inş . ben bu ay soğan kürüne başladm çok yararlymş bide bende enfeksiyon var sanrm ondn olmuyor... allah en kısa zamanda nasip etsn sana, bana ve tüm isteyenlre......
amin sogan kurünü bende düşünüyorum ama ramazan geliyo .ve incir kürüde varmış oda cok iyiymiş .evet 9 aylık evlıyim başından beri istiyorum hayırlısı bakalım:)
Bende daha önceden ertesi günü hapı içmiştim kanama olur normal canımBen 4 gün önce Ella ertesi gün hapı kullandım. Adetime 4 gün falan vardı. Bugün ara ara kan geliyor. Bu normal mi sizce? Kimse cevap vermiyor ...
Hamile kandın mıBende daha önceden ertesi günü hapı içmiştim kanama olur normal canım
Kalmadım ertesi günü hapı zaten döllenme yi engellemek için 1 sene sonra kaldım engel değil yani ama çok sık kullanmamak gerek o zaman kısırlaştırabiliyorHamile kandın mı
Rabbim yardımcın olsun nedir sorununuz bilmiyorum tabi ama üzülme herşey olacağına varır herşeyden önce Rabbim den hayırlısını dile öyle dua et Allahım seni hayırlara çıkarsın inşallahKızlar ben çok kötüyüm hicbirinizi tanımıyorum ama yazmak geldi içimden.Bebek bebek derken bir buçuk yıldır şimdi ayrılma noktasindayiz.Sebep bebek değil ama ben bugün hiç iyi değilim.Bazen dedim bizim sonumuz yok diyemi vermiyor Rabbim bazen dedim sacmalama neye inanacagimi şaşırdım.Olmadığına sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.Kaç zamandır hastalanıp serophene kullanmayı beklerken hastalandım ama bizim işler karıştı.Ruh halim berbat.Kapalı biriyim ama gidip saclarimi kestiricem.Sabah beri ağlamaktan içim çıktı
Tesekkeur ederim kuzum aminnn insallah cok zor yaa rabbimin sinavi duzelir insallah dicem ama bilmiyorumRabbim yardımcın olsun nedir sorununuz bilmiyorum tabi ama üzülme herşey olacağına varır herşeyden önce Rabbim den hayırlısını dile öyle dua et Allahım seni hayırlara çıkarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?