Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah hamile kalır ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın..

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah hamile kalır ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın..

Bende 10.ayimda hamile kaldım :)

Ya birsey srucm hyrli olsun tekrar adetim 4 gun gecikmisti test yaptim negatifti adetim biteli iki hafta oldu ve midem bulaniyo kasiklrim cok kotu hamile olabilir miyim ihtiml varmi yani. Bilgin vrmi

Bende 3 ay sonra hamile kaldım. Ilk iki ay bunalıma girmedim desem yalan olur

Henuz dun öğrendim hamile olduğumu .korunmayi biraktiktan sonra 4 ayın sonunda hamile kalabildim..4 ay benim icin cok zor du.. Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Bu ay günüm 6 gün geçti dün idrar yapdım silik 2. Çizgi çıktı sonra tekrar yapdım yine az belirgindi dün kan yaptırdım 10.61 olabilirde olmaya bilirde dedi Dr 2 gün sonra tekrar et dedi bugün idrar testi yaptım tek çizgi ben hamilemiyim değilmiyim bilmiom yaaa sizce

Bu ay günüm 6 gün geçti dün idrar yapdım silik 2. Çizgi çıktı sonra tekrar yapdım yine az belirgindi dün kan yaptırdım 10.61 olabilirde olmaya bilirde dedi Dr 2 gün sonra tekrar et dedi bugün idrar testi yaptım tek çizgi ben hamilemiyim değilmiyim bilmiom yaaa sizce

Adetime 12 gun kala test yaptim kan tahlili hamileyim diye negatif cikti ( adetime 10 gun goguslerim sis karnim sis akintim var ama kan tahlilindeki bisey cikmadi ((

evlendim 8 ay hap içtim hapı bıraktım bir ay normal korunduk korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım suanda kızım 15 aylık rabbim isteyen herkese versin insallah

3 yıl yumurta takibi, ateş ölçme vs. yöntemleri denedim, hap, iğne yumurtlamayı destekleyici ilaçlar kullandım, 1 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim. Boş gebeliğin ardından dr tavsiyesiyle 2 ay korundum, 3. ay hiçbirşey kullanmadan hamile kaldım, oğlum şu an 21 aylık..

Bnde 3 sene ugrastim yapmadigim kur dua kalmadi. Bu arada dis gebelik yasadim tek tupum alindi umitlarim iyice tukendi artik beklemek istemedim ve umut tup bebekte ilk denemede oldu cok sukur gelelim asil meseleye oglum 20 aylikken kendiligden hamile kaldim suan 15 haftalik hamileyim ve bnm tek sorunumun takmak cok dusunmek oldugunu anladim hic dusunmeyince kalabiliyomusum bir dunya sey deniyoruz ama aklimizda oldugu surece fauda etmiyo ne kadar zor biliyorum ama dusunmemeye calsin

benimde ilk bebeğim.alindi tüp bebekti şimdi iki ay ara verdiler acaba bende normal hamile kalabilir miyim ne dersiniz

Ben kızımda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şimdi ikinciye hamileyim korunmayı bıraktığımın 2. Ayında hamile kaldım

benimde ilk bebeğim.alindi tüp bebekti şimdi iki ay ara verdiler acaba bende normal hamile kalabilir miyim ne dersiniz

Allah verirse kalırsın canım onun taktirine kalmıi bişey kimse evet olur diyemezki veren o ama tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalanlar var benim eltimin ilk çocuğu tüp bebekti ikincisi normal oldu

mucizelerinden rabbim bizede versin on beş yil bekledim bir hamilelik tattirdi rabbim buda bir nimet hamd olsun yine verir inşallah hepimize tattirsin kucaklarimiza almayi

Selam kizlar :)
Korunmayi biraktigimiz ilk ay Allah bize bebegimizi nasip etti insallah saglikla kucagimiza almamiz da nasip olur
Bebek bekleyen ve bebek isteyen herkese Allah yardim etsin..Dualarim sizinle :* :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…