- 28 Ekim 2022
- 5.768
- 14.021
- 28
- Konu Sahibi Biruslanmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ben de duymuştum. Duyunca kitap arasında kuruttuğum çiçeği de attım. Eltim isteme çiçeğini kurutup tablo yaptırdı. Salonda asılı duruyor. Dirlik düzenleri de gayet yerinde ya.Feng Shui der ki evde kuru çiçek bulundurmayin
6 yıldır duruyor, evet odun sayılırsınız bence sjjfjsskSelam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
19 yıl oldu tek bir tane papatya kendisi. İlişkimizin yeni başladığı zamanlarda bi okul dönüşü sanki karşıdan gelirken bana yanlışlıkla çarpıyormuş gibi yapıp avucumun içine bırakıvermişti çevreden anlamasınlar diye.Selam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Niye saklayım ki? O zaman ilk verdiği sakız kabını sakla, ilk yediğiniz yemek fişini de, ilk tatilinizin bavul kartını da ne bileyim genelde yaşı küçük kızlarımız böyle romantiklikler yapıyor. Ha bence çok hoş ve tatlı ama şart mı değil…Selam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Viiii kız o kadar kuru çiçeği nereye koydun. Amma toz yapar onlar he. Hiç tutamam evde kuru çiçek falan düzenli olarak tazelesin işi ne6 yıldır duruyor, evet odun sayılırsınız bence sjjfjssk
Abooo yorumları sonradan okudum kimse mi saklamıyor aşırı şaşırdım. O zaman daha şok bir şey söyleyeyim, sadece ilkini değil eşimin aldığı bütün çiçekleri sakladım ben ya neden kimse saklamıyorrr
bir kısmı kitaplığımda 2 rafta, bi de televizyonumuzu kaldırmıştık, tv ünitesinin üzerinde bir kısmı da hepsinin tamamı değil ama, bazılarından birer ikişer çiçek ayırmışım. Ay ne bileyim kıyamıyorum ben öyleViiii kız o kadar kuru çiçeği nereye koydun. Amma toz yapar onlar he. Hiç tutamam evde kuru çiçek falan düzenli olarak tazelesin işi ne
Amaaan kız kıy gitsin onları gördükçe zaten evde çiçek var der almaz bu adamlarbir kısmı kitaplığımda 2 rafta, bi de televizyonumuzu kaldırmıştık, tv ünitesinin üzerinde bir kısmı da hepsinin tamamı değil ama, bazılarından birer ikişer çiçek ayırmışım. Ay ne bileyim kıyamıyorum ben öyle
Ama ilk aldığı pırlanta tek taşını saklardınız demiNiye saklayım ki? O zaman ilk verdiği sakız kabını sakla, ilk yediğiniz yemek fişini de, ilk tatilinizin bavul kartını da ne bileyim genelde yaşı küçük kızlarımız böyle romantiklikler yapıyor. Ha bence çok hoş ve tatlı ama şart mı değil…
Kişiden kişiye değişiyor kimi sakliyor tablo yapıyor kimi de benim gibi atıyor Benim hiç bir nesneye duygusal bağım olmuyor. (Milyon tane resim saklayabilirim ama baskılı , dijitale güvenmem),sadece cocugumun hastane cikisini ve ilk ayakkabisini sakladım o da ;" anne bir şey yok mu ?" demesin diye ayakkabısıni da maskot niyetiyle arabaya taktim o yüzden bana bunlar saçma geliyor ,abimin eşi 7 yıllık birliktelikte abimle gittikleri kafelerin pecetelerini bile saklıyor.Selam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bi tane var eski sevgiliden kalma gül digerlerini hep atmıştım buda kurudu yer kaplamıyor dıye sakladım çiçek saklamanın romantızımle alakası yok bunu normalleştirelimSelam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
11 yıl önce sevgiliyken gönderdiği ilk çiçek hala sepetiyle beraber evimizi süslüyor. İlk buluşmamızda da bı tane gül almıştı o da üzerinde.Selam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?