- 21 Mart 2023
- 352
- 780
- Konu Sahibi Biruslanmaz
Selam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kurudu yenisini alabilirsin diye haber et sonra çöpe atSelam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ayrıl, çiçeği saklayıp saklamadığını sorup üzerine trip atan adam ömür boyu başının etini yiyecek modeldir. Erkenden ölürsünSelam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiçek kuruyunca etrafa yaprak, çöp yayıyor. Çok istiyorsa canlı çiçek alsın sulayınSelam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende o kadar romantik olamıyorum malesef. Hele vazoya konduysa leş kokuyor anında çöpe onun haricinde diğer kuruyan çiçeklerde çöpe. Evde pek bir şey saklamam ya ben çöp çöptür işte çok anlam yüklemeye gerek yokSelam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hatta eşim hep atıyorum diye bozulmuştu saksı çiçeği alıyordu bakayım diye onları da hiç bakamadım hepsi öldü çöpe gitti. Artık almayacağım diyorBende o kadar romantik olamıyorum malesef. Hele vazoya konduysa leş kokuyor anında çöpe onun haricinde diğer kuruyan çiçeklerde çöpe. Evde pek bir şey saklamam ya ben çöp çöptür işte çok anlam yüklemeye gerek yok
Kullanmadığım, işime yaramayan her şeyi atıyorum evden birde çiçeği mi saklayacağımSelam kızlar. Sevgilinizin size aldığı ilk çiçeği ne kadar saklarsınız? Bir hafta sonra kurudu diye çöpe attığım için ben odun mu sayılıyorum? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?