karşmamakmı gerekiomş ama benm oğlm parmağını sokuo ağzına hep parmk emio incelio resmen yamulcak şekli çok korkuomm hiç ii bişi değil die biliorum ben yumruk ve parmk olayını hatta blmada resmi var oğlm nası kökleyş bi görsenz şaşrsınzz..
ölemi seldusum osamn benmki çok çok zeki olcak zaka fışkırcak demktr bu kadr emmeye..aşkbuya parmak emen cocuklar zeki olurlarmıs öleduydum :roflol:
aşkbuya emzik emmeiyormu oğlun emzik emmezlerse parmak emerlermiş parmak değilde yumruk şeklinde ağzına sokmaya çalışıyorsa damaklar sertleşmeye başladığındanmış öle duymuştum
benim kızımda saat başı emiyor yarım saatte bir bile emdiği oluyor. emme süresi yok çünkü memeyi hiç bırakmıyor emzikde almıyor doysa bile emzik yerine emiyor[/QUOT E]
benimde öyle acaba bu yanlış mı
vakit geçirim öyle verim diyorm ama bu aralar ağlması cok değişti.resmne çığlık atıyo ve memeyide alınca kıza kıza emiyo.emmese bile emzik gibi tutuo.emziğide almadı hiç istemediim şekilde balada batırıp verdim yine almadı
bebişlerinizi ne kadar süreyle ve kaç dakika emziriyosunuz.sizin bebişlerde aızlarına ne
yalamaya çalısıyolarmı
ve stünüz ortalama bi seferde kaç ml geliyo biliyomusunuz
benim kızımda saat başı emiyor yarım saatte bir bile emdiği oluyor. emme süresi yok çünkü memeyi hiç bırakmıyor emzikde almıyor doysa bile emzik yerine emiyor[/QUOT E]
vakit geçirim öyle verim diyorm ama bu aralar ağlması cok değişti.resmne çığlık atıyo ve memeyide alınca kıza kıza emiyo.emmese bile emzik gibi tutuo.emziğide almadı hiç istemediim şekilde balada batırıp verdim yine almadı
arkadaşlar benimde kızım aynen böyleydi 10dk da bir meme istiyodu ve ağlıyodu.dr umuz onu yalancı emzik yapmış dedi ve bakkal emziği al dedi ben bakkal emziğiyle alıştırdım emziğe sonra nuk verdim sizde alıştırmaya çalışın bu şekilde gaz olurmuş haberiniz olsun...
ben doktoruma sordum istediği kadar emzir diyor sütün emdikçe daha çok artar diyor. iki gündür daha düzenli emiyor sanırım zamanla düzene girecek ama emzik zor alıyor genelde göğsümde vakit geçiriyor.
ben hem mama hem emziriyorum.emzirme süresi 5 dk geçmiyor.devam emmek istiyor ama ilk süt geliyor daha sonra süt bitiyor.pek fazla sütüm yok.
sağdığımda 50ml sağdan soldan ise 30 ml
geceleri ise 5 saat sağmadıysam 100ml-120ml cıkıyor.benimki ellerini ağzını sokuyor dudaklarına emiyor çok komik gözüküyor