Ne Kadar Soğukkanlısın?

CerenPerest

Hayalperest olmak doğamda var..
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
124
403
53
1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Diyelim ki, bu adrenalin dolu sporlardan birini hayatın boyunca yapmak zorundasın. Hangisini tercih edersin?
Paraşütle atlama
Bungee Jumping
Kano
Kayak

4. Bazı durumlar vardır ki insan stresten ve heyecandan bayılacak gibi olur. Peki sen aşağıdaki durumlardan birini yapmak zorunda kalsan hangisini seçerdin?
Bütün arkadaşlarının önünde sevdiğin kişiye açılmak
Yüzlerce kişi önünde konuşma yapmak
İkisini de yapabilirim sıkıntı yok...
Seçim bile yapamam ikisi de birbirinden beter!

5. Bu mürekkep resmine baktığında ilk hangisini gördün?
Bu mürekkep resmine baktığında ilk hangisini gördün?
Maske
Balık
Örümcek

6. Çooook eski zamanlarda yaşıyorsun. Yaptığın bir yanlış yüzünden ceza alacaksın. Cezanı kendin seçeceksin. Hangisini seçersin?
Diri diri gömülmek.
Bir ihtimal canlı çıkma şansının olduğu, yılanlarla dolu bir çukura atılmak.
Sonsuza kadar yalnızlığa mahkum edilmek.
Cezanın ve hayatının affı karşılığında sevdiğin üç kişinin gözlerinin önünde öldürülmesi.

7. Son olarak, soğuk ve yağmurlu bir gecede evde yalnızsın. Yatağında uyumaya çalışırken ilk başta tıkırtılar duydun ama önemsemedin. Daha sonra bu tıkırtı odana yaklaşan ayak seslerine dönüştü. Ne yaparsın?
Yorganın altına saklanırım.
Aniden kapıyı kilitlerim.
Yardım için çığlık atarım.
Kalkar televizyonu veya bilgisayarı açık mı unuttum diye kontrol ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana soğukkanlısın denemez!

İnsanız hepimizin bazı korkuları vardır ancak sende bu durum biraz daha fazla sanki. Her an her şey, herkes sana zarar verecekmiş gibi hissediyor kendini iç dünyana hapsediyorsun. Bu yüzden de sosyal ilişkilerinde oldukça fazla problem yaşıyorsun. Hissettiğin korkuların ve zaaflarının üstüne gitmeli ve potansiyelini ortaya çıkarmalısın. Kendini insanlara karşı biraz daha aç ve yeri geldiğinde onlardan yardım istemekten çekinme lütfen!

Back