peki özür dilerizzz :)) . ben 19 yaşındayım öğrenciyim ablacım . sizin sorunlar evlilikten mi yoksa ?kaşıntı olayını hiç bilmyrm ben de hiç olmadı dediim gibi sadece baş dönmei olmuştu ama aşırı şimdi iyiyim çok şükür. sizi çok rahatsız ediyosa bu durum doktorunuzu arayın söyleyin bence.
tatlım benim en güzel yaşlarındaymışsın :) benimki evet evlilikle ilgili olabilir :s yani aslında kocam beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum ama gel gör ki kocam eski sevgilimin en yakın akrabası :) ilk konumdan okuyabilirsin.. yaşadıklarım çok zordu. allahtan şuanda başka bi şehirdeyiz de daha kolay oluyor benim için herşey :) bu kaşıntı ilaçlar bana alerji yaptığı için oluyormuş :s doktora söylüyorum bu sefer ilacımı değiştiriyor işte mecburenhiçbirisi bana uymuyor :s :d
bende bir yıl kullandım ve 3 ay önce bıraktım.
İlaca alışmak değil onu bırakmak en buyuk zorluk malesef.
Mutlaka doktor kontrolunde bırakmalısın.
Kullandıgım surede en ufak şeylerden mutlu oluyordum, yuzumde eksılmeyen sebepsız bı gulumseme,
birde kendimi film yıldızı gibi hissetmek(özgüven patlaması) dısında pek bir yan etkisi olmadı :)
ama bıraktıgım dönem gercekten cok zordu.
17 yaşından beri kullanıyorum şuan 26 yaşındayım hala bırakamadım.. Çeşitli ilaçlar kullandım en sonunda c.p.r..lx de karar kıldım.. Hastalığım anksiyete her bırakışımda ki doktor kontrolu ile bıraktım hastalığım nüksetti en fazla 3 ay bırakmışımdır bunca senedir.. Yalnız çok ilginçtir ki o kadar çeşitli ilaç kullandım hiç birinin yan etkisini görmedim.. Bazen doktorlar bile şaşırıyorlardı.. Mesela bi tanesi aşırı kabız yaparmış ve kilo yaparmış bende hiç olmadı.. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ama en güzeli prospektüsü okumamak..
merhaba arkadaşlar.
22 yaşında başladım yaklaşık 1 buçuk sene kullandım. şimdi ise tekrar başladım
ben bir buçuk yıldır 20 mglık bir ilaç içiyorum. ancak iki gündür 10 mg düşürdüm. bir gün ilacımı almayı unuttum ve hiçbir şey değişmedi. artık ilacın bana fazla geldiğini düşünüyorum. depresif nöbet tanısı konmuştu bir buçuk yıl önce. ama her şey insanda bitiyormuş onu anladım.
ya arkadaşlar ben de başlayacağım ama bir türlü başlayamıyorumşimdiye kadar değiştirdiğim 5. ilaç oldu bu. hepsi de alerji yaptı bende :s kaşınıyorum çok kaşınıyorum öyle ki kanıyor bacaklarım ve kollarım. yara oldu kaşımaktan başka bir yan etkisi olmadı ama..
yaa niye böyle oluyor olabilir anlamadım ki :s benim çok fazla bir şikayetim yok aslında. hafif derecede bir anksiyete denilebilir :s ama ilaçsız olmyck dışarı çıkınca kendimi çok gergin hissediyorum çoğu zaman :s bir an önce iyileşeyim diyorum ama bir türlü tedavi başlayamıyor
her başladığım ilacı 1 hafta 10 gün kullanıyorum sonra alerji yaptığı için bırakmak zorunda kalıyorum.. içmiyorum.. ev antidepresan ilaçlarıyla doldu bütün kutular da dolu :) doktorumun her verdiği ilacın etken maddesi farklı ama hepsi de alerji yaptı işte bende. şimdi yarın tekrar gidicem.. yine yeni ilaç yazacak muhtemelen. umarım bu sefer alerji yapmaz..
bende yiklarca doktor doktor gezdim sinirsel rahatsizligim var surekli depresyondaydim kullandigim butun antidepresanlar beni daha sinirli yapiyordu olmek istiyordum tesebbuste ettim daha da asla kullanmadim kullanmamda artik bitki caylari iciyorum daha iyi geliyorgeçen sene majör depresyon tanısı konduktan sonra direkt 40mg daha ağır ilaç ile başlattı doktor.. ve ciddi şekilde hayatımı etkilediği için kendim 1 hafta sonra bıraktım bi daha da kullanmadım.. çok ciddi bi şekilde intihara teşebbüs ettiriyor.. asla tablet antidepresan kullanmayı düşünmüyorum hayatım boyunca.. ama ihtiyacım da var..
bende yiklarca doktor doktor gezdim sinirsel rahatsizligim var surekli depresyondaydim kullandigim butun antidepresanlar beni daha sinirli yapiyordu olmek istiyordum tesebbuste ettim daha da asla kullanmadim kullanmamda artik bitki caylari iciyorum daha iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?