merhaba öncelikle geçmiş olsun. ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum . ilk başladıım zaman başdönmesi aşırı mide bulantısı vs. olmuştu ama 3 4 dün sürüyor bu etkiler. ilk başlarda çok bırakmak istemiştim ben de fakat doktoruma güvendim. yararlarını göryrm tabi. ve o bırak diene kadar kullanıcam. ha etkileri bünyeden bünyeye deişiyor tabi ama siz kendinizi ilaca çok bağlamayın yani ah şuram ağrıyo ilaçtanmı falan die düşünmeyin bi süre sonra gerçekten öyle oluyo :) tabi gittiğiniz doktor güvenilir mi? devlet hastanesine mi gttiniz mesela orada ki doktorların çoğu hastayı tam dinlemeden belli bikaç ilacı yazıp gönderiyorlar. kullandıınız ilacın adını da mesaj atabilirseniz bana yardımcı olabilirm.
merhaba öncelikle geçmiş olsun. ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum . ilk başladıım zaman başdönmesi aşırı mide bulantısı vs. olmuştu ama 3 4 dün sürüyor bu etkiler. ilk başlarda çok bırakmak istemiştim ben de fakat doktoruma güvendim. yararlarını göryrm tabi. ve o bırak diene kadar kullanıcam. ha etkileri bünyeden bünyeye deişiyor tabi ama siz kendinizi ilaca çok bağlamayın yani ah şuram ağrıyo ilaçtanmı falan die düşünmeyin bi süre sonra gerçekten öyle oluyo :) tabi gittiğiniz doktor güvenilir mi? devlet hastanesine mi gttiniz mesela orada ki doktorların çoğu hastayı tam dinlemeden belli bikaç ilacı yazıp gönderiyorlar. kullandıınız ilacın adını da mesaj atabilirseniz bana yardımcı olabilirm.
inşallah.. :)
bi de tedavi süreci uzun bir süreç olduğundan, benim antidepresanı bırakma konusunda endişelerim vardı . doktorum benim içimi çok rahatlattı bu konuda..
bana dedi ki ' hiç bir doğumhanede bulundun mu daha önceden '
' hayır ' dedim..
' ordan bazen çığlıklar bağırmalar duyarsın.. hastaneyi ayağa kaldıranlar olur :) bazen de sessiz sakin bebeği görüverirsin doktorun ellerinde.. gebelik te uzun bir süreç, gebeliğin bitiminde de bünyeye göre tepkiler farklı olur. ama çıkan şey ne güzel birşey değil mi.. bu da aynı öyle.. ' dedi =)
benim de bu konuda endişelerim var . bu söylediğiniz benim de içimi çok rahatlattıhangi şehirdesiniz bu arada ? devlet hastaneinde bu kadar ilgilenen oldukça az dktr var. bi de sizi kaç gündebir çağırıyor?
bunu ilk defa duydum deniycem teş. ederim. bana daha etkili bişeyler lazım:26: evet bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor kesinlkle katılıyrm .insanlar yazmaya üşeniyo belki de(arada bana da oluyo) ama herşeyin sebebini sonucunu bilmek gerekir o yüzden araştırdım ben de hala da araştırıyorum hoşuma da gidiyo hani zaten bütün hastalıkların temelinde pisikolojimiz yatıyr başımız ağırır, karnımız ağırır, eklemlerimiz ağırır kanserde bile pisikoloji ne kadar etkili . o yüzden yaşamdan gereken verimi elde etmek için evvela bu sorunlar çözülmeli. lütfen herkes ciddiye alsın bu konuyu..
6 ay kullandım...
uykumu kaçırıyordu benim...
mide bulantım baş dönmem çenemde ve dişlerimde kasılma oluyordu başlarda...
faydasını gördüm evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?