- 5 Şubat 2025
- 40
- -84
- 1
- 38
- Konu Sahibi zihnisinir87
-
sen araştır o kadar vaktim yok.Kişisel saldırıya dönüştürme.Çok mahalle vari tercih etmiyorum.Yok akıl sağlığın yerinde değilse çoluk çocuğa beddua, ölmüş ana babaya küfür, üyelerin eşlerinin bi taraflarına kadar konuşmak serbest, araştırmanı öneririm
Yok ben zaten mihrimah'a söyledim, siz duyar kasmaya devam edin.sen araştır o kadar vaktim yok.Kişisel saldırıya dönüştürme.Çok mahalle vari tercih etmiyorum.
Umurumda mı? Isırsınlar bakalım
Bunlar ne sevgi cumleleri miSeni hiç ırgalamıyor biliyor musun? sen çok yedin belli
duyarları siz kasar siz saldırırsınız.Benim tarzım değil.Yok ben zaten mihrimah'a söyledim, siz duyar kasmaya devam edin.
Adli tip ayiklar onu, deliyse kapatsinlar bir yereCezai ehliyetim yok diyor ah ahhh, şu suçluların kuyruklarını kıstırınca deli taklidi yapması beni benden alıyor
Nezaketiniz için hepimiz minnettarızduyarları siz kasar siz saldırırsınız.Benim tarzım değil.
ha şöyle ne demekNezaketiniz için hepimiz minnettarız
Tam bir salon kadiniNezaketiniz için hepimiz minnettarız
siz gibiTam bir salon kadinie
Ama siz zalimsiniz woman, kadın ana avrat sövüp, çoluk çocuğunuza beddua etti diye hemen dava falan?Tam bir salon kadini
Cezası neyse çeksin benceAma siz zalimsiniz woman, kadın ana avrat sövüp, çoluk çocuğunuza beddua etti diye hemen dava falan?
sana hesap mı vercem? saldırmaktan başka bişi bilmez misiniz? Böyle saldırgan olmak mutsuzluk göstergesi.Çok mu mutsuzsun?Bunlar ne sevgi cumleleri mi
Siz benim yavrularımsınız tabikiHanım hanım diye başlayınca, ardından bunlar benim yavrularım gelecek sandım ajsjsjsjjdj
Mtsuzluktan geberiyom ya saldircam sananeee acmasaydin konuyusana hesap mı vercem? saldırmaktan başka bişi bilmez misiniz? Böyle saldırgan olmak mutsuzluk göstergesi.Çok mu mutsuzsun?
Ben darağacı öneriyorum, hukuki hakları kullanmak ne demek yaa?Cezası neyse çeksin bence
hee yün yumağıyım.@Mune hanım bu üye yumak mı geçen ki konunun hesabını sormaya gelmiş galiba , bir ilgilenir misiniz size zahmet
her açılan konuya atlama boğulursunMtsuzluktan geberiyom ya saldircam sananeee acmasaydin konuyu
Unutmaaaaaa ki bana hiç bişey olmazher açılan konuya atlama boğulursun
Aynen bence de. Artık tartışmaya gerek yok sonuçta konu adli mercilerde. Herkes hukuk önünde yapar savunmasını. Ne sizlik ne de bizlik bir durum yok ortada. Bir de bir daha ki sefere, konuları iyi okuyup, anlayıp ona göre koşa koşa konu açarsanız sizin açınızdan daha hoş görünür. Küçük bir tavsiye.Neyse sizlik bişey yok, arkadaş davasında haklı, küfür eden sonucuna katlansın, yok öyle ana avrat küfredip, sonra kenara çekilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?