aslında fazla objektif olmak pekiyi değil
ben karsımda kim olursa olsun iyi yada kötü düşüncelerimi ya söylerim ya belli ederim
ve bu basıma hep bela olmustur
ne demiş atalarımız
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
kovuyorlar işte...
ama sabredemiyorum...aslında hayatımdaki insanların beni bu yüzden daha çok sevdiğini düşünüyorum...
diğerleri gıcık oluyor bana...kabul...
ama dayanamıyorum ne yapim...
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Bende katılıyorum. Sevdiklerimize dostlarımıza objektif olduğumuzda kırılıyorlar. Arkadaşlarımız bize derdini açarken onu anlayacağımızı ona hak vereceğimizden emin olarak başlıyor zaten konuya. Ama kırılacaklarını bilsemde fiikirlerimi genelde söylemeye çalışırım. Zaten tanıyan tanımıştır. Onun iyiliği için öyle bir yorum yaptığımı sonunda anlar (gerçek dostumsa) Ki zaten adı üstünde DOST .Herkese kolay kolay söylenmez. Dışarıdan samimi olmadığım birisine ise açıkça söyleyebilirim.
kırılıyorlar mı ki...
ya ben gerçekten bu yanımı daha çok sevdiklerine inanıyorum ama...
örnek; lalişe gittim bilirsiniz...bişey oldu...mutfaktayken dedim bak laliş bu yanlış...o da bana açıklamasını yaptı...ama ben onu kötülük olsun diye demedim ki...o bunu biliyor...e ozaman niye kırılsın ki?
kırılmışmıdır????
bence bazı insanlar kendini tamamlamış yani karakterini bilen artık kişi olmuşlardır...
öyle insanlarla tanıştığımda veya sohbet ettiğimde çok mutlu oluyorum...
bence laliş te öyle biri, kırılmamıştır.Şeniz
bende yeterince objektif olduğumu düşünüyorum sevdiklerime karşı..
aslında herkese karşı objektif olabiliyorum..:lepi:
bu da bir başarıdır..:ecrin_bebek:
en basiti kocam işyeriyle ilgili sıkıntılarını anlattığında ama sende şurda şöyle yapmışsın bence bunun getirisi bu gördüğün davranış diyebilirim..
karşılığında bana kızar sana zaten bir şeya nlatılmıyor bilmem ne diye..ne yapim hepsini değerlendiriyorum işte kafamda diyorum..:sm_confused:
sevmediklerime yada nötr olduklarımada böyleyim..
aferin doğru demiş derim...
objektifim kısaca..sositososito
zavallı eniştemin hatası varsa kesin objektifsindir zati...pat diye söylersin yüzüne...şakkıdışakkıdı
adam kendini senin için paraladığında da objektif olup alkışlasan tam süper olacak...:mymeka::mymeka: