Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Adetime 12 gun kala test yaptim kan tahlili hamileyim diye negatif cikti ( adetime 10 gun goguslerim sis karnim sis akintim var ama kan tahlilindeki bisey cikmadi ((

Canim benim hic canini sikma.Benim adet tarihim 7 subatti.Gecikince 10 subatta test yaptım.Negatigti.19 Subatta test yaptım ve 4 haftalik hamile olduğum anlasildi.Bekle bence ,bazen bu testler de yanılabiliyor maalesef

Merhaba bu siteyi cok takip ediyordum ama nezaman hamile olursam ozaman uye olurum demistim. Oncelikle hamile olan arkadaslara rabbim saglikli sihhatli bebeklerini dunyaya getirmelerini nasip etsin.bebek hasreti cekenlere rabbim en kisa zamanda kucaklarini doldursun kimseyi bos birakmasin.6aylik evliyim ve bu ay bebek yapma kararini aldik guzel Allah im bizim yüzümüzü bekletmeden güldürdü. 27 ocak regl günüydü bugün olmam gerekiyordu 2 gun once betahcg ile ogrendim cok yeni saglikli bi sekilde icimde büyütürüm ins. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu hepiniz dualarimdasiniz bilmenizi isterim

Adetime iki gün var bugun tahlil.yapt negatif cikti cok üzüldüm ama gogislerim.sis akintim cok var anlamadim (( cok ama cok uzuldum

Üzülme tatlim tek değilsin benim 10 aydir olmuyor bisorun olmadi halde Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman kucagimiza alacagiz stres yapma takma ovulasyon günlerine dikkat et bi sorun yoksa olur insallah

bizde 18 aydır istiyoruz olmuyor..ve bugün adetime
6 gün varken test yaptırmak zorunda kaldım 0 çıktı.eğer çarşamba adet olursam klomene başlıycaz.

Son düzenleme:
bizde kasımdan beri istiyoduk. 3 ay sonra yani geçen hafta itibariyle öğrendim hamileyim şu an 7. haftadayız. Allah herkese nasip etsin.

Evet Allahim hepimize nasip etsin adetime iki gun kala yaptim sonuc negatif cikti : ama adet bekirtim hic yol sadece goguslerim sis ve akintim var ama icimden bir ses olmadigini söylüyor suan adetime birgün kaldi ama olsaydi dün yaptigim teste cikardi ((

Aybasimin 2. Gununden itibaren jasmin dogum kontrol hapi kullaniyorum.bu gun 7.hapimi ictim.korunmasiz iliskiye girsem hamile olurmuyum.

İkinci bebeğime 10 ay beklemeden sonra kavuştum kızlar.Ne olur sabırlı olun.Hiç kolay değil biliyorum.Her kırmızı gördüğümde ağladım.Ve nihayet doktora gittim.Adet olunca gel,kist falan var mı bakalım dedi.Bekledim bekledim adet olmadım.5 gün sonra gittim ve mutlu son.Bu 10 aylık süreçte soğan kürü,keçi boynuzu gibi şeyleri de denedim.Faydası olmadı.Yani rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor.Allah isteyen herkese nasip etsin.

7ayda ve tek soğan kürü vile

9 ay kalamadım..soğan kuru yaptığım ay kaldım..

Bende 5. Ayda hamile kaldim ama 8 haftalikken kalp atislari duyulmadigi icin kurtaj oldum geçen hafta moralim cok bozuk ve icimde hep korku var 2. De de böyle bi sorun yasarmiyim diye

Ağustos ayından beri doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hem adet düzensizliği için hemde aralık ayında olacak düğünüme denk gelmesin diye. Evlendikten sonra da kullanmaya devam ettim, 29 Ocak akşamı doğum günümdü, eşim bebek istediğini söyleyince havalara uçtum bende çok istiyordum çünkü. 7 Şubatta adet olacaktım o zamana kadar hapımı içmeye devam ettim. 5 Şubat günü hapı bıraktım. Ve cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar çabuk olacağını hiç tahmin etmemiştik, çok sevindik çok şaşırdık çok büyük heyecanla da bekliyoruz.

adet düzensizliğim vardı dr gittiğimde yumurta çatlama problemim olduğunu söyledi uzun bir dönem doğum kontrol hapı kullandım 6 ay kullanıp bırakıyordum eger düzene girmediyse tekrardan kullanıyordum ve doktora ileride çocuk sahibi olmak istersem nasıl olacak diye sorduğumda aşılama yöntemiyle kalabileceğimi söyledi evlenmeden 1.5 sene önce adetim düzene girdi.26 haziranda düğünüm vardı 13 temmuzda adet görmüştüm ozamana kadar korunuyorduk eşim çocuk istiyorum dedi ve ilk korunmasız ilişkimizden hamile kaldım şuanda 33 haftalık hamileyim allah isteyen herkeze versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…