Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

kizima 3.5 senede,simdiki bebegimede kizim 8 aylikken korunurken hamile kaldim.

10 ay sonunda ben de hamile kaldim. Hic kalamicam sanmistim. Bu 10 ayı cok stres altında gecirdim oldu olmadi derken. Ama size tavsiyem endiselenmek icin en azindan 1 sene bekleyin.

Kızlar beni korkutuyorsunuz ben 2 aydir deniyorum geç mi karar verdim yoksa diyorum 28 yasindayim

Kızlar beni korkutuyorsunuz ben 2 aydir deniyorum geç mi karar verdim yoksa diyorum 28 yasindayim
Hic belli olmaz ilk ay hamile kalanlar cok. Hatta korunurken hamile kalan bile var.
Yaşa gelince gec sayilmaz. Ben de 29 yasindayim. Sana tavsiyem hic endiselenme. Kendi haline birak. Insallah en yakin zamanda olur:)

Canim ya paylasimlarini okudum baba umut oldu. Ben de bir yildir bebek bekliyorum. 2kez hamile kaldim aslinda ama olmadi. Bu ay ben de catlatma iğnesi falan vurdurcam inşallah gerek kalmadan bana da verir Rabbim. Sen de inşallah saglilla alirsin bebisini kucağına.

Et Nolur bizlere de gözlerim doldu okurken.Hamilelerin duası kabul olurmuş bizede et olurmu.Sağlıkla kucağına al insallah

bende umut olsun diye paylaştım zaten burada canım daha önceleri sessiz takipçilerdendim ve böyle uzun süre bekleyip de hamile kalanları gördükçe bende seviniyor ve umutlanıyordum inşallah sen de tez zamanda hamile kalırsın sen de isteyen bekleyen herkes de....

Çikolata kistim vardı, korku ve endiselerde vardi tabi dolayisiyla.
Cocuk yapmaya karar verdikten sonraki ikinci ayımızda melegimiz mucizemiz benimleydi cok sukur simdi safak sayiyoruz. Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Rabbim isteyen herkese versin insallah bana da en kısa zaamnda brsey soracagım İstanbul da rahim filmi cektiren var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…